- Konu Sahibi Bademlikek
-
Benim de böyle ama daha kırmızı olan C mi T mi sizde?Testim bu
Daha kırmızı olan kontrol çizgisi normalde ovuya yakın bu şekilde koyuladmaya başlıyor normalde yok denicek kadar silik çıkar ama benimde kafam karıştı sizin bata 6 gün varsa biraz daha koyu olması lazım yoksa bu şekildemiBenim de böyle ama daha kırmızı olan C mi T mi sizde?
Benim elimde şuan testim yok adetime 6 gün kaldı ama insanın kafası karışıyor
Şuan bundan biraz daha koyu T çizgisiDaha kırmızı olan kontrol çizgisi normalde ovuya yakın bu şekilde koyuladmaya başlıyor normalde yok denicek kadar silik çıkar ama benimde kafam karıştı sizin bata 6 gün varsa biraz daha koyu olması lazım yoksa bu şekildemi
Aynı şekilde bende bu ay değerlendirdim sizin gibi takipteyim valla ağzımızdan bal damlıyor inşallah hamileyizdir sizin baya belirti varmış ama bende henüz bı belirti yok arada bir kaşık batmalarim oluyo ama şu an için umitlenmek istemiyorum benim daha on gün var adeteŞuan bundan biraz daha koyu T çizgisi
Hala yumurtluyor olamayiz değil mi?İlk defa bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ettim değerlendirdik.Ama ben yine de takip etmek istedim.
Gebelik vb durumda ovulasyon testinde T cizgisi daha kontrol çizgisine yakın koyulukta oluyormuş sanırım.
Ay eğer öyleyse insallah Rabbim kararlamistir yoksa bu bulantilar baş dönmesi beni bitirecek
Ovulasyon ile alakalı konular okudum bir bakın istersenizAynı şekilde bende bu ay değerlendirdim sizin gibi takipteyim valla ağzımızdan bal damlıyor inşallah hamileyizdir sizin baya belirti varmış ama bende henüz bı belirti yok arada bir kaşık batmalarim oluyo ama şu an için umitlenmek istemiyorum benim daha on gün var adete
Bende var ama korkuyorum valla ya inşallah güzel güzel haberler veririrz birbirimize ovulasyon konulara baktım evet güzel şeyler okudum benim daha öncede başıma gelmişti zaten ama malesef düştü bebeğim inşallah yine şekilde sonuç pozitif çıkar birbirmize haber verelim olurmu ,Ovulasyon ile alakalı konular okudum bir bakın isterseniz
İnsan umitleniyor benim elimde test olsa keşke yapacağım ama yok
Sanırım bu merakla bekleyeceğiz inşallah güzel haberler yazarız
Yaaa insallah vardir ve birbirikize destek oluruz üzmeyin kendinizi sakınBende var ama korkuyorum valla ya inşallah güzel güzel haberler veririrz birbirimize ovulasyon konulara baktım evet güzel şeyler okudum benim daha öncede başıma gelmişti zaten ama malesef düştü bebeğim inşallah yine şekilde sonuç pozitif çıkar birbirmize haber verelim olurmu ,
Çok teşekkür ederim inşallah inşallah sizin yine 6 gün var benim koskocaman 10 günümYaaa insallah vardir ve birbirikize destek oluruz üzmeyin kendinizi sakın
Yarın erkende olsa test yapacağım yani inşallah.Çünkü bu ay içerisinde yumurtladıysak ki ben 19-20-21 ocak arası yumurtlama sırasındaydım ve değerlendirdik.Çok teşekkür ederim inşallah inşallah sizin yine 6 gün var benim koskocaman 10 günümnasıl bekliycem bilmiyorum valla en azından sizden hayırlı haber gelirse bende umutlanirim inşallah
Canim ne yaptın test yapicaktin en son varmı bı gelism ben yine ovu yaptım bugün kahretsen dayanamiyore adetime son 9 gün çok heyecanlıyımYarın erkende olsa test yapacağım yani inşallah.Çünkü bu ay içerisinde yumurtladıysak ki ben 19-20-21 ocak arası yumurtlama sırasındaydım ve değerlendirdik.
Ovulasyon testlerime baktım ilk yaptıklarımda silik çizgiler var yumurtlamıyorum belli ama 19-20-21 ve devamı yumurtlama devam etmiş ve şuan adete yakın süreçte yumurtlama olmaz aynı ay içerisinde yumurtlama 2.defa %1 ihtimal -doktor makaleleri öyle yazıyor-
Umutlanıp umutlanmamak arasında mı kalsak ay ne zor durumumuz
Canim ne yaptın test yapicaktin en son varmı bı gelism ben yine ovu yaptım bugün kahretsen dayanamiyore adetime son 9 gün çok heyecanlıyım
Yaptım canim erken gebelik testi yoktu normal kaset olandan aldım ama t çizgisi incecik cizgi çıktı böyle silik ama hani buradayım diyen sekilde değilCanim ne yaptın test yapicaktin en son varmı bı gelism ben yine ovu yaptım bugün kahretsen dayanamiyore adetime son 9 gün çok heyecanlıyım
Yaptım canim erken gebelik testi yoktu normal kaset olandan aldım ama t çizgisi incecik cizgi çıktı böyle silik ama hani buradayım diyen sekilde değil
Gecikmesini bekliyorum
Gebelik testi yapma şansın varsada yapma bence şuan.b3n üzüldüm var yok arası olduğu için
Fakat hic adetim yaklaşırken tansiyonjm düşmez basım dönmezdi tansiyonum çok çok düşük
Dün tansiyonum gün icinde 3 defa ölçtüm 10/7 bu seyirdeydi
Bugünde 9/6 çıkıyor sürekli varsa mercimek bana çok cektirecek
Ama cok belirgin degildi canim sanki ucup gidecek gibiydi ben attim yoksa bakar bakar dururum diyeAyyy o inceceik çizgi bile umut bence hem daha 5 gün var kaset testler gecikmeden 3 gün sonra sonuç veriyor sende var birşeyler olmasa o ince çizgide çıkmazdı diye tahmin ediyorum inşallah ya hakkında hayırlısı canimmvarsın olsun da onların dertleri bile güzel valla bende hala bı belirti yok sadece arada bir kasık batmalari devam ediyo ama sencede ovu testim normalden köyü degilmi ya banamı öyle geliyo acaba
Bence öyle düşünme daha erken ben gebelik testi yaptığımda hayalet çizgi arardım gün ışığına tutardım telefonun feneriyle bakar olmayan çizgileri görmeye baslardimAma cok belirgin degildi canim sanki ucup gidecek gibiydi ben attim yoksa bakar bakar dururum diye
Mecbur bekliyorum
Testlerimiz ayni ovulasyon da ama işte net cikmama sebebi acaba yeni mi bilemiyoruz ki
Aynı ben,kendimi okudum sankiBence öyle düşünme daha erken ben gebelik testi yaptığımda hayalet çizgi arardım gün ışığına tutardım telefonun feneriyle bakar olmayan çizgileri görmeye baslardimhatta eşim siyirdiğimi falan düşünüyodu bence sen 2 sonra bidaha tekrarla inşallah vardır sana çok dua edicem sende bana et olurmu
Gebelik testiniz incecik bile çıktıysa tebrikler hamilesinizYaptım canim erken gebelik testi yoktu normal kaset olandan aldım ama t çizgisi incecik cizgi çıktı böyle silik ama hani buradayım diyen sekilde değil
Gecikmesini bekliyorum
Gebelik testi yapma şansın varsada yapma bence şuan.b3n üzüldüm var yok arası olduğu için
Fakat hic adetim yaklaşırken tansiyonjm düşmez basım dönmezdi tansiyonum çok çok düşük
Dün tansiyonum gün icinde 3 defa ölçtüm 10/7 bu seyirdeydi
Bugünde 9/6 çıkıyor sürekli varsa mercimek bana çok cektirecek
İnşallah canım inşallah senden baya umutluyum da kendim için çok umutlanmiyorum şu an benimde adetime 5 gün kala testler koyu çıkmaya devam ederse o zaman umutlanmaya basliycam inşallahAynı ben,kendimi okudum sankihahaha
Duamdasın canım inşallah güzel haberlerle döneriz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?