Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yarın yumurtlayabilirsin. Bu akşamı değerlendir bence yarını boş geçer sonraki günü yine değerlendirirsin. Ben öyle yapmıştımIyi aksamlar canlar.şu ovulasyonlarima bir bakar misiniz?
Eki Görüntüle 1896935
Teşekkür ederim canım.13.akşam koyu 14. Sabahı açık gorunce bugünü akşam erkenden degerlendirdk sonra teste bi baktım aksamki koyulasmaya başlamış.suan gün aşırı devam ediyoruz 10-12-14 oldu şimdilik..Canım yarın yumurtlayabilirsin. Bu akşamı değerlendir bence yarını boş geçer sonraki günü yine değerlendirirsin. Ben öyle yapmıştım
Aynen canım gün aşırı iyidir. Sağol Allah razı olsunTeşekkür ederim canım.13.akşam koyu 14. Sabahı açık gorunce bugünü akşam erkenden degerlendirdk sonra teste bi baktım aksamki koyulasmaya başlamış.suan gün aşırı devam ediyoruz 10-12-14 oldu şimdilik..
Maşallah sen hamis kalmissn sağlıkla gelsn kuzucuk inşallah darisi basimiza.
eczanelerde var biraz pahalı ama internette de var hepsiburadaya falan bakabilirsin. Kullanımını anlatıyo zaten kutuda çıkan kağıtta. C ve T çizgisi eşit koyulukta çıkarsa yumurtluyorsun demektirNerden teymin edilio ve nasil kullaniliyor hic bilgim yok canim bilenler bi cahile anlatir gibi anlatirmi bu konuda sifir bilgi
Hangi marka kullanıyorsun? Belli olmazki belki 16. gün yumurtluyorsundur yapmaya devam et testleriKızlar bende ovalüasyon testi kullanıyrm ilk kez.Adetim düzenlidir genellikle.28-29gün sürüyo arası.Bugün adetimin 13.günü olmasına rağmen testlerim hiç belirgin şekilde çift çizgi çıkmıyo neden olabilir
Hangi marka kullanıyorsun? Belli olmazki belki 16. gün yumurtluyorsundur yapmaya devam et testleri
Bende onu kullandım güvenilir benceLaboquik kullanıyrm.Cevabınız için çok teşekkür ederim:) kullanmaya devam edeceğim
Aminn Allah isteyen herkese versinBende onu kullandım güvenilir benceinşallah bebiş olur
Nerden teymin edilio ve nasil kullaniliyor hic bilgim yok canim bilenler bi cahile anlatir gibi anlatirmi bu konuda sifir bilgi
Kızlar bende ovalüasyon testi kullanıyrm ilk kez.Adetim düzenlidir genellikle.28-29gün sürüyo arası.Bugün adetimin 13.günü olmasına rağmen testlerim hiç belirgin şekilde çift çizgi çıkmıyo neden olabilir
Ben bu ay ilk defa gittigidiyordan aldım 30 adet 26 tl laboquik..ordan da temin edebilirsin ..sen al o zaman anlatırız canım ayrıntılı.
Sıvı alımına dikkat ediyor musun canimm.ona dikkat ediyorsan belki daha vardır catlamasna...sende ben gibi devam et bende hala tam kırmızı çizgiyi goremedmm
Ben bu ay ilk defa gittigidiyordan aldım 30 adet 26 tl laboquik..ordan da temin edebilirsin ..sen al o zaman anlatırız canım ayrıntılı.
Sagol canim
Sıvı alımına dikkat ediyor musun canimm.ona dikkat ediyorsan belki daha vardır catlamasna...sende ben gibi devam et bende hala tam kırmızı çizgiyi goremedmm
Yok canım testi yapmadan iki saat önce falan sıvı alımımı azaltmak lazm diye biliyorumÇok fazla su içmiyorum açıkçası.Bu süreçte çok sıvı mı almak gerekiyor.Umarım çift çzgiyi görürüz canım.Ben de kendimden şüphelenmeye başlamştm acaba bi sorun mu var diye
Yok canım sıvı alımını azaltmak gerekiyor kızlarda söylemiş zaten...demekki senin catlamasina var daha.Çok fazla su içmiyorum açıkçası.Bu süreçte çok sıvı mı almak gerekiyor.Umarım çift çzgiyi görürüz canım.Ben de kendimden şüphelenmeye başlamştm acaba bi sorun mu var diye
Bende iki gun pozitif cikti 3. Gun ikinci cizgi siliklesti simdi ben ne zaman yumurtlamis oluyorum tahmininiz varmi
Evet canim oldu cok tesekkur ederim cevap verdigim icin sabirsizlaniyormm insallah guzrl haberler aliriz hepimizzYok canım sıvı alımını azaltmak gerekiyor kızlarda söylemiş zaten...demekki senin catlamasina var daha.
Canım çift kırmızılar uyarı niteliğinde dikkat bak çatlıyorum ona göre diyor siliklestigindede catlamis oluyormuş.cift çizgileri gördüğünde değerlendirmek gerekiyor yumurtlamanin saati belli olmadığı için içerde spermler karsilasin diye..birde siliklestigi gün oldu mu Allah nasp ederse olur.