- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.621
Benimde hiç bi fikrim yoktu açıkcası takiple alakalıBenim ilk takibim olacak. Bu konuda o kadar deneyimsizim ki nasıl oluyor bilemiyorum. Sizin yazınızı okuyunca doktorunuzun bu uygulaması bana daha mantıklı geldi. Benim durumumda da doktorun başta böyle deneyelim demesini beklerdim. O yüzden acaba doktoru mu değiştirsem diye düşünüyorum. İlaçsız takip olduğunu bilsem neden böyle yapmıyoruz diye sorardım. Benim yaş 40, amh 5.63 çıktı. Polikistik yapıdaymış yumurtalıklar. Onun dışında tüm hormon kan tiroid değerleri normal. Sperm, rahim filmi hepsi normal. 20aydır deniyoruz sadece 1 kez kimyasal tuttu. Sizin durumunuz nasıl acaba? İstanbul'da mısınız? Özel hastaneye mi gidiyorsunuz?
Bence çok iyi bir doktora gidiyorsunuz. Anladığım kadarıyla çok ilgili. Tavsiye üzerine gitmek önemli. Yaşınız daha çok gençmiş. Önünüzde yıllar var.. benim kısıtlı bir zamanım kaldığı için biraz paniklemiş durumdayım. İlaçsız kontrol daha mantıklı geldi, sanırım başta bunu deneyeceğm. Umarım hayırlısıyla sonuç alabilirizBenimde hiç bi fikrim yoktu açıkcası takiple alakalı
Burda A Aylinli diye bi arkadasımız var o gecen ay yaptırmıstı, bu ay gebe =)
Bende iki ay kadar ovulasyonla takip ettim sonuç alamadım bu ay bi baktırim dedim, neticede ovulasyon testlerinde sağlıklı yumurta mı yada boyut yeterli mi bilemiyoruz
30 yasındayım bende, amh değerim 3,51 gibi bişeydi
Bende bi bucuk senedir istiyorum, kimyasal dahil hiç bi şekilde sonuç elde edemedim
Tahliller, rahim filmi vs hepsini yaptırdım bende bi sıkıntı çıkmadı
Kansızlık vitamin problemlerim var onla ilgili ilaçlar kullanıyorum işte
Eşimde varikosel çıktı ama oda bebek olusmasına engel değil spermler gayet yeterli dedi doktorumuz
Ama nasip olmadı bi türlü
İstanbuldayım, Başakşehirde oturuyorum buraya yakın tıp merkezinde tavsiye üzerine bi doktora basladım
Çok özel devlet diye düşünmedim ben ama mesafe açısından yakın olsun eve diye daha çok tercih etmiş oldum
Doktorumdan memnumum dediğiniz gibi, ilgili en azından soru işareti bırakmıyor kafamdaBence çok iyi bir doktora gidiyorsunuz. Anladığım kadarıyla çok ilgili. Tavsiye üzerine gitmek önemli. Yaşınız daha çok gençmiş. Önünüzde yıllar var.. benim kısıtlı bir zamanım kaldığı için biraz paniklemiş durumdayım. İlaçsız kontrol daha mantıklı geldi, sanırım başta bunu deneyeceğm. Umarım hayırlısıyla sonuç alabiliriz
Canımmm gözler arıyor seni
Maveraaa merak ettim seni belki kayinpederinden dolayidir diye dusundum. Cok tesekkur ederim, Cok kolay gelsin islerinde
Cok ara vermeden 1-2 gun aralikli iliski oneriliyor. Bugun koyulasmis, yarin peak olsa bile catlama buyuk ihtimal diger gune kalir. Hani bugunu de degerlendirebilirsiniz bence onceki gunlerde olmadiysa. En temizi gun asiri iliski gibi spermlerde sikinti yoksa.Selam kızlar. Bugün adetimin 8.günü ovulasyon testinde yumurtlamaya yaklaşmışım sankiSiz ne düşünüyorsunuz ? 28-31 gün arası değişiyor adetlerim ama ben galiba erken yumurtluyorum. Bugünü değerlendireyim mi ?
Teşekkür ederim bende 2 3 güne olur herhalde diye düşünüyorumCok ara vermeden 1-2 gun aralikli iliski oneriliyor. Bugun koyulasmis, yarin peak olsa bile catlama buyuk ihtimal diger gune kalir. Hani bugunu de degerlendirebilirsiniz bence onceki gunlerde olmadiysa. En temizi gun asiri iliski gibi spermlerde sikinti yoksa.
Ne demek umarim bu ay pozitifi gorursunuzTeşekkür ederim bende 2 3 güne olur herhalde diye düşünüyorum
İnşallah hepimiz görelim, hep beraber sevinmek nasip olsunNe demek umarim bu ay pozitifi gorursunuz
Amh 0.98 fsh 7.8 miş her gittiğimizde yeni birseyler söylüyorlar inşşlh normal yollarla kalabilirim BndeAmh'ye baktı mı peki doktor? daha çok gençsin yaş avantajın var hiç merak etme olacaktır. vitaminler muhtemelen işe yarar.
ben artık 30'um yumurta kapıya dayandı
Bu konuda pek bilgim yok ama tesadüfen birkaç kadın doğum uzmanının videosunu dinlemiştim ve oldukça pozitif konuşuyordu. umarım en kısa zamanda olurAmh 0.98 fsh 7.8 miş her gittiğimizde yeni birseyler söylüyorlar inşşlh normal yollarla kalabilirim Bnde
İnşşlh canımBu konuda pek bilgim yok ama tesadüfen birkaç kadın doğum uzmanının videosunu dinlemiştim ve oldukça pozitif konuşuyordu. umarım en kısa zamanda olur
Selam kızlar. Bugün adetimin 8.günü ovulasyon testinde yumurtlamaya yaklaşmışım sankiSiz ne düşünüyorsunuz ? 28-31 gün arası değişiyor adetlerim ama ben galiba erken yumurtluyorum. Bugünü değerlendireyim mi ?
Yumurta oluşmuş demekKızlarrrr selam herkese
Benim takvimime göre yumurtlamama iki gün var ama bi saat önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı
Bu pik yapmıs demek mi
Yani yumurtlamıs mıyım
Bugün dahil üç günü mü değerlendirmem lazım
Yardımcı olur musunuz rica etsem
Hamile kalabildiniz mi,Kızlarrrr selam herkese
Benim takvimime göre yumurtlamama iki gün var ama bi saat önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı
Bu pik yapmıs demek mi
Yani yumurtlamıs mıyım
Bugün dahil üç günü mü değerlendirmem lazım
Yardımcı olur musunuz rica etsem
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederimmerhaba T çizgisinin C ıle aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekıyor pik için :)
İnşşlh canım ben tekrardan artık bugün ovülasyon testine başlıycam çikolatayı kestim eşime sigarayı bıraktırdım. İnşşlh hepimiz burda güzrl sonuçlar alırız.
İnşAllah canım benim iletişime devam birbirimize yardımcı oluruz
Çok sağol çağlacımdün gittim ilk kontrole, keseyi gördük daha 4-5 mm'di. hem vajinal hem de karından ultrasondan göründü. geç döllenme olmuş dedi benim yumurtlama günlerime göre de öyle gözüküyordu. 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı, ama biz tıbben 3 haftada duygusal bağ kurmayız dedi. ben de temkinli yaklaşıyorum nolur nolmaz diye.
çay kahve içmiyordum hiç, içebilirsin dedi
bu ay umarım sizden de iyi haberler alırız
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederimevet biliyorum pik durumunu, adetin 8.günü belirgin koyu çizgi çıktığı için pik yakın zamanda olur mu diye teyit etmek istedim
Aynen dediğiniz gibi yapacağım2 3 gun ıcerısınde olur gıbı duruyor. yıne de sız o zamana kadar ara ara degerlendırın :)
Aynen dediğiniz gibi yapacağım