Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sıvı alımına dikkat ediyor musun ? Benimde böyleydi hatta ben pik oldu sanmıştım ama 2 gün sonra pik olmuştu. Sende yapmaya devam et pik i görürsün umarım
İnşşlh ya yapmıyorum su alımı gece en son 12 de içiyorum başka yok inşşlh pik olur bu ay

İnşşlh canım vallaha artık iyice psikolojim bozuldu. Başım agrıyor artık sinirden bu testler böyle çıktıkça eşim bir yandan siğara içiyor ne yapacağımı saşırdım Valaha
Yok yok sinirlenme, sinir stres yapmak en kötü şey bizim için. doktorun yumurtlama takibi önermiş miydi, ilaç vermiş miydi?
muhtemelen daha koyulaşır, baksana hepimiz geç yumurtluyoruz:)

Yok yok sinirlenme, sinir stres yapmak en kötü şey bizim için. doktorun yumurtlama takibi önermiş miydi, ilaç vermiş miydi?
muhtemelen daha koyulaşır, baksana hepimiz geç yumurtluyoruz:)
Zeze1919 aynen canım gerçektende kk da ne okusam herkes geç yumurtluyor bu aylar

İnşşlh canım vallaha artık iyice psikolojim bozuldu. Başım agrıyor artık sinirden bu testler böyle çıktıkça eşim bir yandan siğara içiyor ne yapacağımı saşırdım Valaha
Aynen kuzu stres olma hiçç
Bendee aynı durumdayım, 14. Gün gittim daha yumurta 11 mm di
Doktorda belli olmaz geç yumurtlama olabilir dedi
Bakalım elbet olcak=)

Ayyy amiiin insallah. Bakalım merak ediyorum ben de ne zaman göreceğiz pik olduğunu..

yapmaya devam et her an pik yapabilir hiç helli olmuyor

Aynen devam ediyorum. Akintimdan falan anliyorum normalde de. Öyle akinti agri vs de olmadı hala.

Etmez miyim canim en kisa zamanda darisi basiniza Test bugun yarin koyulasabilir gibi geldi

Insallah kuzum ya. Bugun de dün ile ayni. Yine pik yok

Evet bence de bir anda koyulasacak. Hep birlikte sabredip sakin olmamiz lazim

İnşşlh canım bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız i şşlah

selam kızlar, nasılsınız? cumartesiden beri kendime gelemedim desem yeridir. sürekli uyumak istiyorum. pazartesi d vitamini iğnesi vuruldum sanki sonra baş dönmem göz kararmam azaldı ama uyku uyku uyku

M-Mavera2048 canım ne yaptın ovulasyon testi yapıyor musun ne durumdasın
Alamadım kuzu ovulasyon testi
Annem bizde iki gündür
Bi gün öncede ben ordaydımm
Çarsamba perşembeyi değerlendiremedk bugünüde kaçırırsam bana kalırsa en önemli günleri kaçırıyorum
Pazartesi 11 mm den hesaplayınca normal büyüklük cuma falan olması lazım heralde perşembe yada
2 mm büyüse tabi benimki ağır vasıta biraz=)
Pazarda kayınvalidemler gelcek
Yani şu iki günü değerlendirmem laızm benim
Stres yaptım biraz o yüzden

Kızlar bu benim amcamın kızının oda düşünüyor bu ay gebelik testi yapmış saatler sonra böyle çıkmış hepsinde de bacaklarım agrıyor birde ısınmıyor diyor sizce olabilir mi

Eklentiler

• IMG-20210120-WA0013.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 24
selam kızlar, nasılsınız? cumartesiden beri kendime gelemedim desem yeridir. sürekli uyumak istiyorum. pazartesi d vitamini iğnesi vuruldum sanki sonra baş dönmem göz kararmam azaldı ama uyku uyku uyku
selam canım iyiyim sen nasılsın? Uykuya düşkünlüğün başladı demek ki
Olsun canım yumurtanın büyüklüğünü ve ne kadar büyüyebileceğini biliyorsun. İnşallah bugünleri değerlendirebilirsin

Maveracim bence tam catlama oncesine denk getir bence. Yani 2 gun ustuste pik ise o aksama falan. Diger gunler de elbette sansli da o gun sans baya artiyor bence. Annenler kayinvalidenler olsa da odanizi kapisini kapatinca hallolur bi caresine bakilir
Kızlar bu benim amcamın kızının oda düşünüyor bu ay gebelik testi yapmış saatler sonra böyle çıkmış hepsinde de bacaklarım agrıyor birde ısınmıyor diyor sizce olabilir mi
Zezecim adetine kac gun var kuzeninin? Silik cizgi cikmis evet ama saatler sonra degil de ilk 5-10 dk icinde cikmaliydi. Daha cok varsa ondan hemen belirginlesmemis olabilir.
Sorma canim hele sabah bi erken kalkayim kendime gelemiyorum bugun iyi uyudum daha iyiyim
Senin pik oldu mu nasil durumlar?

3 gün var daha adetine de bizde bir umutlandık

Değerlendir canım kendinede dikkat et fazla yorma bak inşşlh çokk güzel bir şekilde büyümüştür

Canım sanki var gibi ama saatler sonra çıktı deyince insan bir düşünüyor. Benim hiç bir testimde saatler sonra bile olsa silik çizgi çıkmıyor Adetine kaç gün var ?

Canım, benim pik olup çatladı full değerlendirdik bakalım kısmet artık. Sende çatlamadan 3 gün sonra beyaz uzayan akıntı gelmiş miydi ? Umutlanmaya yer arıyorum

Canım, benim pik olup çatladı full değerlendirdik bakalım kısmet artık. Sende çatlamadan 3 gün sonra beyaz uzayan akıntı gelmiş miydi ? Umutlanmaya yer arıyorum
benim çatlama olduğu gece gerçekten kasıklarımda adet sancısı gibi bir şey hissettim, allah allah dedim. hatta burada da yazmışım nasıl jet bebekse hemen tutunuyor diye şaka maka doğru hissetmişim. sonra sürekli adet sancısı gibi sancılarım, bel ağrılarım, bacak ağrılarım oldu. bahsettiğin akıntı ise adet günü oldu, 1-2 gün devam etti. herkeste farklı farklı belirti oluyor ama takip et derim belirtileri hiç belli olmaz yani güzel haber de gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…