Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyiyim canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor 🥰
Ben de iyiyim zezecim pek bişey anlamıyorum daha farkında değilim gibi bişey 🌸 ovulasyonun ilerledi mi?
ıyıyım canımm calısmaya devam :) evden calısıyorum bu hafta bıraz da keyıf yapıyorum acıkcası. :KK24:ovulasyon yapıyorum 4 gundur ama henuz yumurtlamamda bır gelısme yok daha zaten hesaplarıma gore en az bır haftam var :KK51:

sen nasılsın? hıssettıgın bır sey var mı göbişinde :anneadayı:
Evden çalışmak gibisi var mı 😇 uğurlu ovulasyonlar olsun 😁
Bende arada hafif sızlama sancı haricinde henüz hiçbir fark yok. Umarım her şey yolundadır 🙏🏼

Ben de iyiyim zezecim pek bişey anlamıyorum daha farkında değilim gibi bişey 🌸 ovulasyonun ilerledi mi?

Evden çalışmak gibisi var mı 😇 uğurlu ovulasyonlar olsun 😁
Bende arada hafif sızlama sancı haricinde henüz hiçbir fark yok. Umarım her şey yolundadır 🙏🏼
ovulasyon da şimdilik bugün üçüncü günümdü bakalım 3 4 güne inşşlh yumurtlamam olur. Annemler geliyor yanıma 😀biraz onu düşünüyorum onlar varken çatlama olursa diye 🤣🤣

Selam kızlar 🤩 Bana da yardımcı olur musunuz testlerimden bir şey anlamadım 🤦🏻‍♀️ Dünden beri bacağıma vuran kasık ağrım var bugünde 3 kere yumurta beyazı uzayan akıntı geldi. Ama testte 12. Gün yani bugün silik 🤔

Eklentiler

• 9D439E49-6EB0-4F5D-91E1-FBD2712D25B2.jpeg
    9D439E49-6EB0-4F5D-91E1-FBD2712D25B2.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 35
Selam kızlar 🤩 Bana da yardımcı olur musunuz testlerimden bir şey anlamadım 🤦🏻‍♀️ Dünden beri bacağıma vuran kasık ağrım var bugünde 3 kere yumurta beyazı uzayan akıntı geldi. Ama testte 12. Gün yani bugün silik 🤔
Selam canım, evet haklısın teste göre ovulasyon gözükmüyor, ama yumurta akı gibi akıntı yumurtlama belirtisi. Belki 1-2 güne belirginleşir, akıntı öncesinde gelmiş olabilir. İstersen bugünü de şansa bırakma değerlendirin :)

Selam canım, evet haklısın teste göre ovulasyon gözükmüyor, ama yumurta akı gibi akıntı yumurtlama belirtisi. Belki 1-2 güne belirginleşir, akıntı öncesinde gelmiş olabilir. İstersen bugünü de şansa bırakma değerlendirin :)
Teşekkür ederim canım değerlendirdim ovu yapmaya da devam edeyim 🥰

😀😀Valaha benim için çok iyi olacak fakat biraz eşim çekiniyor 🤣işte erkekler
çok nazlılar çok. benim eşim de çekinir, ama herkesin başından geçiyordur böyle zamanlar, bir şekilde olur amaca yönelik :KK70:
kendisi de bebek istiyorsa önemini söylersen belki daha gönüllü olur :)

çok nazlılar çok. benim eşim de çekinir, ama herkesin başından geçiyordur böyle zamanlar, bir şekilde olur amaca yönelik :KK70:
kendisi de bebek istiyorsa önemini söylersen belki daha gönüllü olur :)
Ayy çok istiyor da işte ilk defa gelicek annemler evimize oda ister istemez çekiniyor. Dedim o kadar emek veriyoruz kusra bakma kim olursa olsun çatlatma mu atlayamam 😀😀

Ayy çok istiyor da işte ilk defa gelicek annemler evimize oda ister istemez çekiniyor. Dedim o kadar emek veriyoruz kusra bakma kim olursa olsun çatlatma mu atlayamam 😀😀
Çok haklısım canım 😁 herkes kendi odasında hallolur ne olacak :)
Yumurtlama için neden çikolata yemiyorsun bu arada hiç duymamıştım🤔

X