Benim üç geldi sonra iki gün sarı akıntı sonra bi gün yine geldi ve bitti. Leke canım kahverengi. Rengi kırmızı değil ve yoğun değilYerlesme kanamasi ne yogunlukta bir sey
Leke mi yoksa normal edet gorur gibi kan mi geliyor
Ne kadar sureyle
Tesekkurler
Canim gebelik belirtisiymis bende öğrenmiş oldum bugün hamile olduğumu hala soktayim Teşekkürler cevap içinBende sarı akıntı var yeni hamileyim.belirti olabilir genel birşey mi bilmiyorum ama
Canim gebelik belirtisiymis bende öğrenmiş oldum bugün hamile olduğumu hala soktayim Teşekkürler cevap için
Nasıl gidiyor kızlar
Koyu çizgiyi gördüğüm günü boş geçtim sonraki 2 günü değerlendirdim 2 gün ara verdim tekrar 1 birleşme oldu artık hangisi tuttu bilmiyorum ama ben koyu çizgiden sonraki günden supeleniyorum testin arkasında öyle yazıyorduTebrikler sen hangi gunleri degerlendirmistin
Koyu çizgiyi gördüğüm günü boş geçtim sonraki 2 günü değerlendirdim 2 gün ara verdim tekrar 1 birleşme oldu artık hangisi tuttu bilmiyorum ama ben koyu çizgiden sonraki günden supeleniyorum testin arkasında öyle yazıyordu
Çok teşekkür ederim allah inş tez zamanda size de nasip etsin birde aklıma gelmişken köyü çizgiden sonraki gün iliskiye gireceksiniz ya esinizi öncesinde cinsel perhize sokun neden Biliyormusunuz erkeğin spermi daha katı oluyo ve spermler daha etkin ben öyle yaptım tabi esiniz dayanabilirse :)))Evet genelde herkes onu soyluyor
Ben hep cift cizgi gunlerini degerlendirdim kacirmak istemedigim icin
Belkide sperm kalitesi yeterli olmadi ertesi gune
Tesekkurler cevabin icin :) darisi basimiza cok sevindim sizin adiniza
Hayırlı olsun canım çok sevindim tebriklerCanim gebelik belirtisiymis bende öğrenmiş oldum bugün hamile olduğumu hala soktayim Teşekkürler cevap için
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur canımBenim reglim bitti 10. Gunu bekliyorum start vermek icin :)
Bu arada keci boynuzu pekmezi bal polen propolis corekotuyagi aslan pencesi omega3 folikasit b12 kullaniyorum :)
Yaş 40 olunca son şans diye baya yukleniyorum yani :)
Canim bukadar erken başlamamali diye düşünüyorum evet karın ağrısı yapar ama adete 3 yada 4 gün kala birde daha 4 gün olmuş genede inş gebelik içindir diyim benim adete 4 gün kala belirtiler baslamıştıKizlar hayirli olsun hamislere hayirlisiyla kucaginiza almayi nasib etsin Rabbim insallah. Kizlar adetime daha 11, 12 gun var ovulasyonum ayin besindeydi test oyle gosterdi 5, 6, 7 tarihlerinde ugrastik bi gun ara verilmesi lazim biliyorum ama bi arkadasim bu sekil hamile kaldi bir tane sperm bile olsa yetiyo bence bi de boyle dene dedi bende bu ay oyle denedim, simdi beklemedeyim ama onceki gun ve bu gun karnimda acaip kramp gibi bisey oluyor adet sancisi gibi ama daha hafif arada bir yumurtaliklarima vuriyo agrisi sizce neden olabilir var mi boyle bi durum yasayan acaba usuttum mu diyorum ama usutunce hic boyle bisey yasamamistim daha once.
Evet cok erken oldugunu biliyorum o yuzden korkmaya basladim acaba bi sknti mi var ne oluyo diye. Ins canim bu aydan cok umutluyum ins husran yasam bana da dua edin siz hamilesiniz melekleriniz coktur simdi :)Canim bukadar erken başlamamali diye düşünüyorum evet karın ağrısı yapar ama adete 3 yada 4 gün kala birde daha 4 gün olmuş genede inş gebelik içindir diyim benim adete 4 gün kala belirtiler baslamıştı
Canim ins gebelik gerçekleşir seninde allah gönlüne göre versin ins tez zamanda bence Korkma hersey olacağına varır içini ferah tut çok stresede engelliyor bebek olmasınıEvet cok erken oldugunu biliyorum o yuzden korkmaya basladim acaba bi sknti mi var ne oluyo diye. Ins canim bu aydan cok umutluyum ins husran yasam bana da dua edin siz hamilesiniz melekleriniz coktur simdi :)
Canım bence kendine dikkat et Allah korusun üşütme. Bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorumKizlar hayirli olsun hamislere hayirlisiyla kucaginiza almayi nasib etsin Rabbim insallah. Kizlar adetime daha 11, 12 gun var ovulasyonum ayin besindeydi test oyle gosterdi 5, 6, 7 tarihlerinde ugrastik bi gun ara verilmesi lazim biliyorum ama bi arkadasim bu sekil hamile kaldi bir tane sperm bile olsa yetiyo bence bi de boyle dene dedi bende bu ay oyle denedim, simdi beklemedeyim ama onceki gun ve bu gun karnimda acaip kramp gibi bisey oluyor adet sancisi gibi ama daha hafif arada bir yumurtaliklarima vuriyo agrisi sizce neden olabilir var mi boyle bi durum yasayan acaba usuttum mu diyorum ama usutunce hic boyle bisey yasamamistim daha once.
Kizlar hayirli olsun hamislere hayirlisiyla kucaginiza almayi nasib etsin Rabbim insallah. Kizlar adetime daha 11, 12 gun var ovulasyonum ayin besindeydi test oyle gosterdi 5, 6, 7 tarihlerinde ugrastik bi gun ara verilmesi lazim biliyorum ama bi arkadasim bu sekil hamile kaldi bir tane sperm bile olsa yetiyo bence bi de boyle dene dedi bende bu ay oyle denedim, simdi beklemedeyim ama onceki gun ve bu gun karnimda acaip kramp gibi bisey oluyor adet sancisi gibi ama daha hafif arada bir yumurtaliklarima vuriyo agrisi sizce neden olabilir var mi boyle bi durum yasayan acaba usuttum mu diyorum ama usutunce hic boyle bisey yasamamistim daha once.
Yok canim onu ovulasyon testiyle takib ettim ayin 5 ve 6 sinda cift kalin cizgiyi gordum 28 gunde bir adet dongum adet baslangicindan 11 gun sonra ovulasyon oldu bende hep 14 gunde olurum diye o gunleri degerlendiriyordum bu ay test beni sasirtti.adete 12 gun varsa yumurta gunun bile olabilir mi?
Dongunuz kac gunde bir
Aynen canim belirti olamicani bende tahmin ediyorum daha cok var cunki once piskolojik oldugunu dusundum ama agri bayag surunce ( 40 dakika fln ) piskolojik olmadigini anladim.Canım bence kendine dikkat et Allah korusun üşütme. Bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?