Eki Görüntüle 1894504 slm kizlar bunlarda benim testler en soldaki bugun ortadaki dun sagdaki pazar gununun tam koyuyu gordum ve degerlendirdik sonra test siliklesti hep bugun yine koyulasmaya basladi gibi geldi bana
evet biraz koyulaşmış ama dahada koyulaşırsa yenidrn yumurtluyorsun demektirEki Görüntüle 1894504 slm kizlar bunlarda benim testler en soldaki bugun ortadaki dun sagdaki pazar gununun tam koyuyu gordum ve degerlendirdik sonra test siliklesti hep bugun yine koyulasmaya basladi gibi geldi bana
Hangi markayı kullanıyorsun canımEki Görüntüle 1894504 slm kizlar bunlarda benim testler en soldaki bugun ortadaki dun sagdaki pazar gununun tam koyuyu gordum ve degerlendirdik sonra test siliklesti hep bugun yine koyulasmaya basladi gibi geldi bana
LaboquickHangi markayı kullanıyorsun canım
Bende aynı markayı kullandım ama görüntüsü farklı seninkininLaboquick
Bence bu teste göre daha yumurtlama gününe var. Ama belirti yaşıyorsan değerlendir istersen teste güvenmeKızlar fikrinizi almak istiyorum bugün SAT 12. günüm (7ekim) 2 gündür ovu testine başlamıştım. Bugün hafif ağzımda tatsızlık, sabah uyandığımda göğüslerimde sızlama, gün içindede hafif kasık ağrılarım olunca, acaba yumurtlama günümmü yaklaşıyo wc de dikkat edeyim bakayım o akıntıyı yakalayabilecekmiyim dedim ve gördüm düşmeden peçeteyle yakaladım. Baya bildiğimiz şeffaf, yumurta akı renginde tutunca uzayan sümüksü bir akıntı. Her günki saatimdede ovu testimi yaptım. (7ekim) Koyu renk çıkar diye tahmin ediyodum ama gördüğünüz gibi diğer iki günden koyu ama olması gerekenden silik çıktı. Yani şimdi bu belirtiler daha vakit var demek mi sizce ? Ya da yarın daha da netleşirmi dersiniz ?
Eki Görüntüle 1894729
Bence bu teste göre daha yumurtlama gününe var. Ama belirti yaşıyorsan değerlendir istersen teste güvenme
Rica ederim canım.Teşekkür ederim canım doğru diyosun boş geçirmemek daha mantıklı sağol
Sari akıntı gebelik belirtisi olabilirmi tecrübeliler yardım lütfen
5 gün var ama bende hiç böyle olmazdı yumurtlama gününden sonra akıntı olmazdı İlkdefa sarı yogun akıntı varAdetinekac gun var
Adetiniz geçti mi ya da kaç gün var?Sari akıntı gebelik belirtisi olabilirmi tecrübeliler yardım lütfen
Bende sarı akıntı var yeni hamileyim.belirti olabilir genel birşey mi bilmiyorum ama5 gün var ama bende hiç böyle olmazdı yumurtlama gününden sonra akıntı olmazdı İlkdefa sarı yogun akıntı var
5 gün var ama bende hiç böyle olmazdı yumurtlama gününden sonra akıntı olmazdı İlkdefa sarı yogun akıntı var
Sen hamilemisin canimBende aynı markayı kullandım ama görüntüsü farklı seninkinin
Evet canımSen hamilemisin canim
Kac ay oldu peki senin belirtin varmiydiEvet canım
Canım benim bu ikinci ayımdı. Yeni öğrendim hamile olduğumu yerleşme kanaması dışında bü belirtim yoktu adet olcak gibi karnım ağrıyoduKac ay oldu peki senin belirtin varmiydi
Canım benim bu ikinci ayımdı. Yeni öğrendim hamile olduğumu yerleşme kanaması dışında bü belirtim yoktu adet olcak gibi karnım ağrıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?