Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine başlamak için en erken ve en uygun zaman

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son 1 hafta sonra başlamaya karar verdim
1hafta beklersen yumurtlama gününü kaçırabilirsin. Benim ard arda aylarda 10,14,12,11.günlerde pik oldu. Adet bitince ertesi gün başla kikaçırma erken yumurtluyorsan

1hafta beklersen yumurtlama gününü kaçırabilirsin. Benim ard arda aylarda 10,14,12,11.günlerde pik oldu. Adet bitince ertesi gün başla kikaçırma erken yumurtluyorsan
Ha adet günü de içine girerek sayı hesaplanıyor. O zaman 3-4 gün sonra başlamam en iyisi olur heralde. 1 hafta gecikebilir. Doğru doğru

Ha adet günü de içine girerek sayı hesaplanıyor. O zaman 3-4 gün sonra başlamam en iyisi olur heralde. 1 hafta gecikebilir. Doğru doğru
Adet başlayınca 1.gün sayacaksın 6gün sürse adetin bittiğinin ertesi gününü 7 olarak sayacaksın.

Merhaba kızlar bende bugun baslasım ovu. Testine hassas testlerden aldım adet döngüm 30 normalde ve bende hep 14-17 arası yumurtluyorum diye dusundum ve degerlendirsim ( telefon prog.danda takıp ederek) lakin bugun yaptıgım test ile bütün kafam karıştı çunkü bugün adetm 1.gününğ sayarsak 7.günüm regl biteli 3 gün oldu ve testim pik adetten 3 gün sonra yumurtlamayı gördüm yani

Testinizi paylaşır mısınız , erkende olabilir geçte olabiliyor mesela bende tahminimce 19.gün pik oldu

Yok innovita değil baby fast testimin adı , valla ilk defa dün yaptım ve sonuc direk bu cıktı aldıgım yere attım yumurtlamıssınız dediler , bugunde 12de yapıcam bakalım silikleşme var mı ama aşırı akıntım var bilemiyorum ıkıncı testimide atarım isterseniz

Bu arada bildigim kadarıyla pko değilim yanı adetlerim fln düzenlidir hep

Olur bakalım evet çok çok iyi anlamasam da yapa yapa alıştım inşallah çatlama gerçekleşir bebiş tutunur, hayırlısı olsun

Olur bakalım evet çok çok iyi anlamasam da yapa yapa alıştım inşallah çatlama gerçekleşir bebiş tutunur, hayırlısı olsun
Bişey sorabılırmıyım Yumurtlama gününü degerlendirdik ama çatlama olduysa eger bugun , bugunu degerlendirmesek riske mi girmiş olurum hani gün aşırı ilişki öneriliyor ya

Döngü ortası yumurtlama olacak diye bişey yok ,adet biter bitmezde yumurtlama olabiliyor onun için adet bitiminde başlamak en doğrusu.

Bişey sorabılırmıyım Yumurtlama gününü degerlendirdik ama çatlama olduysa eger bugun , bugunu degerlendirmesek riske mi girmiş olurum hani gün aşırı ilişki öneriliyor ya
Hep şey deniliyor eğer sperm problemi yoksa yumurtlama günlerinde 3. Gün peş pele değerlendirmek sonra bir gün ara verip tekrar yapmak gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…