Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşimde şimdi bişey kullanıyo vitamin gibi, spermleri güçlendiriyomus doktor verdi bakalım =)
Her kullandığımız şifa olur da niyetimize göre yerini bulur bizde bu ay bebiş haberleri veriris insallahh =)
Amin canım benim şifa olsun, tüm kalbimle inşallah

Sen hiç 0zülme kız büyümesse benimki büyümez normalden minikmiş benim yumurtalarım yani büyümesi size göre daha zor bak tüp bebek tedavisi görürken o kadar ilaça sadece iki tane büyüdü. Ama bak geçen ay kendiliğinden büyümüş demem o ki umudunu yitirme ve yumurtalarını sev

Ayenn canım bak bu çok doğru prolaktin yüksek olan arkadaşlar incir maden suyu VS fazla tüketiminden kaçının benim 33 doktor tüketimi sınırlar dedi.

Ayenn canım bak bu çok doğru prolaktin yüksek olan arkadaşlar incir maden suyu VS fazla tüketiminden kaçının benim 33 doktor tüketimi sınırlar dedi.
Ben normalde bu ikisinide çok seviyorum canım benimde 19 çıktı normal dedi doktor. Ben yinede incir yiyorum ama abartmadan son 1 hafta yemedim bitti diye şimdi yine aldım. Bir yandan prolaktini stres bile yükseltiyormuş

İnsallahh büyür benimkide o zaman=)
Umutluyum ya bu aydan aslındada yumurta biraz minnak çıkınca canım sıkılmıştı ama neyse çalısmaya devam artık=)))

Ben normalde bu ikisinide çok seviyorum canım benimde 19 çıktı normal dedi doktor. Ben yinede incir yiyorum ama abartmadan son 1 hafta yemedim bitti diye şimdi yine aldım. Bir yandan prolaktini stres bile yükseltiyormuş
Benimde 15 prolaktinim
İnciri çok abartmadan yedikçe işe yarar diye düşünüyorum bende =)
Sende nar ve havuç tüket bak A Aylinli de yazmıs =)
Bende yicem bikaç günde etki eder mi bilmiyorum ama olsun yinede denicem

Aynen canım nar ve havuçta seviyorum onlarıda tüketmeye özen göstereyim

Yeni gördüm bu mesajı ya=)
Değerlendircem doktorun dediği gibi gün aşırı artık belki başka doktor bulabilirsemde perşembe yada cuma baktırırm bi boyutuna

J joynss naptınnnn =)
Baktı mı doktorun ultrasonla
Selam maveracim doktorda epey sira bekledim ancak gelebildim. Gelmisken bebege de bakalim dedi, cok sukur kalp atisini da duyduk yolku da gorduk. 3 hafta sonra yine gidicem, 6+3 dedi. Bir de d vitamini ignesi verdi.
Cok sukur guzel gecti darisi ilerisine ve hepimize olsun insallah

Ya kalp atışımıııı
Alllahımmm bizede nasip olsun insalllahhhh
Çok sevindim=) insallahhh cinsiyeti öğreneceğimiz zamanlara artık =)
Hayırlısıyla ilerlesin insallahh

Ya kalp atışımıııı
Alllahımmm bizede nasip olsun insalllahhhh
Çok sevindim=) insallahhh cinsiyeti öğreneceğimiz zamanlara artık =)
Hayırlısıyla ilerlesin insallahh
çok sağol canım benim en kısa zamanda size de nasip olsun ve olacak hiç kafanı yorma
ama öyle filmlerdeki gibi değil, filmlerde birbirine aşık karakterler ağlar ya

Canım benim gözün aydınnnn ayy ben bile heyecan yaptım şimdi senin yerine kalp atışını ses kaydı alsaydın keşke

Canım benim gözün aydınnnn ayy ben bile heyecan yaptım şimdi senin yerine kalp atışını ses kaydı alsaydın keşke
sağol aylinliş darısı başına az kaldı senin de kontrole valla doktor son anda dinletti ben heralde duyamadık diye düşünmüştüm bu da kalp sesi dedisonradan :) heheh diyorum ya filmlerdeki gibi olmuyor telaştan zangır zangır bacaklarım titriyordu, doktor dalga geçti bebek tekme mi atıyor diye arada telaştan karnım hopluyor falan

çok sağol canım benim en kısa zamanda size de nasip olsun ve olacak hiç kafanı yorma
ama öyle filmlerdeki gibi değil, filmlerde birbirine aşık karakterler ağlar ya
İnsan telaştan napcanı şasırır eminim =)
Hatta bi dahakine daha fazla hissedersin bence =)
İlkinde anlayamaz ki insan=)

İnsan telaştan napcanı şasırır eminim =)
Hatta bi dahakine daha fazla hissedersin bence =)
İlkinde anlayamaz ki insan=)
bende direkt oh çok şükür bakış açısı oldu keseyi de gördüğümde bugün de, sanırım annelik duygusu duygusallaşmalar zamanla yükleniyor kuzuş bilmiyorum hehe

Canım yaa bende öyle olurum kesin cumaya gideceğim bakalım inşallah duyarım bende duyana kadar içim rahat etmeyecek herhalde sen atlattın sıkıntılı kısmı kuzum çok şükür

Kızlar çatlamamış mı tam anlayamadım hafif soluklaşma var sanki ama çok hafif 17.gün bugün

Eklentiler

• 403D4716-4AA8-47D9-B3F2-4FE3E876DFDB.jpeg
    105,2 KB · Görüntüleme: 35
Canım yaa bende öyle olurum kesin cumaya gideceğim bakalım inşallah duyarım bende duyana kadar içim rahat etmeyecek herhalde sen atlattın sıkıntılı kısmı kuzum çok şükür
bitmez ki bizim telaşlarımız cuma günü gittiğinde kaç günlük olacak aylinliş tam olarak? sen de duyacaksın hayırlısıyla hiç merak etme
Kızlar çatlamamış mı tam anlayamadım hafif soluklaşma var sanki ama çok hafif 17.gün bugün
sanki daha tam değil canım muhtemelen yarın iyice silikleşmiş olacak. yarın sabah saatlerini değerlendirme şansınız var mı

Sabah değerlendiremeyiz maalesef canım çalışıyoruz. Bugün değendiririz birde yarın akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…