Ovulasyon anlamıyorum. Lütfen yorumlayın

rrruyabrsl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
109
11
13
29
Kizlar regl başlangıcından itibaren 8 ve 9. Günlerde ovu testi yaptım. 8 de silik çıktı bugün tamamen silik negatif çıktı ben anlamadım aynı saatte yaptım sıvı alımına dikkat ettim bu ne demek oluyor gitgide koyulaşmasi gerekirken bugün düne göre tamamen silik çıktı .
Üstteki dünün alttaki. Bugünün.
Yumurtlama olmuş olma ihtimali var mı

Eklentiler

• 1000042295.webp
    1000042295.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba. Lh hormonu vücutta bulunur bu yüzden test hep silik çıkar. Yumurtlama dönemi pik olur koyu çıkar.sivi alımına bağlı Negatif görünüyordu her gün aynı saatte yapmaya devam edin

Ben de daha önce yapmadım ama burada okuduklarıma göre henüz pik olmamış yani yumurtlama döneminde değilsiniz. İki çizgi aynı koyulukta olduğunda yumurtlama oluyor

Kizlar regl başlangıcından itibaren 8 ve 9. Günlerde ovu testi yaptım. 8 de silik çıktı bugün tamamen silik negatif çıktı ben anlamadım aynı saatte yaptım sıvı alımına dikkat ettim bu ne demek oluyor gitgide koyulaşmasi gerekirken bugün düne göre tamamen silik çıktı .
Yapmaya devam edin daha erken demek ki

Henüz yumurtlama olmamış her gün aynı saatlerde en az 2 saat sıvı almadan yapman lazım. Her gün yapmaya devam et pik gördüğünde değerlendir. Pik dediğim her iki çizgi aynı koyulukta olacak ya da t çizgsi daha koyu olacak. Pik gördükten sonra teste devam et silikleşince çatlama olacak çatlamayı da değerlendir mutlaka

Back
X