-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.421
Canım benim Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel güzel yaşayalım bu süreciA Aylinli Üzme kendini kuzu sen bu zamana pozitifliğinle geldin=) hatta bize bile umut oldun resmen=)
Hayırlısıyla çok güzel ilerlicek insallahh hiç korkma, kendim için bebiş olsun diye dua ederken sizede hep sağlıkla ilerlesin diye dua ediyorum
Pazartesi çok güzel haberler alırıs yine insallah hiç stres yapma
limonu ben de yeni öğrendim biraz araştırmıştım nasıl ilerlemek lazım diye. sonra araştırmaları hafif azalttım kafayı takmamak için :)Bende sadece sabahları çay içiyorum canım ama limon olayını bilmiyordum onu yapayım bendeilginçtir bende 6.30 7 gibi uyanıyorum lavaboya sanırım beta oranı ile alakalı belirtilerde oluyor arttıkça vücut daha çok tepki verecek sanıyorum ki
Eveett ben bildiğin bulantı bekliyorum yaalimonu ben de yeni öğrendim biraz araştırmıştım nasıl ilerlemek lazım diye. sonra araştırmaları hafif azalttım kafayı takmamak için :)
sanırım bulantıdan yerimizde duramasak oh oh bebek sağlıklı diye mutlu oluruz
ben de hissetmek istiyorum bu durumu biraz :)Eveett ben bildiğin bulantı bekliyorum yaa
Canım ben sigara olayından tiksinmek içinde istiyorum tutmaya çalışıyorum kendimi oranı 1 olandan 2-3 tane içiyorum ama ondanda tiksinmem lazım o yüzden bi an önce anneye hayatı zindan etmek hakkıben de hissetmek istiyorum bu durumu biraz :)
onu da bırakmaya çalış canım ya :/ o kadar endişeleniyoruz üzerine titriyoruz. bence bunu yapabilirsin.Canım ben sigara olayından tiksinmek içinde istiyorum tutmaya çalışıyorum kendimi oranı 1 olandan 2-3 tane içiyorum ama ondanda tiksinmem lazım o yüzden bi an önce anneye hayatı zindan etmek hakkı
İnsallah kuzu ya=) atıcam atıcam kesin atıcam zaten sana göstermem lazım testi =)
Elimden geleni yapıyorum canım ama çok stres yapıp kasılmaktan da korktuğum için nefsimi tatmin etsin diye kendimi kandırıyorum şimdilikonu da bırakmaya çalış canım ya :/ o kadar endişeleniyoruz üzerine titriyoruz. bence bunu yapabilirsin.
İnşAllah canım benim ben güzel şeyler hissediyorum ve inşallah yanılmayacağımİnsallah kuzu ya=) atıcam atıcam kesin atıcam zaten sana göstermem lazım testi =)
İnsallah bende joynss gibi bi süprizle karsılasırım=)
zamanla rayına girecektir merak etmeElimden geleni yapıyorum canım ama çok stres yapıp kasılmaktan da korktuğum için nefsimi tatmin etsin diye kendimi kandırıyorum şimdilik
İnşAllahhhh bi pazartesi olsun daazamanla rayına girecektir merak etme
malesef bilmiyorum ama biraz daha uzun sürüyor olabilir :/ ben söylemicem sağlık olacağına nolur kiİnşAllahhhh bi pazartesi olsun daabu arada canım sağlık ocağında kan sonucu aynı gün çıkıyor mu bilgin var mı
Canım takip etmek için söylemek gerekiyormuş aşı için çağırıyorlarmış ben o yüzden yaptırıcam kaydımımalesef bilmiyorum ama biraz daha uzun sürüyor olabilir :/ ben söylemicem sağlık olacağına nolur ki
bebeğin aşısı için mi? o zaman süreç ilerleyince söylerim ben de :)Canım takip etmek için söylemek gerekiyormuş aşı için çağırıyorlarmış ben o yüzden yaptırıcam kaydımı
Hem bebeğin hem de senin canım hamile iken de aşılar varmış o yüzden bana sorarsan bi araştır ya da git görüş bibebeğin aşısı için mi? o zaman süreç ilerleyince söylerim ben de :)
Hadi yaHem bebeğin hem de senin canım hamile iken de aşılar varmış o yüzden bana sorarsan bi araştır ya da git görüş bi
Aynen canımm hamile kalmayı çok odaklandığımız için bunları düşünmedik hiçHadi yahayirlisiyla bi hamileligimiz tescillensin o zaman yapacagim bu isleri
Simdi baktim bu asilari hamilelik oncesi de yapabiliyor musuz nasil ihmal ettik biz bunu yapsak yapardik
Aynen canımm hamile kalmayı çok odaklandığımız için bunları düşünmedik hiç
Günaydın canımmm resmin rengi ile oynayınca çok beklemediyse çizgi var gibi geliyor bana bide sen baksana attığım resme??Günaydın kızlarrrr
Bende bu ay bişey yok galiba artık ümitlenmesem mi ki, yine negatif