OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Ben laboquick kullandım ama akıntımdan da tahmin etmiştim yumurtlamamı

Valla ben iki ay ovulasyon testi ile yumurtlama gününü yakaladım degerlendirdim olmadı. Her belirtiyi de hamile miyim diye yordum durdum.stres beni yedi bitirdi.Bu ay kendime söz verdim. hiç takip etmedim ne test ile ovulasyon takip ettim ne hesap kitap yaptım. Gelişigüzel çalışmaları yaptık. Belirti de aramıyorum. Hamilelik belirtilerini de okumuyorum.bakalim bu ay tutarsa çok şaşıracagm. İnanın umut da baglamadım çünkü eşimde malesef zehirli guatr çıktı. Triod değerleri yüksek. Hamilelik olursa bize supriz olacak. Bu ay rahat takıldık yumurtlama günü ne zamn olduğunu bilmediğim için tam adet gününü de bilmiyorum.ama tahmini adet günüme 7 gün var.Daha erken de olablr. Bekleyip göreceğiz:)

Valla ben iki ay ovulasyon testi ile yumurtlama gününü yakaladım degerlendirdim olmadı. Her belirtiyi de hamile miyim diye yordum durdum.stres beni yedi bitirdi.Bu ay kendime söz verdim. hiç takip etmedim ne test ile ovulasyon takip ettim ne hesap kitap yaptım. Gelişigüzel çalışmaları yaptık. Belirti de aramıyorum. Hamilelik belirtilerini de okumuyorum.bakalim bu ay tutarsa çok şaşıracagm. İnanın umut da baglamadım çünkü eşimde malesef zehirli guatr çıktı. Triod değerleri yüksek. Hamilelik olursa bize supriz olacak. Bu ay rahat takıldık yumurtlama günü ne zamn olduğunu bilmediğim için tam adet gününü de bilmiyorum.ama tahmini adet günüme 7 gün var.Daha erken de olablr. Bekleyip göreceğiz:)
İnşanlah rabbim nasip eder

Kizlar bizde 2 aydır ugraşıyoruz bebiş icin yani oyle ovulasyon testi fln kullanmadim kendimce hesapladim 2 ayıda ama sonuç hüsran geçen ay zaten beklentimde yoktu ama bu ay beklentim çok yüksekti ama bu gün adete girdim malesef :( ve moralim yerle bir oldu sonra dedim şükürler olsun yıllarca bekleyenler var ilk aydan bu hale gelirsem ilerde ne yaparım inşallah çok beklemem. Bu ay bende ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum yurt dışındayım burdaki markaları araştırdım olumlu yorumlar var bikaçı için bi tane seçip başlıyacam hayırlısıyla. Rabbim dileyen herkese nasib etsin inşallah bana da dua edin nolur kızlar.

Kizlar bizde 2 aydır ugraşıyoruz bebiş icin yani oyle ovulasyon testi fln kullanmadim kendimce hesapladim 2 ayıda ama sonuç hüsran geçen ay zaten beklentimde yoktu ama bu ay beklentim çok yüksekti ama bu gün adete girdim malesef :KK43: ve moralim yerle bir oldu sonra dedim şükürler olsun yıllarca bekleyenler var ilk aydan bu hale gelirsem ilerde ne yaparım inşallah çok beklemem. Bu ay bende ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum yurt dışındayım burdaki markaları araştırdım olumlu yorumlar var bikaçı için bi tane seçip başlıyacam hayırlısıyla. Rabbim dileyen herkese nasib etsin inşallah bana da dua edin nolur kızlar.
Clearblue dene net sonuç veriyo inşanlah nasip olur Evt ilk aydan kendini böyle yıpratma bnmki üç yıl olmadı ama son yılda kafama takmaya başlamiştim şükür nasip oldu kaç yıl bekleyenler var kendine hiç sıkıntıya verme olur inşanlah de iyi düşün

Clearblue dene net sonuç veriyo inşanlah nasip olur Evt ilk aydan kendini böyle yıpratma bnmki üç yıl olmadı ama son yılda kafama takmaya başlamiştim şükür nasip oldu kaç yıl bekleyenler var kendine hiç sıkıntıya verme olur inşanlah de iyi düşün
Takmicam piskolojimi bozmicam diyorum ama adetim sadece 1 gün geç kaldı ve ben hemen umuda kapıldım tabi sonuç hüsran olunca insan üzülüyo bi de çok aceleci bi yapım var nasıl olacak bilmiyorum

Benimde bu ay ikinci denemem. Geçen ay test falan kullanmadım tabi bu ay kullanınca biraz umutluyum

Benimde bu ay ikinci denemem. Geçen ay test falan kullanmadım tabi bu ay kullanınca biraz umutluyum
Insallah ise yarar canm umutlarin bosa gitmesin cok kotu oluyor insan dunden bu yana sindiremiyorum hala adette oldugumu. Hangi marka test kullandin peki?

Bi de belirti arıyoruz kendimizde benim geçen ay miden bulanıyodu başım dönüyodu resmen :KK48::KK48:

Benim her ay midem bulaniyor normalde adet oncesi belim ve kasiklarim agriyor ama 28 gunu asmiyor saat gibidir bu ay 1 gun gec kaldi dedim tmm kesin oldu bu is aksam damla damla basladi ben hala kendimi kandiriyordum belki yerlesme kanamasidir diye ama malesef degildi :)

Bu ay bir de sogan kurunu dememeyi dusunuyorum cok faydaliymis eltime doktor cocugun olmaz ihtimalin en fazla %20 demis 3 sene once 1 hafta 10 gun aglamaktan kendine gelememis kadin sonra kayin validem devreye girmis demis sogan suyu ic eltimde hemsire demis bu koca kari ilaclarindan ne olur fln ama kirilmasn diye 10 gun icmis bi de sogan kaynatip 1 saat buharina oturtmus kayin validem, diyor kalkiyordum zorla oturtuyordu banyoda yanimda oturdu en son bi saat diyor kalkmayayim diye neyse bizimki o ay adete girmemis ve su an 2 yasinda dunya tatlisi bir oglu var cok sukur :)

Back
X