OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bu ay bir de sogan kurunu dememeyi dusunuyorum cok faydaliymis eltime doktor cocugun olmaz ihtimalin en fazla %20 demis 3 sene once 1 hafta 10 gun aglamaktan kendine gelememis kadin sonra kayin validem devreye girmis demis sogan suyu ic eltimde hemsire demis bu koca kari ilaclarindan ne olur fln ama kirilmasn diye 10 gun icmis bi de sogan kaynatip 1 saat buharina oturtmus kayin validem, diyor kalkiyordum zorla oturtuyordu banyoda yanimda oturdu en son bi saat diyor kalkmayayim diye neyse bizimki o ay adete girmemis ve su an 2 yasinda dunya tatlisi bir oglu var cok sukur :)
Ben doktora gittim hiç bi sorun yok dedi ama soğan kürünü çok duydum. Faydasını gören çokmuş

Bata 9 gün kala kahverengi leke başladı .. geçen ayda 7 gün kala başlamıştı doktora göründüm olur bazen böyle herşey normal demişti. Bu ayda böyle. Bana normalmiş gibi gelmiyo. Başına böyle bişey gelen var mı?

Bnde ilk 3 ay kahverengi lekelenmem oldu her oldugunda doktora gittigimde bi sorun olmadigini öğreniyordum suan 8 aylik oldul bebisle

Ben de bu ay ovulasyon testi aldım. İlk kez kullanacağım. Kullananlar sonuçlarını paylaşsın ki bize de umut olsun.

Kızlar ben bu ay laboquick ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümün bi öncesini birde sonrasını değerlendirdim. Bugün teste çift öşzgiyi gördüm. İlk denememizde olmayınca yumurtlama günümü tutturamadığımı düşünmüştüm haklıymışım. İnş sizde faydasını görürsünüz

tebrikler hamilesiniz.
gecen ay bende denedim bu markanın ovulasyonunu.2gün değerlendirebildik.
tabe tutmadı sanırım. regl oldum gecen hafta :dondurma:
herkesde ayrı etki yapıyor sanırım :KK53:

Evde test yaptım dünde bugünde pozitif çıktı . Resimdeki bugünün testi

Eklentiler

• IMG_1429.webp
    IMG_1429.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 340
İki gündür sarı renkte akıntım vardı. Bugün yoğun kahverengi oldu. Doktora gittim kan vermeye sonuca göre konuşcaz dedi

Kizlar yardiiim
İki gündür sarı renkte akıntım vardı. Bugün yoğun kahverengi oldu. Doktora gittim kan vermeye sonuca göre konuşcaz dedi
Merhaba lar su an durumumuz ayni ben test kullanıyorum ilk defa çift çizgiyi gördüm ve akintim bugün çok oldu ilişki ilk çift çizgiyi gördüğünüz de mi oldu sonraki günler oldu mu art arda kimisi ilişki olsun kimisi olmasin diyor ay kafam çok karisti

Bu arada akinti lekelwnme gayet normal doktor demişti bana kahve leke olması yerleşmesini gösteriyor bebegin kirmizi olmadigi surece sorun yok diye tecrübe ablamla sabit :)

Kizlar yardiiim

Merhaba lar su an durumumuz ayni ben test kullanıyorum ilk defa çift çizgiyi gördüm ve akintim bugün çok oldu ilişki ilk çift çizgiyi gördüğünüz de mi oldu sonraki günler oldu mu art arda kimisi ilişki olsun kimisi olmasin diyor ay kafam çok karisti
Bizde bi gün arayla ilişki oldu yumurtlama testi koyu çıkmadan bi gün öncesi ve bugün sonrasını değerlendirmiştik

Bizde bi gün arayla ilişki oldu yumurtlama testi koyu çıkmadan bi gün öncesi ve bugün sonrasını değerlendirmiştik
Ay benim ki bugün kirmizi cikti dun baya silikti 2 kere yaptim testi akintim dan belli bugün değerlendiririz de yarin da yapsam mi yapmasam mi .
Rahatlasin tabi canim Allahin izniyle normal bunlar.

Nasıl gidyor kızlar testler
Benim sali günü çift cizgiydi kirmiziydi iki cizgide değerlendirdim dün yumurtlama gunumdu t çizgisi kop koyuydu yine degerlendirdim bugun de test yaptim ayni sali gunku gibi t kop koyu değil ama ikisi de kirmiziydi bugün yapsam mi yapmasm mi bilemiyorum

Sana kalmış canım Bi gün ara vermek iyi diyorlar spermler 24 saat canlı kalıyormuş

20161006_212229-1.webp
slm kizlar bunlarda benim testler en soldaki bugun ortadaki dun sagdaki pazar gununun tam koyuyu gordum ve degerlendirdik sonra test siliklesti hep bugun yine koyulasmaya basladi gibi geldi bana

Back
X