Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bu tam pikmi sizce

Eklentiler

• F59E5892-3211-4453-9A40-963385D3E457.jpeg
    104,3 KB · Görüntüleme: 32
J joynss A Aylinli etmes miyim =)
Kayınvalidemler bizdeydi değerlendiremicem diye biraz korkmuştum ama dün gittiler =)
Artık doktorun tavsiyesi üzerine bi değerlendirme yaparıss bakalım =))))

J joynss A Aylinli etmes miyim =)
Kayınvalidemler bizdeydi değerlendiremicem diye biraz korkmuştum ama dün gittiler =)
Artık doktorun tavsiyesi üzerine bi değerlendirme yaparıss bakalım =))))
Hahah aynı durum zezede de oldu yine yapardınız önümüzde engel duramaz bu yolda
Umarım direkt yumurtan iyi der de hedefe yönelik olur bu ay :)
Eşine de test yaptıracaktınız onda gelişme var mı?

İnşşlh ya ama denk gelirse de artık olacak o kadar sey yapıyorum boş geçmeyim. Çikolata bile yemiyorum ya ayda 1 belki yumurtaları etkiliyor diye

hahahah amaan yaa kapat kapını bosver devam

Aa heralde kafein içerdiği için olabilir. kahve çikolata vazgeçilmesi en zor şeyler. ben de 15 gündür kahve içmedim. bu fedakarlıklarımızın karşılığını alalım inşallah

ben de hıc duymamıstım ogrenmıs oldum. Çok sevmem cıkolata , tatlı vs ama. dıkkat etmek lazım demekkı

güzel haberlerını alalım ınsallah bakalım ne dıyecek doktor ben de ovulasyon testı yapıyorum bugun 5. gun daha adetten sonra. muhtemelen haftaya goruruz pik yaptıgını

Canım ilişki günü önerilerini mutlaka uygula olacak inşallahh

yaa senın ımzanı sevsınler ne cok yakısmıııış renk gelmiş profılıne

caglaaaaaa canım benim yakında imzalalarla dolacak inşallah bu sayfa bu ay herkesten güzel haberi bekliyorum bu arada kızlar dün doktora gittim kese için, inofolic kullandım geçen ay deyince çok iyi yapmışsın çok iyi bir ilaç dedi aklınızda bulunsun lütfen ben cidden bana onun faydası olduğunu düşünüyorum lütfen sizde kullanın

Merhaba. Geç mi kaldım bilmiyorum ama bugün 13,5 mm yumurtam varmış doktordan çıkınca hemen inofolic combi aldım zaten hafif pko da var. Sizce şu an yumurtanın büyümesine faydası olur mu ?

Merhaba. Geç mi kaldım bilmiyorum ama bugün 13,5 mm yumurtam varmış doktordan çıkınca hemen inofolic combi aldım zaten hafif pko da var. Sizce şu an yumurtanın büyümesine faydası olur mu ?
Olur elbette canım sabah akşam aç karnına düzenli kullan benim yumurtlamam 18-19. Gün olurdu bu ay 13. Gün çatlama gördüm canım bence faydası olacaktır inşallah

Olur elbette canım sabah akşam aç karnına düzenli kullan benim yumurtlamam 18-19. Gün olurdu bu ay 13. Gün çatlama gördüm canım bence faydası olacaktır inşallah
Bende eczanede bulamamıştım üzülmüştüm bulunca hemen alayım en azından o bir tane yumurtanın büyümesine yardımcı olur belki diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bu arada sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

yaa bu folık asıt ıceren takvıye edıcı gıdalar gıbı mı? ben de bu ay yenı dogum yapan bır arkadasımın onerısıyle regenesıs max aldım onu kullanmaya basladım gecen hafta, ona da hamıle kalmadan doktoru baslatmıs , emzırırken bıle kullanmaya devam edıyor. vıtamınsız folık asıt ıcıyordum ama , bunda demır omega cınko vs vs bır suru vıtamın var dıye basladım bakalım etkısı olacak mı. Olmazsa zaten bu ay bıter bır kutu aldım. senınkınden denerız sonrakı ay da

İnşAllah hepimize nasip olsun canım

Onu duymadım canım bi dene bakalım inşallah hemen etkisi olur da bu ay güzel haber gelir

Günaydın herkese dünkü ve bugünkü ovulasyon testim sizce çatlamışmıdır tam yoksa bekleyimi yarını malum eşimin sperm sorunu var spermler biriksin istiyorum biraz dün ilişki olmadı önceki gün olmuştu

Eklentiler

• 650E054D-6EAC-4EAB-B7F6-5314E6B6DB94.jpeg
    104,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 7ED3A84D-FB6E-4760-90DD-EB1D4F792A01.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…