Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende düşünüyorum yaptırsam mı felan diye ama tutuyorum kendimi pazartesiye kadar bekleyim diyorum 2 günde bir kontrol diyorlar ama söyleriz en son şu gün verdim diye bize kan da lazım sürekli vermeyelim bence ya bilemedim

ben de bi taraftan artışı görüp kafamı rahatlatayım diyorum bir taraftan da pazartesiyi bekle abartma diyorum kendime :)
benim daha hayırlısıyla kalp atışını duymaya 3 hafta falan var hayırlısıyla geçsin de duyalım da bu kısım biraz geriyor beni

Canım ilk kontrol benimde kafamı karıştırıyor betanın artışına göre mi randevu alsam yoksa 18 ine alsam gitsem kesin olsa mı felan düşünüp duruyorum

Canım ilk kontrol benimde kafamı karıştırıyor betanın artışına göre mi randevu alsam yoksa 18 ine alsam gitsem kesin olsa mı felan düşünüp duruyorum
hiç bilemedim ya, doktor bana haftaya haftasonu dedi diye 8inde giderim bi kafa dağıtmaya umarım her şey o zamana kadar iyi ilerler.
sürekli 2 kat artsa ayın 12sinde 2500 oluyor benim. senin de matematiksel olarak 15i gözüküyor ama senin bebiş benimkinden büyük teyzesi ondan ileri geçebilir

Pazartesi günü kan verince tam emin oluruz canım ilk zamanlar biraz daha hızlı artıyor sanırım bide ben vajinal baktırmak yerine karından görebileceği zaman gitmek istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama herkes bişey deyince kafam karıştı iyice

vajinal ultrason zararlı olsa doktorlar bakmaz gibi geliyor ama bilemiyorum tabi. yaşayıp göreceğiz hayırlısı artık

vajinal ultrason zararlı olsa doktorlar bakmaz gibi geliyor ama bilemiyorum tabi. yaşayıp göreceğiz hayırlısı artık
Yok canım zararlı olduğundan değil benim arkadaşımın gittiği bi doktor var ona randevu almayı düşünüyorum ama o doktor vajinal muayene yapmayıp karından görmeyi bekliyormuş yani git gel olacak öyle bir durumda o yüzden aslında biraz da böyle kararsız kaldım başka bi doktora öncesi gözüksem mi ona gitsem mi bilemedim

Anladım aylinliş güvendiğin bir doktora gitmek sanki en iyisi çok kafaları karıştırmadan.

Aynen canım doğru diyorsun en iyisi pazartesi çıkan sonuca göre bi randevu alayım herşey ayrı stres yaa
Pozitif düşünerek ilerleyeceğiz cidden pozitifi gördük bitti olmuyor pof ben hiç aileme de söylemedim sen haber verdin mi?:) kalp atışıno duyunca inşallah söyleyim dedim

Pozitif düşünerek ilerleyeceğiz cidden pozitifi gördük bitti olmuyor pof ben hiç aileme de söylemedim sen haber verdin mi?:) kalp atışıno duyunca inşallah söyleyim dedim
Ben söyledim canım yaa tutamadım içimde yakın çevrem biliyor inşallah bi terslik olmaz tabi de biraz tezcanlıyım ben

Ben söyledim canım yaa tutamadım içimde yakın çevrem biliyor inşallah bi terslik olmaz tabi de biraz tezcanlıyım ben
ben de nasıl olduysa tuttum kendimi yoksa her şeyi anlatırım illa özellikle anneme iyi gidecek hayırlısıyla her şey, hepimiz için

Al
haklısın bizimkiler de muhtemelen niye söylemedin diyecekler :) betanın durumuna göre olmazsa söylerim haklısın
Aynen canım pazartesi sonucu alınca paylaş bence daha güzel haber olmaz onlarda sevinsinler hem insanlar şu kötü günlerde güzel şeyler duymak istiyorlar

Aynenn canım en yakın zamanda
Ben çok fazla ağrım var canım kasıklarım ağrıyor gaz sancım var normal mi bu durum bilmiyorum korkuyorum da aynı zamanda
benim sonucumu öğrenene kadar kasık ağrım ve bel ağrım çok şiddetliydi, şimdi ara ara sızlama oluyor o kadar. belki senin de günün geçinceye kadar devam eder ağrılar sonra kesilir. ilk öğrendiğimde şeffaf akıntım olmuştu şimdi öyle bir şey de kalmadı. normal mi değil mi hiç bilmiyorum ya bi bilen çıksa keşke :) sende akıntı var mı?

Var canım dün daha yoğundu bugün daha az .Benim pazar günü regli günüm ağrı korkuttu beni de bekleyeceğim artık

Var canım dün daha yoğundu bugün daha az .Benim pazar günü regli günüm ağrı korkuttu beni de bekleyeceğim artık
forumda hamile miyim diye o kadar konu açılmış ki bilgilendirici bir konu yok ya hiç :/
o ağrıdan korkma bence, benim de çok kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…