- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.861
Amin canım benim şifa olsun, tüm kalbimle inşallahBenim eşimde şimdi bişey kullanıyo vitamin gibi, spermleri güçlendiriyomus doktor verdi bakalım =)
Her kullandığımız şifa olur da niyetimize göre yerini bulur bizde bu ay bebiş haberleri veriris insallahh =)
Sen hiç 0zülme kız büyümesse benimki büyümez normalden minikmiş benim yumurtalarım yani büyümesi size göre daha zor bak tüp bebek tedavisi görürken o kadar ilaça sadece iki tane büyüdü. Ama bak geçen ay kendiliğinden büyümüş demem o ki umudunu yitirme ve yumurtalarını sevYani değişiyomus kuzu onu farkettim bende eski mesajlardan, zaten iki ay kadar ovulasyon yapmıstım
Birinde epey geç görmüşüm diğerinde 14 te pik olmus
Demek ki bu ayda biraz geçikicek
Inofolıc kullanıyorum folık asit olarak
Beslenmeme çok dikkat ettiğm söylenemes
Benim için geçikmesi problem değilde fsh ım biraz yüksek ya acaba yeterli büyüklük mü olmuyor diye kafam takıldı, yoksa yeterki sağlıklı büyüyüp çatlasında
Çağırmadı tekrar, sordum özelliklede
Büyümeye baslar hızla zaten dedi gün aşırı değerlendir gebelik olmassa doktor aysenin dediği testleri yapalım o zaman dedi
Ayenn canım bak bu çok doğru prolaktin yüksek olan arkadaşlar incir maden suyu VS fazla tüketiminden kaçının benim 33 doktor tüketimi sınırlar dedi.İncir prolaktini yükseltiyormuş ama kür şeklinde yapılanlar olabilir günde bir iki taneden bir şey olmaz herhalde. Ya senin d vitamini yerlerde o zaman. Çok iyi yapmışsın inofolic i de d vitaminini de düzenli kullanJoynss un nasibi o zamanmış bence
Ben normalde bu ikisinide çok seviyorum canımAyenn canım bak bu çok doğru prolaktin yüksek olan arkadaşlar incir maden suyu VS fazla tüketiminden kaçının benim 33 doktor tüketimi sınırlar dedi.
İnsallahh büyür benimkide o zaman=)Sen hiç 0zülme kız büyümesse benimki büyümez normalden minikmiş benim yumurtalarım yani büyümesi size göre daha zor bak tüp bebek tedavisi görürken o kadar ilaça sadece iki tane büyüdü. Ama bak geçen ay kendiliğinden büyümüş demem o ki umudunu yitirme ve yumurtalarını sev
Benimde 15 prolaktinimBen normalde bu ikisinide çok seviyorum canımbenimde 19 çıktı normal dedi doktor. Ben yinede incir yiyorum ama abartmadan son 1 hafta yemedim bitti diye şimdi yine aldım. Bir yandan prolaktini stres bile yükseltiyormuş
Yeni gördüm bu mesajı ya=)Söyleki canım benim geçen ay adetten sonra 4 gün 22 milim olmuştu diğerleri küçüktü ama bu ay sanırım bıraz daha küçük çünkü geçen ay sürekli kasık agrısı oldu bende adım atarken bile zorlandım. Birde aynen belki daha yeni yumurtlamışsındır zaten o hemen büyüyor bir günde 2 3 milim gibi hızlı bir büyüme yapıyor canını sıkma moralini yüksek tut canım
Selam maveracim
Ya kalp atışımııııSelam maveracimdoktorda epey sira bekledim ancak gelebildim. Gelmisken bebege de bakalim dedi, cok sukur kalp atisini da duyduk yolku da gorduk. 3 hafta sonra yine gidicem, 6+3 dedi. Bir de d vitamini ignesi verdi.
Cok sukur guzel gecti darisi ilerisine ve hepimize olsun insallah
çok sağol canım benim en kısa zamanda size de nasip olsun ve olacak hiç kafanı yormaYa kalp atışımıııı
Alllahımmm bizede nasip olsun insalllahhhh
Çok sevindim=) insallahhh cinsiyeti öğreneceğimiz zamanlara artık =)
Hayırlısıyla ilerlesin insallahh
Canım benim gözün aydınnnnSelam maveracimdoktorda epey sira bekledim ancak gelebildim. Gelmisken bebege de bakalim dedi, cok sukur kalp atisini da duyduk yolku da gorduk. 3 hafta sonra yine gidicem, 6+3 dedi. Bir de d vitamini ignesi verdi.
Cok sukur guzel gecti darisi ilerisine ve hepimize olsun insallah
sağol aylinliş darısı başına az kaldı senin de kontroleCanım benim gözün aydınnnnayy ben bile heyecan yaptım şimdi senin yerine kalp atışını ses kaydı alsaydın keşke
çok sağol canım benim en kısa zamanda size de nasip olsun ve olacak hiç kafanı yorma
ama öyle filmlerdeki gibi değil, filmlerde birbirine aşık karakterler ağlar ya
bende direkt oh çok şükür bakış açısı oldu keseyi de gördüğümde bugün de, sanırım annelik duygusu duygusallaşmalar zamanla yükleniyor kuzuş bilmiyorum heheİnsan telaştan napcanı şasırır eminim =)
Hatta bi dahakine daha fazla hissedersin bence =)
İlkinde anlayamaz ki insan=)
Canım yaa bende öyle olurum kesin cumaya gideceğim bakalım inşallah duyarım bende duyana kadar içim rahat etmeyecek herhaldesağol aylinliş darısı başına az kaldı senin de kontrolevalla doktor son anda dinletti ben heralde duyamadık diye düşünmüştüm bu da kalp sesi dedisonradan :) heheh diyorum ya filmlerdeki gibi olmuyor telaştan zangır zangır bacaklarım titriyordu, doktor dalga geçti bebek tekme mi atıyor diye arada telaştan karnım hopluyor falan
bitmez ki bizim telaşlarımızCanım yaa bende öyle olurum kesin cumaya gideceğim bakalım inşallah duyarım bende duyana kadar içim rahat etmeyecek herhaldesen atlattın sıkıntılı kısmı kuzum çok şükür
sanki daha tam değil canım muhtemelen yarın iyice silikleşmiş olacak. yarın sabah saatlerini değerlendirme şansınız var mıKızlar çatlamamış mı tam anlayamadım hafif soluklaşma var sanki ama çok hafif17.gün bugün
Sabah değerlendiremeyiz maalesef canım çalışıyoruz. Bugün değendiririz birde yarın akşambitmez ki bizim telaşlarımızcuma günü gittiğinde kaç günlük olacak aylinliş tam olarak? sen de duyacaksın hayırlısıyla hiç merak etme
sanki daha tam değil canım muhtemelen yarın iyice silikleşmiş olacak. yarın sabah saatlerini değerlendirme şansınız var mı