OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Eki Görüntüle 1894504 slm kizlar bunlarda benim testler en soldaki bugun ortadaki dun sagdaki pazar gununun tam koyuyu gordum ve degerlendirdik sonra test siliklesti hep bugun yine koyulasmaya basladi gibi geldi bana
Eki Görüntüle 1894504 slm kizlar bunlarda benim testler en soldaki bugun ortadaki dun sagdaki pazar gununun tam koyuyu gordum ve degerlendirdik sonra test siliklesti hep bugun yine koyulasmaya basladi gibi geldi bana
evet biraz koyulaşmış ama dahada koyulaşırsa yenidrn yumurtluyorsun demektir

Bulduğum bir yazı kızlar :

Yumurtlamadan sonra kısa bir süre için hamile kalınabilme mümkündür. Yumurtanın foliküllerden serbest bırakılmasından sonra 12-48 saatlik bir süreçte yumurta erkek spermi ile döllenme için kullanılabilir. Yani yumurtlamadan sonraki 1-2 gün içerisinde hamile kalınma olasılığı mümkündür.

Yumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:

• Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
  • Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
  • Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
  • Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
  • Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
  • Yumurtlama günü - % 15
  • Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
  • Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
  • Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0

Kadın yumurtlama sürecini 3 aşamaya ayırırsak: Yumurtlama öncesi, yumurtlama günü ve yumurtlama sonrası. Kadının yumurtlama gününden sonraki yumurtanın yaşama süresi 12 ila 24 saattir. Erkeğin sperminin kadın vücudunda yaşama süreci 3-5 güne kadar uzanmaktadır. Buna göre doğurgan olabileceğiniz en verimli süreç 5-7 günlük yumurtlama periyodu sürecidir.

Bundan dolayı yumurtlama günün 5 gün öncesine kadar olan bir cinsel ilişki veya yumurtlama günün 24 saat sonrasına kadar olan bir cinsel ilişkide hamile kalma ihtimali her zaman vardır.

Kızlar fikrinizi almak istiyorum bugün SAT 12. günüm (7ekim) 2 gündür ovu testine başlamıştım. Bugün hafif ağzımda tatsızlık, sabah uyandığımda göğüslerimde sızlama, gün içindede hafif kasık ağrılarım olunca, acaba yumurtlama günümmü yaklaşıyo wc de dikkat edeyim bakayım o akıntıyı yakalayabilecekmiyim dedim ve gördüm düşmeden peçeteyle yakaladım. Baya bildiğimiz şeffaf, yumurta akı renginde tutunca uzayan sümüksü bir akıntı. Her günki saatimdede ovu testimi yaptım. (7ekim) Koyu renk çıkar diye tahmin ediyodum ama gördüğünüz gibi diğer iki günden koyu ama olması gerekenden silik çıktı. Yani şimdi bu belirtiler daha vakit var demek mi sizce ? Ya da yarın daha da netleşirmi dersiniz ?

Bence bu teste göre daha yumurtlama gününe var. Ama belirti yaşıyorsan değerlendir istersen teste güvenme

Bence bu teste göre daha yumurtlama gününe var. Ama belirti yaşıyorsan değerlendir istersen teste güvenme

Teşekkür ederim canım doğru diyosun boş geçirmemek daha mantıklı sağol

Sari akıntı gebelik belirtisi olabilirmi tecrübeliler yardım lütfen

Canım benim bu ikinci ayımdı. Yeni öğrendim hamile olduğumu yerleşme kanaması dışında bü belirtim yoktu adet olcak gibi karnım ağrıyodu

Yerlesme kanamasi ne yogunlukta bir sey
Leke mi yoksa normal edet gorur gibi kan mi geliyor
Ne kadar sureyle
Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…