- 24 Aralık 2020
- 132
- 39
- 29
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.901
İnşşlh ya yapmıyorum su alımı gece en son 12 de içiyorum başka yok inşşlh pik olur bu ayCanım sıvı alımına dikkat ediyor musun ? Benimde böyleydi hatta ben pik oldu sanmıştım ama 2 gün sonra pik olmuştu. Sende yapmaya devam et pik i görürsün umarım
genelde birden artıyor zezecim merak etmeKızlar benim de bugünn 14 ovulasyonun sanırım bende ya geç yumurtlıycam yada pik olmayıcak birde böyle bir silik bir net gibi anladım y
İnşşlh canım vallaha artık iyice psikolojim bozuldu. Başım agrıyor artık sinirden bu testler böyle çıktıkça eşim bir yandan siğara içiyor ne yapacağımı saşırdım Valahagenelde birden artıyor zezecim merak etme
Yok yok sinirlenme, sinir stres yapmak en kötü şey bizim için. doktorun yumurtlama takibi önermiş miydi, ilaç vermiş miydi?İnşşlh canım vallaha artık iyice psikolojim bozuldu. Başım agrıyor artık sinirden bu testler böyle çıktıkça eşim bir yandan siğara içiyor ne yapacağımı saşırdım Valaha
Yok yok sinirlenme, sinir stres yapmak en kötü şey bizim için. doktorun yumurtlama takibi önermiş miydi, ilaç vermiş miydi?
muhtemelen daha koyulaşır, baksana hepimiz geç yumurtluyoruz:)
Aynen kuzu stres olma hiççİnşşlh canım vallaha artık iyice psikolojim bozuldu. Başım agrıyor artık sinirden bu testler böyle çıktıkça eşim bir yandan siğara içiyor ne yapacağımı saşırdım Valaha
Günaydın kuzu
Valla yapıyorum ya stres, yapmim doktor bile sıkıntı yoktur geç yumurtlucaksın demek ki dedi ona rağmen büyücek mi büyümicek mi içimden içimden stres oluyo istemeden=)
Bugün bi ovulasyon testi alcam ama bakalım merak ediyorum çünkü, bi iki gün bi denim en azından
Dediğin gibi seninde biraz geç koyulaşcak galiba
Günleri değerlendirmeye devam artık=)
Narı havucuda ihmal etme, bende az az yiorum ikiside pek sevdiğim seyler değil
İncir yiorum iki gündür aç karnıma belki bi etki olur diye ama bakalım=)
Güzel haberlere insallahhh
yapmaya devam et her an pik yapabilir hiç helli olmuyor
Etmez miyim canim en kisa zamanda darisi basinizaTest bugun yarin koyulasabilir gibi geldi
İnşşlh canım vallaha artık iyice psikolojim bozuldu. Başım agrıyor artık sinirden bu testler böyle çıktıkça eşim bir yandan siğara içiyor ne yapacağımı saşırdım Valaha
İnşşlh canım bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız i şşlahAyyy amiiin insallah. Bakalım merak ediyorum ben de ne zaman göreceğiz pik olduğunu..
Aynen devam ediyorum. Akintimdan falan anliyorum normalde de. Öyle akinti agri vs de olmadı hala.
Insallah kuzum ya. Bugun de dün ile ayni. Yine pik yok
Evet bence de bir anda koyulasacak. Hep birlikte sabredip sakin olmamiz lazim
Alamadım kuzu ovulasyon testi
selam canım iyiyim sen nasılsın? Uykuya düşkünlüğün başladı demek kiselam kızlar, nasılsınız? cumartesiden beri kendime gelemedim desem yeridir. sürekli uyumak istiyorum. pazartesi d vitamini iğnesi vuruldum sanki sonra baş dönmem göz kararmam azaldı ama uyku uyku uyku
Olsun canım yumurtanın büyüklüğünü ve ne kadar büyüyebileceğini biliyorsun. İnşallah bugünleri değerlendirebilirsinAlamadım kuzu ovulasyon testi
Annem bizde iki gündür
Bi gün öncede ben ordaydımm
Çarsamba perşembeyi değerlendiremedk bugünüde kaçırırsam bana kalırsa en önemli günleri kaçırıyorum
Pazartesi 11 mm den hesaplayınca normal büyüklük cuma falan olması lazım heralde perşembe yada
2 mm büyüse tabi benimki ağır vasıta biraz=)
Pazarda kayınvalidemler gelcek
Yani şu iki günü değerlendirmem laızm benim
Stres yaptım biraz o yüzden
Maveracim bence tam catlama oncesine denk getir bence. Yani 2 gun ustuste pik ise o aksama falan. Diger gunler de elbette sansli da o gun sans baya artiyor bence. Annenler kayinvalidenler olsa da odanizi kapisini kapatinca hallolur bi caresine bakilirAlamadım kuzu ovulasyon testi
Annem bizde iki gündür
Çarsamba perşembeyi değerlendiremedk bugünüde kaçırırsam bana kalırsa en önemli günleri kaçırıyorum
Pazartesi 11 mm den hesaplayınca normal büyüklük cuma falan olması lazım heralde perşembe yada
Zezecim adetine kac gun var kuzeninin? Silik cizgi cikmis evet ama saatler sonra degil de ilk 5-10 dk icinde cikmaliydi. Daha cok varsa ondan hemen belirginlesmemis olabilir.Kızlar bu benim amcamın kızının oda düşünüyor bu ay gebelik testi yapmış saatler sonra böyle çıkmış hepsinde de bacaklarım agrıyor birde ısınmıyor diyor sizce olabilir mi
Sorma canim hele sabah bi erken kalkayim kendime gelemiyorum bugun iyi uyudum daha iyiyimselam canım iyiyim sen nasılsın? Uykuya düşkünlüğün başladı demek ki
Olsun canım yumurtanın büyüklüğünü ve ne kadar büyüyebileceğini biliyorsun. İnşallah bugünleri değerlendirebilirsin
3 gün var daha adetine de bizde bir umutlandıkMaveracim bence tam catlama oncesine denk getir bence. Yani 2 gun ustuste pik ise o aksama falan. Diger gunler de elbette sansli da o gun sans baya artiyor bence. Annenler kayinvalidenler olsa da odanizi kapisini kapatinca hallolur bi caresine bakilir
Zezecim adetine kac gun var kuzeninin? Silik cizgi cikmis evet ama saatler sonra degil de ilk 5-10 dk icinde cikmaliydi. Daha cok varsa ondan hemen belirginlesmemis olabilir.
Sorma canim hele sabah bi erken kalkayim kendime gelemiyorum bugun iyi uyudum daha iyiyim
Senin pik oldu mu nasil durumlar?
Değerlendir canım kendinede dikkat et fazla yorma bak inşşlh çokk güzel bir şekilde büyümüştürAlamadım kuzu ovulasyon testi
Annem bizde iki gündür
Canım sanki var gibi ama saatler sonra çıktı deyince insan bir düşünüyor. Benim hiç bir testimde saatler sonra bile olsa silik çizgi çıkmıyorKızlar bu benim amcamın kızının oda düşünüyor bu ay gebelik testi yapmış saatler sonra böyle çıkmış hepsinde de bacaklarım agrıyor birde ısınmıyor diyor sizce olabilir mi
yarın sabah ilk idrarla bir daha tekrarlasın olmazsa, ama erken gebelik testiyle baksın bence. adet günü öncesi kaset testte çıkmayabilir. hadi inşallah vardır darısı senin testlerine zeze kuş :)3 gün var daha adetine de bizde bir umutlandık
Canım, benim pik olup çatladı full değerlendirdik bakalım kısmet artık. Sende çatlamadan 3 gün sonra beyaz uzayan akıntı gelmiş miydi ? Umutlanmaya yer arıyorumMaveracim bence tam catlama oncesine denk getir bence. Yani 2 gun ustuste pik ise o aksama falan. Diger gunler de elbette sansli da o gun sans baya artiyor bence. Annenler kayinvalidenler olsa da odanizi kapisini kapatinca hallolur bi caresine bakilir
Zezecim adetine kac gun var kuzeninin? Silik cizgi cikmis evet ama saatler sonra degil de ilk 5-10 dk icinde cikmaliydi. Daha cok varsa ondan hemen belirginlesmemis olabilir.
Sorma canim hele sabah bi erken kalkayim kendime gelemiyorum bugun iyi uyudum daha iyiyim
Senin pik oldu mu nasil durumlar?
benim çatlama olduğu gece gerçekten kasıklarımda adet sancısı gibi bir şey hissettim, allah allah dedim. hatta burada da yazmışım nasıl jet bebekse hemen tutunuyor diyeCanım, benim pik olup çatladı full değerlendirdik bakalım kısmet artık. Sende çatlamadan 3 gün sonra beyaz uzayan akıntı gelmiş miydi ? Umutlanmaya yer arıyorum