- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.641
İnşallahhepimiz bu ay guzel haberler alırız ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhepimiz bu ay guzel haberler alırız ınsallah
Çok iyiyim canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Ben de iyiyim zezecim pek bişey anlamıyorum daha farkında değilim gibi bişey ovulasyonun ilerledi mi?Çok iyiyim canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Evden çalışmak gibisi var mı uğurlu ovulasyonlar olsunıyıyım canımm calısmaya devam :) evden calısıyorum bu hafta bıraz da keyıf yapıyorum acıkcası. ovulasyon yapıyorum 4 gundur ama henuz yumurtlamamda bır gelısme yok daha zaten hesaplarıma gore en az bır haftam var
sen nasılsın? hıssettıgın bır sey var mı göbişinde
ovulasyon da şimdilik bugün üçüncü günümdü bakalım 3 4 güne inşşlh yumurtlamam olur. Annemler geliyor yanıma biraz onu düşünüyorum onlar varken çatlama olursa diyeBen de iyiyim zezecim pek bişey anlamıyorum daha farkında değilim gibi bişey ovulasyonun ilerledi mi?
Evden çalışmak gibisi var mı uğurlu ovulasyonlar olsun
Bende arada hafif sızlama sancı haricinde henüz hiçbir fark yok. Umarım her şey yolundadır
Bişey olmaz canım yine değerlendirirsiniz heyecan olur hemovulasyon da şimdilik bugün üçüncü günümdü bakalım 3 4 güne inşşlh yumurtlamam olur. Annemler geliyor yanıma biraz onu düşünüyorum onlar varken çatlama olursa diye
Selam canım, evet haklısın teste göre ovulasyon gözükmüyor, ama yumurta akı gibi akıntı yumurtlama belirtisi. Belki 1-2 güne belirginleşir, akıntı öncesinde gelmiş olabilir. İstersen bugünü de şansa bırakma değerlendirin :)Selam kızlar Bana da yardımcı olur musunuz testlerimden bir şey anlamadım Dünden beri bacağıma vuran kasık ağrım var bugünde 3 kere yumurta beyazı uzayan akıntı geldi. Ama testte 12. Gün yani bugün silik
Teşekkür ederim canım değerlendirdim ovu yapmaya da devam edeyimSelam canım, evet haklısın teste göre ovulasyon gözükmüyor, ama yumurta akı gibi akıntı yumurtlama belirtisi. Belki 1-2 güne belirginleşir, akıntı öncesinde gelmiş olabilir. İstersen bugünü de şansa bırakma değerlendirin :)
Ne demek, umarım netleşir yakında da için rahatlar en azındanTeşekkür ederim canım değerlendirdim ovu yapmaya da devam edeyim
İnşallahNe demek, umarım netleşir yakında da için rahatlar en azından
Valaha benim için çok iyi olacak fakat biraz eşim çekiniyor işte erkeklerBişey olmaz canım yine değerlendirirsiniz heyecan olur hem
çok nazlılar çok. benim eşim de çekinir, ama herkesin başından geçiyordur böyle zamanlar, bir şekilde olur amaca yönelikValaha benim için çok iyi olacak fakat biraz eşim çekiniyor işte erkekler
ovulasyon da şimdilik bugün üçüncü günümdü bakalım 3 4 güne inşşlh yumurtlamam olur. Annemler geliyor yanıma biraz onu düşünüyorum onlar varken çatlama olursa diye
Teşekkür ederim canım değerlendirdim ovu yapmaya da devam edeyim
Ayy çok istiyor da işte ilk defa gelicek annemler evimize oda ister istemez çekiniyor. Dedim o kadar emek veriyoruz kusra bakma kim olursa olsun çatlatma mu atlayamamçok nazlılar çok. benim eşim de çekinir, ama herkesin başından geçiyordur böyle zamanlar, bir şekilde olur amaca yönelik
kendisi de bebek istiyorsa önemini söylersen belki daha gönüllü olur :)
İnşşlh ya ama denk gelirse de artık olacak o kadar sey yapıyorum boş geçmeyim. Çikolata bile yemiyorum ya ayda 1 belki yumurtaları etkiliyor diyeHahahah off yaa o cok gergın olur ınadına da o zamana denk gelmez ınsallah Amin
Çok haklısım canım herkes kendi odasında hallolur ne olacak :)Ayy çok istiyor da işte ilk defa gelicek annemler evimize oda ister istemez çekiniyor. Dedim o kadar emek veriyoruz kusra bakma kim olursa olsun çatlatma mu atlayamam
Yumurtaları etkiliyor muş kadınlarda doktor söyledi onun için bende bıraktım.Çok haklısım canım herkes kendi odasında hallolur ne olacak :)
Yumurtlama için neden çikolata yemiyorsun bu arada hiç duymamıştım