Galiba gebeyim yardımmmm

Ben ovülasyon testi ile takip ederken adetime 4.05 gün kala kullandığım Çubuk testler hep koyu çıkmaya başlamıştı sonrasında erken gebelik testi yaptım ve bu şekilde çift çizgi çıktı ertesi günü kan vermeye gittim beta değerim 263 gebe olduğumu öğrendim
Merhaba canım öncelikle tekrar hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsiinn 🎀✨💝 rica etsem adetine 4-5 gün kala yaptığın ovülasyon testlerini fotoğrafını atabilir misin benim de adete beş gün var en alttaki bugünkü testim nasıl sence senin testlerine benziyor mu

Eklentiler

• IMG_5930.webp
    IMG_5930.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_5932.webp
    IMG_5932.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba canım öncelikle tekrar hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsiinn 🎀✨💝 rica etsem adetine 4-5 gün kala yaptığın ovülasyon testlerini fotoğrafını atabilir misin benim de adete beş gün var en alttaki bugünkü testim nasıl sence senin testlerine benziyor mu
Merhaba canım tesekür ederim ama böyle değil direk iki çizgide koyuydu aynı pik olduğu gün gibi hep koyu çıktı 3/4 kala

Benim 5 gün kala pike yakındı pik değildi. Ama 3 gün Kala pikti... Kana gittim Beta HCG 60 di ama Kimyasala döndü.. pik görsen de testlerin pozitif ciksada acele etme derim gecikmeyi bekle. Yoksa üzücü olabiliyor benim düştüğüm duruma düşmeni istemem

Benim 5 gün kala pike yakındı pik değildi. Ama 3 gün Kala pikti... Kana gittim Beta HCG 60 di ama Kimyasala döndü.. pik görsen de testlerin pozitif ciksada acele etme derim gecikmeyi bekle. Yoksa üzücü olabiliyor benim düştüğüm duruma düşmeni istemem
Evet benim ilk gebeliğim de bu şekilde öğrenip kimyasalla sonuçlanmıştı ama insan merak ediyor işte hem de heyecanlanıyor seviyorum bu duygularııı
Hatta bugün de ovulasyon yaptım en alttaki test bugüne ait sizce umut var mıdır

Eklentiler

• IMG_6121.webp
    IMG_6121.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6126.webp
    IMG_6126.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 11
Evet benim ilk gebeliğim de bu şekilde öğrenip kimyasalla sonuçlanmıştı ama insan merak ediyor işte hem de heyecanlanıyor seviyorum bu duygularııı
Hatta bugün de ovulasyon yaptım en alttaki test bugüne ait sizce umut var mıdır
Koyulasiyor gibi duruyor bekletmeden paylaşsaydin keşke.. bekleyince biraz daha koyulaşma oluyor ve dikkate alınmıyor belli bir dk dan sonra.. şimdi regl yakını da ister istemez lh dalgalanmalari oluyor. Her gün yapmana gerek yok bence regline iki gün kala tekrar bakarsın hamileysen pik çıkıyor zaten

Koyulasiyor gibi duruyor bekletmeden paylaşsaydin keşke.. bekleyince biraz daha koyulaşma oluyor ve dikkate alınmıyor belli bir dk dan sonra.. şimdi regl yakını da ister istemez lh dalgalanmalari oluyor. Her gün yapmana gerek yok bence regline iki gün kala tekrar bakarsın hamileysen pik çıkıyor zaten
Attığım ilk foto 5 dakika içinde çıkan ikincisi kuruduktan sonra çıkan çizgi her gün yapmaya devam edeceğim umarım hayırlı haberler alırız

Back
X