-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.341
inşallah olacak merak etme en umutsuz anda bile bir umut doğabiliyor, belki de annesinin sağlıklı olacağı anı bekliyordurAynen kuzu benimde kafamdan atmam lazımda =)
Bi türlü atamıyorum ki
Ovulasyon almıcam bu ay hiç bakalım
Bide kontrole gidersek =)
Hayırlısı artık
Olur bana göre, tabi yarınki ovulasyon seyrini de takip edin mutlaka. umarım olumlu olur :)Kızlar bisey sorucam size . Bugün pik oldu ovulasyon testim . Dün birlikte olmuştuk. Bugün pik ama 24 36 saat sonra çatlama olur ya pikten sonra . Ben yarın ilişkiye girsem olurmu sizce?
Çok sağol canım cevap verdiğin için.yaparim yarın da test.bu ay dıger aya göre 2 gün erken pik oldu test . Demekki her ay değişiyor buna eminim artık. O zaman ben yarin değerlendireyim bir dolu bir boş olarak mı yapsam acaba üst üste 2 gün mü yapsam bilemedimOlur bana göre, tabi yarınki ovulasyon seyrini de takip edin mutlaka. umarım olumlu olur :)
Ne demekÇok sağol canım cevap verdiğin için.yaparim yarın da test.bu ay dıger aya göre 2 gün erken pik oldu test . Demekki her ay değişiyor buna eminim artık. O zaman ben yarin değerlendireyim bir dolu bir boş olarak mı yapsam acaba üst üste 2 gün mü yapsam bilemedim
Canımmmm değer süper artmış
Sagol aylinlis ikimizin de arta arta gitisn boyleCanımmmm değer süper artmışbende telefonla görüştüm 3 aylık gebe bi arkadaşım var başından geçenleri öğrenmek için pazartesi gitmek saçmalıkmış öğrendim 6. Haftada git mümkünse direk keseyi gör dedi ha bide sağlık ocağına mutlaka gidip tahlil ver kaydının girilmesi için dedi onu da yeni öğrendim
Aynenn canım bende sadece bi sağlık ocağına gideceğim ondan sonra beklemeye geçeceğimSagol aylinlis ikimizin de arta arta gitisn boyleKorkuyorum biraz ne yalan soyleyim
hahaha gercekten ptesi gidip sohbet edip gelirdik heraldesakince bekliyoruz o zaman
Haklısın canım bende öyle düşündüm . Yarın sabah eşim de evde bende :) sabah değerlendirelim çocuk uyanmadan:)Ne demekEsinizin spermlerinde bir sikinti yoksa 2 gun ustuste de olur, ama mumkunse yarin iliskiyi daha erken saatlerde yapabilirseniz peak ile catlama arasinda cok zaman gecmemis olur. Kendimce bir yorum tabi.
benim de öyle bir uyuşukluk var üzerimdeAynenn canım bende sadece bi sağlık ocağına gideceğim ondan sonra beklemeye geçeceğimah işe gitme derdi olmasa keşkee hiçç iş güç durumum yok
hehe :) sizin ikinci çocuk olacak ne güzelHaklısın canım bende öyle düşündüm . Yarın sabah eşim de evde bende :) sabah değerlendirelim çocuk uyanmadan:)
Evet canım 2 senedir olmuyor .keşke olsa kizim kardeş çok istiyor .benim de öyle bir uyuşukluk var üzerimde
hehe :) sizin ikinci çocuk olacak ne güzel
bir defa olmuş yine olur hayırlısıyla. kontrole gittiniz mi peki tedbiren?Evet canım 2 senedir olmuyor .keşke olsa kizim kardeş çok istiyor .
Canım inşallah gecikmeli de olsa yeni yılın ilk günlerinde vereceksin o güzel haberi
Uzulmemek elde degil maveracim seni anlayabiliyorum, ama inaniyorum ki senin de guzel haberini alacagiz cok yakinda
Ben 21 çatlatma iğnesi vurundum 22 24 26 sını değerlendirdik adetime de 6 gün var daha canımumarımok inatçı bu bebişler,beklenen adet ne zamandı bu arada?
en son öyle mi karar verdin aylinliş? ben de pazartesi kesin kan veririm belki sonra doktora giderim demiştim ama koştur koştur pazartesi yerine cuma falan da olur aslında.
Canım 2 senedir çikolata kistim var olduğunu biliyordum ve büyüdü o engel oluyordu. Başka sıkıntı yoktu . Ağrılarımda vardı. 3 ay önce alındı kist . Herşey normal suan. Yani 3 aydır kistsiz deniyorum bu 3.aybir defa olmuş yine olur hayırlısıyla. kontrole gittiniz mi peki tedbiren?
umarım tutmuştur, adete 1-2 gün hala ancak çıkar bence :)Ben 21 çatlatma iğnesi vurundum 22 24 26 sını değerlendirdik adetime de 6 gün var daha canım
çok geçmiş olsun, o zaman 3 aydır olmuyor diyelim pozitif bakıp :)Canım 2 senedir çikolata kistim var olduğunu biliyordum ve büyüdü o engel oluyordu. Başka sıkıntı yoktu . Ağrılarımda vardı. 3 ay önce alındı kist . Herşey normal suan. Yani 3 aydır kistsiz deniyorum bu 3.ay
Aynen canım bende öyle düşünüyorum artık :) inşallah olur. Geçen ay testin pik ve ertesi gununu degerlendirmistik. Bu ay da pik günü yapmayalım bakalım ne olcakumarım tutmuştur, adete 1-2 gün hala ancak çıkar bence :)
çok geçmiş olsun, o zaman 3 aydır olmuyor diyelim pozitif bakıp :)