- 18 Mart 2020
- 59
- 49
- 8
12 ve 13. Günler piktiKaç gün sonra pik olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 ve 13. Günler piktiKaç gün sonra pik olmuştu
1hafta beklersen yumurtlama gününü kaçırabilirsin. Benim ard arda aylarda 10,14,12,11.günlerde pik oldu. Adet bitince ertesi gün başla kikaçırma erken yumurtluyorsanEn son 1 hafta sonra başlamaya karar verdim![]()
Anladım. Teşekkür ederim.12 ve 13. Günler pikti
Ha adet günü de içine girerek sayı hesaplanıyor. O zaman 3-4 gün sonra başlamam en iyisi olur heralde. 1 hafta gecikebilir. Doğru doğru1hafta beklersen yumurtlama gününü kaçırabilirsin. Benim ard arda aylarda 10,14,12,11.günlerde pik oldu. Adet bitince ertesi gün başla kikaçırma erken yumurtluyorsan
Adet başlayınca 1.gün sayacaksın 6gün sürse adetin bittiğinin ertesi gününü 7 olarak sayacaksın.Ha adet günü de içine girerek sayı hesaplanıyor. O zaman 3-4 gün sonra başlamam en iyisi olur heralde. 1 hafta gecikebilir. Doğru doğru
Testinizi paylaşır mısınız , erkende olabilir geçte olabiliyor mesela bende tahminimce 19.gün pik olduMerhaba kızlar bende bugun baslasım ovu. Testine hassas testlerden aldım adet döngüm 30 normalde ve bende hep 14-17 arası yumurtluyorum diye dusundum ve degerlendirsim ( telefon prog.danda takıp ederek) lakin bugun yaptıgım test ile bütün kafam karıştıçunkü bugün adetm 1.gününğ sayarsak 7.günüm regl biteli 3 gün oldu ve testim pik
adetten 3 gün sonra yumurtlamayı gördüm yani
İnnovita galiba eğer pko varsa normal bu koyuluk galiba bu markada ama sanki daha koyu olması lazım benimde böyleydi olmamış dedi testi aldığım yer, daha koyu halini gördünüz mü sonrasında silikleşme oldu mu
Doğru. Haklısınız. Bugün 3.gün. Geç biterse hemen başlarımAdet başlayınca 1.gün sayacaksın 6gün sürse adetin bittiğinin ertesi gününü 7 olarak sayacaksın.
Yok innovita değil baby fast testimin adı , valla ilk defa dün yaptım ve sonuc direk bu cıktı aldıgım yere attım yumurtlamıssınız dediler , bugunde 12de yapıcam bakalım silikleşme var mı ama aşırı akıntım var bilemiyorum ıkıncı testimide atarım istersenizİnnovita galiba eğer pko varsa normal bu koyuluk galiba bu markada ama sanki daha koyu olması lazım benimde böyleydi olmamış dedi testi aldığım yer, daha koyu halini gördünüz mü sonrasında silikleşme oldu mu
Bu arada bildigim kadarıyla pko değilim yanı adetlerim fln düzenlidir hepİnnovita galiba eğer pko varsa normal bu koyuluk galiba bu markada ama sanki daha koyu olması lazım benimde böyleydi olmamış dedi testi aldığım yer, daha koyu halini gördünüz mü sonrasında silikleşme oldu mu
Olur bakalım evet çok çok iyi anlamasam da yapa yapa alıştım inşallah çatlama gerçekleşir bebiş tutunur, hayırlısı olsunYok innovita değil baby fast testimin adı , valla ilk defa dün yaptım ve sonuc direk bu cıktı aldıgım yere attım yumurtlamıssınız dediler , bugunde 12de yapıcam bakalım silikleşme var mı ama aşırı akıntım var bilemiyorum ıkıncı testimide atarım isterseniz
Bişey sorabılırmıyım Yumurtlama gününü degerlendirdik ama çatlama olduysa eger bugun , bugunu degerlendirmesek riske mi girmiş olurum hani gün aşırı ilişki öneriliyor yaOlur bakalım evet çok çok iyi anlamasam da yapa yapa alıştım inşallah çatlama gerçekleşir bebiş tutunur, hayırlısı olsun
Hep şey deniliyor eğer sperm problemi yoksa yumurtlama günlerinde 3. Gün peş pele değerlendirmek sonra bir gün ara verip tekrar yapmak gerekiyormuşBişey sorabılırmıyım Yumurtlama gününü degerlendirdik ama çatlama olduysa eger bugun , bugunu degerlendirmesek riske mi girmiş olurum hani gün aşırı ilişki öneriliyor ya
Anladım riske girmemek gerek yani öok tesekkurlerHep şey deniliyor eğer sperm problemi yoksa yumurtlama günlerinde 3. Gün peş pele değerlendirmek sonra bir gün ara verip tekrar yapmak gerekiyormuş