Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel güzel yaşayalım bu süreci ben senden yarın gerçekten güzel haber almayı bekliyorum canımm ayrıca testi yapınca at bak sen göremeyedebilirsin heyecandan J joynss testi kaldırıp atacaktı az kalsın hatırla sabahı bekliyoruz heyecanla

limonu ben de yeni öğrendim biraz araştırmıştım nasıl ilerlemek lazım diye. sonra araştırmaları hafif azalttım kafayı takmamak için :)

sanırım bulantıdan yerimizde duramasak oh oh bebek sağlıklı diye mutlu oluruz
M-Mavera2048 bana kalsa nasılsa çıkmayacak diye en olmayacak saatlerde yapmaya devam edecektim. inşallah senden de güzel haber alacağız maveracım bekliyoruz olmazsa da hemen toparlanıp diğer aya bakacağız en umutsuz anda bir umut doğuyor merak etme

Eveett ben bildiğin bulantı bekliyorum yaa

Canım ben sigara olayından tiksinmek içinde istiyorum tutmaya çalışıyorum kendimi oranı 1 olandan 2-3 tane içiyorum ama ondanda tiksinmem lazım o yüzden bi an önce anneye hayatı zindan etmek hakkı
onu da bırakmaya çalış canım ya :/ o kadar endişeleniyoruz üzerine titriyoruz. bence bunu yapabilirsin.

İnsallah kuzu ya=) atıcam atıcam kesin atıcam zaten sana göstermem lazım testi =)
İnsallah bende joynss gibi bi süprizle karsılasırım=)

Hem bebeğin hem de senin canım hamile iken de aşılar varmış o yüzden bana sorarsan bi araştır ya da git görüş bi
Hadi ya hayirlisiyla bi hamileligimiz tescillensin o zaman yapacagim bu isleri
Simdi baktim bu asilari hamilelik oncesi de yapabiliyor musuz nasil ihmal ettik biz bunu yapsak yapardik

Hadi ya hayirlisiyla bi hamileligimiz tescillensin o zaman yapacagim bu isleri
Simdi baktim bu asilari hamilelik oncesi de yapabiliyor musuz nasil ihmal ettik biz bunu yapsak yapardik
Aynen canımm hamile kalmayı çok odaklandığımız için bunları düşünmedik hiç

Günaydın kızlarrrr
Bende bu ay bişey yok galiba artık ümitlenmesem mi ki, yine negatif

Eklentiler

• IMG_20210103_091520.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın kızlarrrr
Bende bu ay bişey yok galiba artık ümitlenmesem mi ki, yine negatif
Günaydın canımmm resmin rengi ile oynayınca çok beklemediyse çizgi var gibi geliyor bana bide sen baksana attığım resme??

Eklentiler

• IMG_20210103_095047.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…