Aynen silikleşince çatlamış oluyo yarın çatlar yarını değerlendir.Silikleşince mi yumurta çatlamış oluyo acaba?
Ben internetten sipariş etmiştim Laboquick marka onu kullanıyorum şuan dijital bulamadımDijitalleri kullanın clearblue nun kiler çok güzel çatlakta gülen yüz çıkıyo değilse daire çıkıyo net sonuç gülen yüzü görünce de degerlendiriliyor
Allahım kimsenin emeklerini boşa götürmesin inşanlah sizede nasip olur en kısa zamandaBen internetten sipariş etmiştim Laboquick marka onu kullanıyorum şuan dijital bulamadım
Çok şaşırdım bilmiyordumBen ovulasyon testini yumurtlama günü için değil ama gebelik öğrenmek için kullandım. Normal testlerden daha duyarlı olduğu için adetinize 1-2 gün kala veya geçe ovulasyon testinde çıkan çift çiZgi gebelik anlamına geliyor. Ben yeni öğrendim meğer çok bilinen birşeyimi bir sürü konu var açılmış bu konuda burda da
Amin canım sağol cümlemizin inşallahAllahım kimsenin emeklerini boşa götürmesin inşanlah sizede nasip olur en kısa zamanda
Cumartesi pazar yumurtlama günlerin büyük ihtimal yarından itibaren bitecek yumurtlama. Değerlendiriyor musun bu günleri?Yorumlarmisiniz lutfen
Ben de öyle yaptım zaten sperm canlı kalıyormuş vakalım inşallajTestin en koyu çıktığı günü değilde bi öncesi ve bi sonrası günü değerlendirdim doğrumu yaptım acaba
İnşallah canım bende ilk defa deniyorum ovulasyon testini ama adetimin 12. Günüymüş yumurtlamam ben hep 16. Yı falan değerlendiriyodum. İnşallah tuttururuz bu ayBen de öyle yaptım zaten sperm canlı kalıyormuş vakalım inşallaj
Cumartesi pazar yumurtlama günlerin büyük ihtimal yarından itibaren bitecek yumurtlama. Değerlendiriyor musun bu günleri?
Testin en koyu çıktığı günü değilde bi öncesi ve bi sonrası günü değerlendirdim doğrumu yaptım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?