Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bencede =))
İlaç dediğin gibi etkili oldu=)

Alcam alcam ovulasyon bi bakarım en azından

Yok kuzu işte çağırmadı özelliklede sordum bide
Gerek yok dedi
Benim için zaman önemli değildi zaten 14 20, ben yeterli büyüklüğe ulasıyomu çatlıyo mu onu merak ediyorum
Şimdi yine bilemicem işte ona gıcık oldum birazda🤭
Acaba ayşe hanıma yine gitsen mi görmek için ya da başka doktora? Çok doktor çok kafa karışıklığı aslında, ama için rahat etse diye

Bende duydum onu. Bu arada ben hergün iki tane kuru incir yiyorum çok sevdiğimden. C ve D vitaminide kullanıyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama d vitamini eksikliği çok etkiliyormuş gebe kalmayı🌸
Inofolıc ı doktorum önermişti epeydir kullanıyorum aslında ama bu ay daha düzenli kullanmaya başladım
Kuru inciri herkes söylüyo çok etkiliymiş bende su bikaç gün yiim bari
D vitamini okuduysan mesajları burda benim başımın belası
Çok düşük bende alıyorum, doktordad vitamini kısırlığı diye bişey var demişti hatta
Kullan sende düzenli mutlaka
Gerçi bizim J joynss unda baya düşükmüş ama bak oldu onun=)

Bu doktorlarıda bazen anlamıyorum. Bende hsg sonucumu göstermeye gittim yumurta takibi yapıyorum demiştiniz yumurtama baksın istedim kem küm etti e bakayım dedi 😅 diyoki yumurta takibini klomen veririm hergün çağırırım öyle yapıyorum. Adam heyecanımı anlamadı ama baktırdım sonuç olarak😂
Onlara göre 6 ay olmasa çok normal ama o süre insanı yıpratıyor. Benim doktorum da sana 6 ay veriyorum demişti, ben zorluyodum bi sorum varsa şimdiden öğrenelim diye. O kadar çok bebek görüyorlar ki dediğin gibi heyecanımızı anlamıyorlar 🤭

ben de sabah doktorun asistanini aradım d vitaminim düşük çıktı diye kendi gösterir sandım. Gelin gösterin dedi geldim, mesela ultrasonda bakacak mı çok merak ediyorum. Bakmazsa şaşmam😁

Acaba ayşe hanıma yine gitsen mi görmek için ya da başka doktora? Çok doktor çok kafa karışıklığı aslında, ama için rahat etse diye
Ya kuzu ayse hanıma gitsem bu doktorumu yok saymış gibi olcak bu seferde, birbirlerini tanısamasalar giderdimde
Haber olursa ayıp olur şimdi nihayetinde bunun takibindeyim suanlık
Ama baska doktora gitmek aklıma gelmedi değil ne yalan söylim🤭

Inofolıc ı doktorum önermişti epeydir kullanıyorum aslında ama bu ay daha düzenli kullanmaya başladım
Çok düşük bende alıyorum, doktordad vitamini kısırlığı diye bişey var demişti hatta
Şimdi ki aklım olsa alır kullanırdım aileme zorla kullandırtıyordum korona yüzünden kendim almadım 🤯 kesin kullanın kızlar haileyy haileyy :)
Benim 11 çıktı aşırı eksikliğin bi tık üstü etkisi var mı bilmem hani belki 9 olsa nasıl tepki verirsi vücut bilmem 🤭

Ya kuzu ayse hanıma gitsem bu doktorumu yok saymış gibi olcak bu seferde, birbirlerini tanısamasalar giderdimde
Haber olursa ayıp olur şimdi nihayetinde bunun takibindeyim suanlık
Ama baska doktora gitmek aklıma gelmedi değil ne yalan söylim🤭
Tamamen iç huzuruna göre karar ver canım ya da randevu al git kızacak mı sanki hahah :KK70:

Şimdi ki aklım olsa alır kullanırdım aileme zorla kullandırtıyordum korona yüzünden kendim almadım 🤯 kesin kullanın kızlar haileyy haileyy :)
Benim 11 çıktı aşırı eksikliğin bi tık üstü etkisi var mı bilmem hani belki 9 olsa nasıl tepki verirsi vücut bilmem 🤭
Benim 9 =)
İhmal ediyoruz şimdi çekiyoruz sıkıntıları
Halbuki zamanında su eksikleri tamamlasak hiç belki bu kadar uğrasmaya gerek kalmıcak=)
Senelerdir düşük hep kullansaydım şimdi vitaminmiş kan hapıymıs onlarla bari işim olmasdı=)

Bu arada bakar insallah ultrasonla, çok heyecanlı🤭

Benim 9 =)
Halbuki zamanında su eksikleri tamamlasak hiç belki bu kadar uğrasmaya gerek kalmıcak=)
Senelerdir düşük hep kullansaydım şimdi vitaminmiş kan hapıymıs onlarla bari işim olmasdı=)

Tamamen tesadüfen 9 dedim valla🙈 alt sınır diye. Çok haklısın keşke daha dikkatli olsaymışız.
bekliyorum sırada inşallah bakar ya meraktayım çok 🤭

Tamamen tesadüfen 9 dedim valla🙈 alt sınır diye. Çok haklısın keşke daha dikkatli olsaymışız.
bekliyorum sırada inşallah bakar ya meraktayım çok 🤭
😁
O demesse sen rica edersin bi bakabilir miyis diye=)
Hadi güzel haberler insallah kuzucuk😘

İncir prolaktini yükseltiyormuş ama kür şeklinde yapılanlar olabilir günde bir iki taneden bir şey olmaz herhalde. Ya senin d vitamini yerlerde o zaman. Çok iyi yapmışsın inofolic i de d vitaminini de düzenli kullan🥰 Joynss un nasibi o zamanmış bence 🌸

Onlara göre 6 ay olmasa çok normal ama o süre insanı yıpratıyor. Benim doktorum da sana 6 ay veriyorum demişti, ben zorluyodum bi sorum varsa şimdiden öğrenelim diye. O kadar çok bebek görüyorlar ki dediğin gibi heyecanımızı anlamıyorlar 🤭

ben de sabah doktorun asistanini aradım d vitaminim düşük çıktı diye kendi gösterir sandım. Gelin gösterin dedi geldim, mesela ultrasonda bakacak mı çok merak ediyorum. Bakmazsa şaşmam😁
Demek ki bir çoğu böyle. Baksana di mi yani ne olacak hevesleniyor insan 😄

Benim 9 =)

Bende eşimde kullanıyoruz canım. Geçen ay eşim Faranjit gibi bir şey olmuştu bebek düşünüyoruz demiş dahiliye doktoruna sohbet sırasında o da ikimize birden d vitamini vermiş 😁

😁
O demesse sen rica edersin bi bakabilir miyis diye=)
Hadi güzel haberler insallah kuzucuk😘
Mesajını görür görmez aklıma havuç geldi kuzum ki sende yazmışsın bence hergün bir tane havuç ye vee nar da yiyin lütfen rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ben geçen ay çok nar yedim ama faydasını sonradan öğrendim 😂 doktorun tekrar çağırmaması ilginç olmuş ama bence başka doktora gidebilirsin kuzum hatırlarsan benimki de geç bi tarihe çağırmıştı ben başka doktora gidip çatladı mı diye baktırmıştım 🙈😂😂

Mesajını görür görmez aklıma havuç geldi kuzum ki sende yazmışsın bence hergün bir tane havuç ye vee nar da yiyin lütfen rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ben geçen ay çok nar yedim ama faydasını sonradan öğrendim 😂 doktorun tekrar çağırmaması ilginç olmuş ama bence başka doktora gidebilirsin kuzum hatırlarsan benimki de geç bi tarihe çağırmıştı ben başka doktora gidip çatladı mı diye baktırmıştım 🙈😂😂
Eşime dün nar aldırdım senin dediğim gelmişti aklıma😁 havucta yiim incir de var hepsinden yiim =)
Çağırmadı valla kuzu, özelliklede sordum ama yok çağırmadı
Aynen hatırlıyorumm gittiğini seninde=) bende perşembe yada cuma günü olmassa baska bi doktora gideyimde bi bakim yine ne durumda diye
Büyüyo mu onu merak ediyorum fsh tan dolayı yoksa zamanı önemli değilde
Her türlü gün aşırı değerlendiriyorus zaten ama yeterli mi büyüklük bi bakmak istiyorum =)

Bende eşimde kullanıyoruz canım. Geçen ay eşim Faranjit gibi bir şey olmuştu bebek düşünüyoruz demiş dahiliye doktoruna sohbet sırasında o da ikimize birden d vitamini vermiş 😁
Benim eşimde şimdi bişey kullanıyo vitamin gibi, spermleri güçlendiriyomus doktor verdi bakalım =)
Her kullandığımız şifa olur da niyetimize göre yerini bulur bizde bu ay bebiş haberleri veriris insallahh =)

Kızlarrrr selam herkese🙋‍♀️
Benim takvimime göre yumurtlamama iki gün var ama bi saat önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı
Bu pik yapmıs demek mi
Yani yumurtlamıs mıyım
Bugün dahil üç günü mü değerlendirmem lazım
Yardımcı olur musunuz rica etsem🙏
Merhaba evet yumurtlama olmuş 8 saat arayla tekrar yapın çatlama yi gorrsunuzyani silik ocak ikinci çizgi.benimde 2 gün önce oldu.ertesi günü tekrarladım çatlamıştı.bebislerimiz olsun inşallah sağlıklı.bugunu ve sonraki 2 günü değerlendirin.😊

Eşime dün nar aldırdım senin dediğim gelmişti aklıma😁 havucta yiim incir de var hepsinden yiim =)
Çağırmadı valla kuzu, özelliklede sordum ama yok çağırmadı
Aynen hatırlıyorumm gittiğini seninde=) bende perşembe yada cuma günü olmassa baska bi doktora gideyimde bi bakim yine ne durumda diye
Büyüyo mu onu merak ediyorum fsh tan dolayı yoksa zamanı önemli değilde
Her türlü gün aşırı değerlendiriyorus zaten ama yeterli mi büyüklük bi bakmak istiyorum =)
Aynen kuzum durumu merak ediyor insan 😂 ben kasıklarım da ağrı var da yumurta çatlama mı oldu kist mi oldu onu merak ettim demiştim doktora 😂😂

Gittim geldim kızlar doktora
Adetten sonra 14. Gün yumurtam 11 milimmiş henüz 🤔
Bugünden sonra büyümeye başlar hızla, gün aşırı değerlendirmeye devam edin dedi
14. Güne göre biraz küçük değil mi diye sordum ama hiç bilemeyiz ne zamann yumurtlaman oluyo illa 14. Gün olcak diye bişey yok büyüme başlamıs değerlendirmeye devam dedi
Eşimin testini bu hafta veremicez o yüzden gün kaçırmamak adına
Doktorumda adet zamanı sen kendi hormon testlerini verirsin eşinde sperm testini verir dedi
Gerekirse bi dahaki ay ilaçla bi takip yapıcas sanırım
Ama sanki biraz keyfim kaçtı gibi ya🙁
14. Gün için 11 mm biraz fazla küçük sanki sizce🙁
Normalde zaten 10 milim kadar oluyo büyümemiş hali🙁
Söyleki canım benim geçen ay adetten sonra 4 gün 22 milim olmuştu diğerleri küçüktü ama bu ay sanırım bıraz daha küçük çünkü geçen ay sürekli kasık agrısı oldu bende adım atarken bile zorlandım. Birde aynen belki daha yeni yumurtlamışsındır zaten o hemen büyüyor bir günde 2 3 milim gibi hızlı bir büyüme yapıyor canını sıkma moralini yüksek tut canım

X