-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.661
Aa heralde kafein içerdiği için olabilir. kahve çikolata vazgeçilmesi en zor şeyler. ben de 15 gündür kahve içmedim. bu fedakarlıklarımızın karşılığını alalım inşallahYumurtaları etkiliyor muş kadınlarda doktor söyledi onun için bende bıraktım.
Evet pik olmuş. Seyrini takip edip, hem silikleştiği günü hem de bu günleri birer gün arayla değerlendirmek gerek. Umarım tutarArkadaşlar bu tam pikmi sizce
Hahah aynı durum zezede de oldu
İnşşlh ya ama denk gelirse de artık olacako kadar sey yapıyorum boş geçmeyim. Çikolata bile yemiyorum ya ayda 1 belki yumurtaları etkiliyor diye
Aa heralde kafein içerdiği için olabilir. kahve çikolata vazgeçilmesi en zor şeyler. ben de 15 gündür kahve içmedim. bu fedakarlıklarımızın karşılığını alalım inşallah
Canım ilişki günü önerilerini mutlaka uygula olacak inşallahh
Merhaba. Geç mi kaldım bilmiyorum ama bugün 13,5 mm yumurtam varmış doktordan çıkınca hemen inofolic combi aldım zaten hafif pko da var. Sizce şu an yumurtanın büyümesine faydası olur mu ?caglaaaaaa canım benim yakında imzalalarla dolacak inşallah bu sayfa bu ay herkesten güzel haberi bekliyorum bu arada kızlar dün doktora gittim kese için, inofolic kullandım geçen ay deyince çok iyi yapmışsın çok iyi bir ilaç dedi aklınızda bulunsun lütfen ben cidden bana onun faydası olduğunu düşünüyorum lütfen sizde kullanın
Olur elbette canım sabah akşam aç karnına düzenli kullanMerhaba. Geç mi kaldım bilmiyorum ama bugün 13,5 mm yumurtam varmış doktordan çıkınca hemen inofolic combi aldım zaten hafif pko da var. Sizce şu an yumurtanın büyümesine faydası olur mu ?
Bende eczanede bulamamıştım üzülmüştüm bulunca hemen alayım en azından o bir tane yumurtanın büyümesine yardımcı olur belki diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinOlur elbette canım sabah akşam aç karnına düzenli kullanbenim yumurtlamam 18-19. Gün olurdu bu ay 13. Gün çatlama gördüm canım bence faydası olacaktır inşallah
caglaaaaaa canım benim yakında imzalalarla dolacak inşallah bu sayfa bu ay herkesten güzel haberi bekliyorum bu arada kızlar dün doktora gittim kese için, inofolic kullandım geçen ay deyince çok iyi yapmışsın çok iyi bir ilaç dedi aklınızda bulunsun lütfen ben cidden bana onun faydası olduğunu düşünüyorum lütfen sizde kullanın
İnşAllah hepimize nasip olsun canımBende eczanede bulamamıştım üzülmüştüm bulunca hemen alayım en azından o bir tane yumurtanın büyümesine yardımcı olur belki diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinbu arada sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
Onu duymadım canım bi dene bakalım inşallah hemen etkisi olur da bu ay güzel haber geliryaa bu folık asıt ıceren takvıye edıcı gıdalar gıbı mı? ben de bu ay yenı dogum yapan bır arkadasımın onerısıyle regenesıs max aldım onu kullanmaya basladım gecen hafta, ona da hamıle kalmadan doktoru baslatmıs , emzırırken bıle kullanmaya devam edıyor. vıtamınsız folık asıt ıcıyordum ama , bunda demır omega cınko vs vs bır suru vıtamın var dıye basladım bakalım etkısı olacak mı. Olmazsa zaten bu ay bıter bır kutu aldım. senınkınden denerız sonrakı ay da
Günaydın canım çatlamış yumurta bugünü mutlaka değerlendirinGünaydın herkese dünkü ve bugünkü ovulasyon testim sizce çatlamışmıdır tam yoksa bekleyimi yarını malum eşimin sperm sorunu var spermler biriksin istiyorum biraz dün ilişki olmadı önceki gün olmuştu
Akşama kadar bozulurmu yumurta acaba yoksa eşim 4 te geliyor hemen atlayimiGünaydın canım çatlamış yumurta bugünü mutlaka değerlendirin