Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine başlamak için en erken ve en uygun zaman

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Merhaba kızlar. Yaklaşık 1.5 senedir bebek istiyoruz. Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında hiç korunmadık ama olmadı henüz. 3 aydır adetlerim de düzensizleşmeye başladı. Bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum da. En erken ne zaman başlamalıyım testi yapmaya ? Bugün adetimin ilk günü bu arada

Adetinin bittiği gün temizlendiğin zaman başla canım öğlen 12 ila 5 arası ideal yapmadan en az 1 saat sıvı tüketme yemek yiyebilirsin ama yap bunu hergün aynı saatte yap akşam da olur 8 ila 10 arası iki koyu çizgiyi görene kadar yap baktın çizgi göründü o günden başla 3 gün üst üste ilişki olcak korkma sperm sayısından o sağlıksız olanlar için geçerli sonra o koyu çizgi silikleşmeye başlıcaktır zaten bilgilendirirsin bizleri 3 gün yaptın ya 1 gün ara ver 1 gün daha ilişki olsun sonra bekle gününü ben ilk obulasyon denemesinde tutturdum çok şükür darıaı sizlere

Ben daha önce 1 kere denedim ama olmamıştı o ay. İkinci kez deneyecem bakalım bu ay. Testi yapınca burda resmini sizlerle paylaşırım inşallah. Teşekkür ederim

10.gün başlamanı tavsiye ederim. Ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım.

Adetin biter bitmez basla canim ben 28 gunde bir adet oluyorum ve yumurtlamam 10. Gun veya 11 gun oluyor. Kisiden kisiye gire degisebilir belki adetin biter bitmez yumurtlicaksin onumuzdeki ay bilemeyiz
Bi de 3 aydır bi geç bi erken. Değişik oldu yani. O yüzden hemen başlayayım bence de. Teşekkür ederim

Düşükten ne kadar sonra oldu ? Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
amin canim.sagol. 4 ay sonra oldu ama kimyasal da daha kisa suruyo diye duydum. ovulasyon cok ise yariyor mutlaka yapmalisin

Merhaba adetin bitsin başla bence de bnm 9. Gün yumurtlamam oluyordu kacirmamak için ilk etapta erken başla bende 4. Denemede hamile kaldım

amin canim.sagol. 4 ay sonra oldu ama kimyasal da daha kisa suruyo diye duydum. ovulasyon cok ise yariyor mutlaka yapmalisin
Bir deneyelim bakalım. Çünkü ovulasyonsuz tutturmak çok zor bizim için. Testi yapınca burada paylaşacağım resimleri

Merhaba adetin bitsin başla bence de bnm 9. Gün yumurtlamam oluyordu kacirmamak için ilk etapta erken başla bende 4. Denemede hamile kaldım ☺
Hayırlı olsun canım bebişin. Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Biter bitmez başlayacağım bakalım. İnşallah 4.denemelere gerek kalmaz

10.gün geç olmaz mı ki ?
8 veya 9.gün yumurtlayan olmaz diye tahmin ediyorum anotomik olarak. Ben 10.gün başlardım. Bir ay 11.gün pick oldu mesela. Ama adet bittigi gibi baslayinca boşuna stres bence. ☺ En azindan ben öyle deneyimledim. Hiç olmadı 9.gün baslansa yeter ya.

En son 1 hafta sonra başlamaya karar verdim

Ben adet biter bitme başladım. Her gün aynı saatte, 2 saat önceden sıvıyı keserek. Böylece daha net görüyosun yumurtlama dönemini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…