Ben doktora gittim hiç bi sorun yok dedi ama soğan kürünü çok duydum. Faydasını gören çokmuşBu ay bir de sogan kurunu dememeyi dusunuyorum cok faydaliymis eltime doktor cocugun olmaz ihtimalin en fazla %20 demis 3 sene once 1 hafta 10 gun aglamaktan kendine gelememis kadin sonra kayin validem devreye girmis demis sogan suyu ic eltimde hemsire demis bu koca kari ilaclarindan ne olur fln ama kirilmasn diye 10 gun icmis bi de sogan kaynatip 1 saat buharina oturtmus kayin validem, diyor kalkiyordum zorla oturtuyordu banyoda yanimda oturdu en son bi saat diyor kalkmayayim diye neyse bizimki o ay adete girmemis ve su an 2 yasinda dunya tatlisi bir oglu var cok sukur :)
Bu arada o lekelenmede yerleşme kanamasıymış
Merhaba lar su an durumumuz ayni ben test kullanıyorum ilk defa çift çizgiyi gördüm ve akintim bugün çok oldu ilişki ilk çift çizgiyi gördüğünüz de mi oldu sonraki günler oldu mu art arda kimisi ilişki olsun kimisi olmasin diyor ay kafam çok karistiİki gündür sarı renkte akıntım vardı. Bugün yoğun kahverengi oldu. Doktora gittim kan vermeye sonuca göre konuşcaz dedi
Bu arada akinti lekelwnme gayet normal doktor demişti bana kahve leke olması yerleşmesini gösteriyor bebegin kirmizi olmadigi surece sorun yok diye tecrübe ablamla sabit :)İki gündür sarı renkte akıntım vardı. Bugün yoğun kahverengi oldu. Doktora gittim kan vermeye sonuca göre konuşcaz dedi
Çok sağol canım içim rahatladıBu arada akinti lekelwnme gayet normal doktor demişti bana kahve leke olması yerleşmesini gösteriyor bebegin kirmizi olmadigi surece sorun yok diye tecrübe ablamla sabit :)
Bizde bi gün arayla ilişki oldu yumurtlama testi koyu çıkmadan bi gün öncesi ve bugün sonrasını değerlendirmiştikKizlar yardiiim
Merhaba lar su an durumumuz ayni ben test kullanıyorum ilk defa çift çizgiyi gördüm ve akintim bugün çok oldu ilişki ilk çift çizgiyi gördüğünüz de mi oldu sonraki günler oldu mu art arda kimisi ilişki olsun kimisi olmasin diyor ay kafam çok karisti
Ay benim ki bugün kirmizi cikti dun baya silikti 2 kere yaptim testi akintim dan belli bugün değerlendiririz de yarin da yapsam mi yapmasam mi .Bizde bi gün arayla ilişki oldu yumurtlama testi koyu çıkmadan bi gün öncesi ve bugün sonrasını değerlendirmiştik
Benim sali günü çift cizgiydi kirmiziydi iki cizgide değerlendirdim dün yumurtlama gunumdu t çizgisi kop koyuydu yine degerlendirdim bugun de test yaptim ayni sali gunku gibi t kop koyu değil ama ikisi de kirmiziydi bugün yapsam mi yapmasm mi bilemiyorumNasıl gidyor kızlar testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?