-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.881
o da olur canım aşılama için falan 36 saat veriyorlarmış ya. senin dün peak oldu, aslında 36 saat hesabıyla bu geceye falan geliyor. en kötü yarın öğlene kalır. yumurta hanım hazırlanıp gelene kadar da beyfendi bekleyecek artıkSabah değerlendiremeyiz maalesef canım çalışıyoruz. Bugün değendiririz birde yarın akşam
6+5 olacak canım inşallah duyarım valla kuzu benim hala kasık ağrılarım devam ediyor sürekli oldum olacam diye geziyorum kabuslar görür oldum artık duysam biraz olsun rahatlarım herhaldebitmez ki bizim telaşlarımızcuma günü gittiğinde kaç günlük olacak aylinliş tam olarak? sen de duyacaksın hayırlısıyla hiç merak etme
ben de değişik değişik rüyalar görüyorum bilinçaltımızı baskılıyoruz heralde. hiç merak etme bu zamana kadar iyi geldik öyle de ilerler inşallah. kasık ağrısı falan iyiye dalalet aslında kese büyüyor diye düşün :)6+5 olacak canım inşallah duyarım valla kuzu benim hala kasık ağrılarım devam ediyor sürekli oldum olacam diye geziyorum kabuslar görür oldum artık duysam biraz olsun rahatlarım herhalde
Aynen canım dünde değerlendirmiştik bakalım artıko da olur canım aşılama için falan 36 saat veriyorlarmış ya. senin dün peak oldu, aslında 36 saat hesabıyla bu geceye falan geliyor. en kötü yarın öğlene kalır. yumurta hanım hazırlanıp gelene kadar da beyfendi bekleyecek artık
İnşAllah ondandır kuzum yaa ilk ya ondan sanırım bu kadar telaşımız bilmiyoruz hiç birşeyben de değişik değişik rüyalar görüyorum bilinçaltımızı baskılıyoruz heralde. hiç merak etme bu zamana kadar iyi geldik öyle de ilerler inşallah. kasık ağrısı falan iyiye dalalet aslında kese büyüyor diye düşün :)
Cok sukur kotu bi belirtimiz yok burada okuya okuya aklimiza gelmesi normal. Arastirma yapmayim, kafam dagilsin diye bir derdim var kosesinde kayinvalide kayinpeder konularini okuyorumİnşAllah ondandır kuzum yaa ilk ya ondan sanırım bu kadar telaşımız bilmiyoruz hiç birşey
Hahahahah kuzum yaaaCok sukur kotu bi belirtimiz yok burada okuya okuya aklimiza gelmesi normal. Arastirma yapmayim, kafam dagilsin diye bir derdim var kosesinde kayinvalide kayinpeder konularini okuyorum
amaan boşver canım çok fazla bişey beklemeye gerek yok zaten:) kendileri bilir.Hahahahah kuzum yaaaben okumayım o kısmı zaten taşıyıcı anne olarak görüyorlar beni hiç gerek yok iyice kurulmama
Aynen kuzum ömür boyu uzak dursalar benden iyisi yok vallaamaan boşver canım çok fazla bişey beklemeye gerek yok zaten:) kendileri bilir.
Yok kuzu ya gidemedim valla hava buz gibi=)naptınM-Mavera2048 ovulasyon testine başladın mı bugün? :)
Hehe yarasin canimYok kuzu ya gidemedim valla hava buz gibi=)
Dün değerlendirme günümüzdü değerlendiremedik benim acayip kırgınlığım vardı
İşimede geldizaten yumurtada küçüktü =)
Bugün değerlendirdik bakalım yine gün aşırı devam ederis artık =)
Hoşbulduk canım inşallah hep beraber güzel haberler alıp sevinelimAdetinin kaçıncı günü bugün ?
Günaydın kuzucanım adetım 2 ocakta oldu 8 ocakta tamamen bıttı 1 gun fazla surdu bu ay. 2sinde gece baslamıstı ondan olabılır.
30 - 32 gunde bır regl oluyorum. normalde 18 ı falan yumurtlama beklıyordm ama hala gormedım ovulasyonda. ilk foto dunkı test mesela alttakı bugun bıraz koyulasmıs gıbı
hep aynı saatlerde yapıyorum , herhalde gec gorucem yumurtlamayı oncekı aylarda da belırtılerım gec oluyordu hep 14 gunden sonra.
Eki Görüntüle 2764938
Eki Görüntüle 2764939
M-Mavera2048 cım bız bu ay gec yumurtlayacagız gidişat oyle gosterıyor, stres sıkıntı yapma sen de cok kafana takma hemencecik buyur o
sana stres yapma dıyorum ama , ben stresın alasını yaşıyorum bu hafta bankada , napıcam bılmıyorum
J joynss canım cok sevındım bebişinin kalbini duymana , darısı basımızaaa ınsallaaaahh, cok dua et hepimize
A Aylinli senin de güzel haberlerini bekliyoruz , çok heyecanlışu havuç ve nar yemegı ben de mı artırsam hala pik göremedim bu ay birkaç güne olur herhalde
yapmaya devam et her an pik yapabilir hiç helli olmuyorcanım adetım 2 ocakta oldu 8 ocakta tamamen bıttı 1 gun fazla surdu bu ay. 2sinde gece baslamıstı ondan olabılır.
30 - 32 gunde bır regl oluyorum. normalde 18 ı falan yumurtlama beklıyordm ama hala gormedım ovulasyonda. ilk foto dunkı test mesela alttakı bugun bıraz koyulasmıs gıbı
hep aynı saatlerde yapıyorum , herhalde gec gorucem yumurtlamayı oncekı aylarda da belırtılerım gec oluyordu hep 14 gunden sonra.
yapmaya devam et her an pik yapabilir hiç helli olmuyorcanım adetım 2 ocakta oldu 8 ocakta tamamen bıttı 1 gun fazla surdu bu ay. 2sinde gece baslamıstı ondan olabılır.
Etmez miyim canim en kisa zamanda darisi basinizacanım adetım 2 ocakta oldu 8 ocakta tamamen bıttı 1 gun fazla surdu bu ay. 2sinde gece baslamıstı ondan olabılır.
Eki Görüntüle 2764938
Eki Görüntüle 2764939
M-Mavera2048 cım bız bu ay gec yumurtlayacagız gidişat oyle gosterıyor, stres sıkıntı yapma sen de cok kafana takma hemencecik buyur o
sana stres yapma dıyorum ama , ben stresın alasını yaşıyorum bu hafta bankada , napıcam bılmıyorum
J joynss canım cok sevındım bebişinin kalbini duymana , darısı basımızaaa ınsallaaaahh, cok dua et hepimize
A Aylinli senin de güzel haberlerini bekliyoruz , çok heyecanlışu havuç ve nar yemegı ben de mı artırsam hala pik göremedim bu ay birkaç güne olur herhalde
Canım sıvı alımına dikkat ediyor musun ? Benimde böyleydi hatta ben pik oldu sanmıştım ama 2 gün sonra pik olmuştu. Sende yapmaya devam et pik i görürsün umarımKızlar benim de bugünn 14 ovulasyonun sanırım bende ya geç yumurtlıycam yada pik olmayıcak birde böyle bir silik bir net gibi anladım ya