- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.681
Canım ne zaman çatladığını bilmiyoruz sen gelince aradan çıkar bence tok karnına çok önermiyorlar zatenAkşama kadar bozulurmu yumurta acaba yoksa eşim 4 te geliyor hemen atlayimi
Büyüme olmuştur canım o şimdi tahmini günleri verecek sana ayy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumGeldimmm doktora kızlarrr
Sıramı bekliyorum
Bugün onuncu gün regli başlangıcından sonra biraz büyüme olmus olması lazımm dimi bu zamana kadar yumurtada
Tahmini pazartesi salı günleri değerlendirme günleri bana göre ama bakalım doktor ne dicek
Günaydın. T çizgisi silikleşmeye başlamış bence bugünü değerlendirin. Çünkü dün ilişki olmamış bugünde olmaz ise kaçırabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama bugün ilişki olsa yarın tam çatlama bile olsa kaçırmamış oluyorsunuzGünaydın herkese dünkü ve bugünkü ovulasyon testim sizce çatlamışmıdır tam yoksa bekleyimi yarını malum eşimin sperm sorunu var spermler biriksin istiyorum biraz dün ilişki olmadı önceki gün olmuştu
Çıktımmm kuzuuuBüyüme olmuştur canım o şimdi tahmini günleri verecek sana ayy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
Çok güzel haber kuzumÇıktımmm kuzuuu
Baktı şuan büyümeye baslamıs dedi her iki yumurtlamalıktada ufak ufak yumurtalar var dedi
Ama tabi suan işin yeterli büyüklükte değil
Ama biz reglin onuncu gününden itibaren gün aşırı ilişki öneriyoruz özellikle bugün basla pazartesiye ilişki zamanı denk gelsin pazartesi salı muhtemelen tam günleri dedi
Şu zamana kadar bana kalırsa olmaması için bi sebep yok rahim filmi dahil herseye baktık eşinin değerleride normal dedi
Memorialde bi doktor varmış ayşe saltık
Çok iyi bi kadın doğumcuymus benim doktorumunda yakın arkadasıymıs
Uzmanlık alanı sebepsiz infertilite ve tüp bebek
Onunla konustu telefonla, bi yarın onada görünün bakalım dedi, o bize bi yol haritası çizsin bu ay oluşmassa gebelik onun çizdiği yol haritasına göre devam ederis bizde dedi
Yarın 11 gibi eşimle beraber ona gidices muayeneye bakalım
=) insallah kuzucan bakalımmÇok güzel haber kuzumyarın da ayşe hanımla görüş bakalım inşallah bu ay güzel haberlerin gelecek yarın doktor nasıl yönlendirme yapacak bakalım
Salı günü keseyi gördük canım haftaya cumaya tekrar randevu verdi bakalım kalp atışını duyarsam rahatlayacağım bende=) insallah kuzucan bakalımm
Uzmanlığıda buymus ya ümitliyim bende =)
Bi yol gösterir hiç değilse o şekilde ilerleris
Ee sen napıyosun peki bakamadım hiç kese falan görünmüş müydü senin kontroller falan ne zaman =)
Çok güzel haber maveracımÇıktımmm kuzuuu
Baktı şuan büyümeye baslamıs dedi her iki yumurtlamalıktada ufak ufak yumurtalar var dedi
Ama biz reglin onuncu gününden itibaren gün aşırı ilişki öneriyoruz özellikle bugün basla pazartesiye ilişki zamanı denk gelsin pazartesi salı muhtemelen tam günleri dedi
Şu zamana kadar bana kalırsa olmaması için bi sebep yok rahim filmi dahil herseye baktık eşinin değerleride normal dedi
Onunla konustu telefonla, bi yarın onada görünün bakalım dedi, o bize bi yol haritası çizsin bu ay oluşmassa gebelik onun çizdiği yol haritasına göre devam ederis bizde dedi
Çıktımmm kuzuuu
Senin adına sevindim canım inşşlh büyürler daha çok yarında umarım güzel ve umut dolu bir haber alırsınızÇıktımmm kuzuuu
İnşşlh kuzum o dünyanın en güzel seslerinden birini hayırlısı ile duyarsın.Salı günü keseyi gördük canım haftaya cumaya tekrar randevu verdi bakalım kalp atışını duyarsam rahatlayacağım bende
Bende umutluyum kuzum valla doğru bi yönlendirme ile hemencik gelecek mucizen
Çatlama olmuş canım aynen vakit geçirmeden birliktelik olsun benim eşimde de sperm sıkıntısı var doktor gün aşırı diyor bizim içinGünaydın herkese dünkü ve bugünkü ovulasyon testim sizce çatlamışmıdır tam yoksa bekleyimi yarını malum eşimin sperm sorunu var spermler biriksin istiyorum biraz dün ilişki olmadı önceki gün olmuştu
Aynen canım bide ilk kez yaşayacağım için de merak ediyorum bakalım hepimizi neler bekliyorİnşşlh kuzum o dünyanın en güzel seslerinden birini hayırlısı ile duyarsın.
Ben de en çok ne sete sesi Olur ya onu duyunca hep aglıyasım gelir insanın içine işliyor sanki
İnşllh herşey güzel ilerler hepimiz için canımAynen canım bide ilk kez yaşayacağım için de merak ediyorum bakalım hepimizi neler bekliyor
İnsallahhhh kuzu =)Çok güzel haber maveracımbence çok iyi gelecek size, bu yönlendirmelerle en kısa zamanda güzel haberini alacağız inşallah.
yarın yine mutlaka yaz olur mu diğer doktordan çıkınca.
ne güzel ilgili bi doktora denk gelmişsin ona sevindim :)
İnsallahh canımmmSenin adına sevindim canım inşşlh büyürler daha çok yarında umarım güzel ve umut dolu bir haber alırsınız
Canım her halükarda çıkıyor takılma hiç ona sen ben ayaklarımı hiç dikmedim bile olunca oluyor giden zaten gitmiş oluyor üzülme böyle şeylereDün çatlamayı degerlendirdim 40 dakka ayaklarımı dikledim ama kalktıktan sonra ger cıktı spermler oturrup agladımyine olmadı dye
aynen öyle o herkeste olan bir durum giden gidiyor merak etmeyin:)Dün çatlamayı degerlendirdim 40 dakka ayaklarımı dikledim ama kalktıktan sonra ger cıktı spermler oturrup agladımyine olmadı dye