Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzu benimde kafamdan atmam lazımda =)
Bi türlü atamıyorum ki
Ovulasyon almıcam bu ay hiç bakalım
Bide kontrole gidersek =)
Hayırlısı artık
inşallah olacak merak etme en umutsuz anda bile bir umut doğabiliyor, belki de annesinin sağlıklı olacağı anı bekliyordur

Kızlar bisey sorucam size . Bugün pik oldu ovulasyon testim . Dün birlikte olmuştuk. Bugün pik ama 24 36 saat sonra çatlama olur ya pikten sonra . Ben yarın ilişkiye girsem olurmu sizce?

Olur bana göre, tabi yarınki ovulasyon seyrini de takip edin mutlaka. umarım olumlu olur :)
Çok sağol canım cevap verdiğin için.yaparim yarın da test.bu ay dıger aya göre 2 gün erken pik oldu test . Demekki her ay değişiyor buna eminim artık. O zaman ben yarin değerlendireyim bir dolu bir boş olarak mı yapsam acaba üst üste 2 gün mü yapsam bilemedim

Ne demek Esinizin spermlerinde bir sikinti yoksa 2 gun ustuste de olur, ama mumkunse yarin iliskiyi daha erken saatlerde yapabilirseniz peak ile catlama arasinda cok zaman gecmemis olur. Kendimce bir yorum tabi.

A Aylinli doktorumu da yildirdim ama sordum yine
Tablo gebelik dusunduruyor, betayi sali ya da persembe tekrarlayalim. Haftaya haftasonu goruruz dedi. Senin de isine yarar belki bu bilgi.
Deli gibi her dakika beta yaptirmayim madem ya

A Aylinli doktorumu da yildirdim ama sordum yine
Tablo gebelik dusunduruyor, betayi sali ya da persembe tekrarlayalim. Haftaya haftasonu goruruz dedi. Senin de isine yarar belki bu bilgi.
Deli gibi her dakika beta yaptirmayim madem ya
Canımmmm değer süper artmış bende telefonla görüştüm 3 aylık gebe bi arkadaşım var başından geçenleri öğrenmek için pazartesi gitmek saçmalıkmış öğrendim 6. Haftada git mümkünse direk keseyi gör dedi ha bide sağlık ocağına mutlaka gidip tahlil ver kaydının girilmesi için dedi onu da yeni öğrendim

Sagol aylinlis ikimizin de arta arta gitisn boyle Korkuyorum biraz ne yalan soyleyim

hahaha gercekten ptesi gidip sohbet edip gelirdik heralde sakince bekliyoruz o zaman

Sagol aylinlis ikimizin de arta arta gitisn boyle Korkuyorum biraz ne yalan soyleyim

hahaha gercekten ptesi gidip sohbet edip gelirdik heralde sakince bekliyoruz o zaman
Aynenn canım bende sadece bi sağlık ocağına gideceğim ondan sonra beklemeye geçeceğim ah işe gitme derdi olmasa keşkee hiçç iş güç durumum yok

Ne demek Esinizin spermlerinde bir sikinti yoksa 2 gun ustuste de olur, ama mumkunse yarin iliskiyi daha erken saatlerde yapabilirseniz peak ile catlama arasinda cok zaman gecmemis olur. Kendimce bir yorum tabi.
Haklısın canım bende öyle düşündüm . Yarın sabah eşim de evde bende :) sabah değerlendirelim çocuk uyanmadan:)

Aynenn canım bende sadece bi sağlık ocağına gideceğim ondan sonra beklemeye geçeceğim ah işe gitme derdi olmasa keşkee hiçç iş güç durumum yok
benim de öyle bir uyuşukluk var üzerimde
Haklısın canım bende öyle düşündüm . Yarın sabah eşim de evde bende :) sabah değerlendirelim çocuk uyanmadan:)
hehe :) sizin ikinci çocuk olacak ne güzel

Eşim bi test mi yapsak belki yeni yıl hediyesi olur bize ne dersin dedi biraz önce
O kadar hevesli ki yaptım negatıf çıktı diyemedim bende keyfi kaçmasın diye
Erken daha çıkmas ki dedim geçistirdim
Böyle oluncada üzülüyorum ya, keşke bende güzel haber verebilseydim sizin gibi A Aylinli J joynss

Canım inşallah gecikmeli de olsa yeni yılın ilk günlerinde vereceksin o güzel haberi

Uzulmemek elde degil maveracim seni anlayabiliyorum, ama inaniyorum ki senin de guzel haberini alacagiz cok yakinda
Hem bu ay icin senin daha zamanina da var :) olmazsa da bi doktor kontrolu sonrasinda yine olacak o zamana umarim bizde isler yolunda giderse hem birlikte tecrube etmis oluruz sende acemilik cekmeyiz :)
Artik evreni sasirtiyoruz o da bizi umarim

Ben 21 çatlatma iğnesi vurundum 22 24 26 sını değerlendirdik adetime de 6 gün var daha canım

bir defa olmuş yine olur hayırlısıyla. kontrole gittiniz mi peki tedbiren?
Canım 2 senedir çikolata kistim var olduğunu biliyordum ve büyüdü o engel oluyordu. Başka sıkıntı yoktu . Ağrılarımda vardı. 3 ay önce alındı kist . Herşey normal suan. Yani 3 aydır kistsiz deniyorum bu 3.ay

Ben 21 çatlatma iğnesi vurundum 22 24 26 sını değerlendirdik adetime de 6 gün var daha canım
umarım tutmuştur, adete 1-2 gün hala ancak çıkar bence :)
çok geçmiş olsun, o zaman 3 aydır olmuyor diyelim pozitif bakıp :)

umarım tutmuştur, adete 1-2 gün hala ancak çıkar bence :)

çok geçmiş olsun, o zaman 3 aydır olmuyor diyelim pozitif bakıp :)
Aynen canım bende öyle düşünüyorum artık :) inşallah olur. Geçen ay testin pik ve ertesi gununu degerlendirmistik. Bu ay da pik günü yapmayalım bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…