Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay keşke öyle olsa =))
Dur sorcam hamile tanıdığım birilerine bakim onlarında öyle denk gelmiş mi😁
benim kardeşimle doğum günlerim aynı. bebişimiz de sağlıkla doğarsa aramızda çok az gün olacak hatta geç döllenme diye geç doğarsa aynı zamanda olma ihtimali var :KK70:

Selam kızlar. Ben pik i 14.gün sanıyordum ama yanılmışım pik 16.gün yani bugünmüş😅 iyi ki testleri yapmaya devam etmişim. Doktor 17.gün çatlayacak demişti gerçi ama erken çatladı sanmıştım 😊 İnşallah iki haftaya birbirimize güzel haberleri veririz ❤️

Eklentiler

• A76C9E4A-0E58-45F4-86CB-E14CED43AE11.jpeg
    A76C9E4A-0E58-45F4-86CB-E14CED43AE11.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 21
Selam kızlar. Ben pik i 14.gün sanıyordum ama yanılmışım pik 16.gün yani bugünmüş😅 iyi ki testleri yapmaya devam etmişim. Doktor 17.gün çatlayacak demişti gerçi ama erken çatladı sanmıştım 😊 İnşallah iki haftaya birbirimize güzel haberleri veririz ❤️
Selam canım☺️ Pik gibi pik olmuş 😁 epey koyu. İnşallah güzel haberlerini alırız 🍀 çatlamaya yakın zamanı da mutlaka değerlendirin derim, doktor yönlendirmiştir tabi mutlaka

Hemde ne pik olmus vallaaa joynss un dediği gibi pik gibi pikk 😁😁
O zaman hadi bismillah güzel güzel değerlendirin😁
Mis gibi haberler verelim birbirimize 😘

J joynss bu arada benim yengem dokuzuncu ayında hamile kalmıs kuzenime, kuzenımde evliliğinin onuncu ayında kalmıs suan hamile olan 😁😁
Senin hesap sanki birazz tutuyo banada az kaldı o vakit, eğer öyle düşünürsek 😁😁

Selam canım☺️ Pik gibi pik olmuş 😁 epey koyu. İnşallah güzel haberlerini alırız 🍀 çatlamaya yakın zamanı da mutlaka değerlendirin derim, doktor yönlendirmiştir tabi mutlaka
Aynen canım bende üzülmüştüm tüh tam büyümeden çatladı falan diye. Dün değerlendirdik, bugün ve yarında olursa gerisi Allah’a kaldı artık🙏🏻 Hepimiz aynı anda yazsak buraya da bayram olsa bize ne güzel olur 🥳

J joynss bu arada benim yengem dokuzuncu ayında hamile kalmıs kuzenime, kuzenımde evliliğinin onuncu ayında kalmıs suan hamile olan 😁😁
Senin hesap sanki birazz tutuyo banada az kaldı o vakit, eğer öyle düşünürsek 😁😁
Yani büyük ihtimal bilimsel bi temeli yok ama genetik her şeyi etkiliyorsa bunda da bir iş vardır diye düşündürtüyor 😁 süper canım çok az kaldı bence senin için de artık 🥰

Aynen canım bende üzülmüştüm tüh tam büyümeden çatladı falan diye. Dün değerlendirdik, bugün ve yarında olursa gerisi Allah’a kaldı artık🙏🏻 Hepimiz aynı anda yazsak buraya da bayram olsa bize ne güzel olur 🥳
Aynen öyle canım 🙏🏼 Sonbahar anneleri diye topic açarız ne güzel olur 😁 inşallah gönlümüze göre olsun 🌸

Hemde ne pik olmus vallaaa joynss un dediği gibi pik gibi pikk 😁😁
O zaman hadi bismillah güzel güzel değerlendirin😁
Mis gibi haberler verelim birbirimize 😘
Ahh ağzınız bal yesin 🥰 Dün değerlendirdik canım, bugün ve yarında olursa gerisi artık nasip. Hep beraber sevinelim inşallah tüm kalbimle diliyorum 😍

Benim 4 aralıktı. 21 aralıkta silikleşmiş testim. 20 aralıkta da akşam değerlendirmişiz 😁 şimdi mesajları geriye dönük okudum da ne zaman olmuş tarihi kontrol edeyim diye 🙈 erkeklerin kadınları bekleme durumu döllenmede de geçerliymiş.
Ben bu ay yapmadım ovulasyon hiç ya doktora gidiyorum diye ama takip etmekte fena olmuyo bi heyecan katıyo sankim😁
Eğer yarında tam büyümemişse dönerken alırım ovulasyon bikaç tane =) bakarım olmassa bende =)

Benim 4 aralıktı. 21 aralıkta silikleşmiş testim. 20 aralıkta da akşam değerlendirmişiz 😁 şimdi mesajları geriye dönük okudum da ne zaman olmuş tarihi kontrol edeyim diye 🙈 erkeklerin kadınları bekleme durumu döllenmede de geçerliymiş.
Ay sen hamileymişsin 😅😍

Ben bu ay yapmadım ovulasyon hiç ya doktora gidiyorum diye ama takip etmekte fena olmuyo bi heyecan katıyo sankim😁
Eğer yarında tam büyümemişse dönerken alırım ovulasyon bikaç tane =) bakarım olmassa bende =)
Canım en son gittiğinde bir şey demiş miydi kaç mm di ?

Yumurtlamaya yakın bi bakarsın olmadı kuzuş hobi olarak 😁
Ay sen hamileymişsin 😅😍
Evet öyle bir sürpriz oldu çok şükür 🥰 kalbim sizinle 💞

X