-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.401
Aynen canım ya haberi alan kaybolmuş geneldeforumda hamile miyim diye o kadar konu açılmış ki bilgilendirici bir konu yok ya hiç :/
o ağrıdan korkma bence, benim de çok kötüydü.
aynen bi tek kötü haberler var okumak istemiyorum kötü şeyleri de allah korusun :)Aynen canım ya haberi alan kaybolmuş genelde
Aynı durumdayız canımmm vallaaynen bi tek kötü haberler var okumak istemiyorum kötü şeyleri de allah korusun :)
Canım bence yarın akşam çünkü o zamana ancak çatlamış oluyor eşinde de sperm sıkıntısı yoksa doktorlar hergün diyor eğer varsa gün aşırı diyorKızlar merhaba umarım gören ve cevaplayan olur. Bugun 12:30 yaptıgım testte pik gördüm. Ne zaman değerlendirilmeli yardımcı olur musunuz?
Çatlama zamanı mı ilişki olması önemli peki? Kafalar iyice karışıkCanım bence yarın akşam çünkü o zamana ancak çatlamış oluyor eşinde de sperm sıkıntısı yoksa doktorlar hergün diyor eğer varsa gün aşırı diyor
Burdaki kızlar yani biz=) pik günüde dahil sonraki bikaç günü değerlendiriyoruz canım riske atmamak içinn =)Kızlar merhaba umarım gören ve cevaplayan olur. Bugun 12:30 yaptıgım testte pik gördüm. Ne zaman değerlendirilmeli yardımcı olur musunuz?
Maveracımm yarın yapıyorsun testiiii değil mi bekliyorum heyecanlaBurdaki kızlar yani biz=) pik günüde dahil sonraki bikaç günü değerlendiriyoruz canım riske atmamak içinn =)
Ara ara çok korkuyorum ya beta artmazsa diye sen bunla nasıl başa çıkabiliyorsun aylinlişMaveracımm yarın yapıyorsun testiiii değil mi bekliyorum heyecanla
Yapıcam tabi kuzuuuMaveracımm yarın yapıyorsun testiiii değil mi bekliyorum heyecanla
Ara ara çok korkuyorum ya beta artmazsa diye sen bunla nasıl başa çıkabiliyorsun aylinliş
Dün geceyi ağlayarak geçirdim kızlar birşey mi oldu diye çünkü inanılmaz bir Kasık ağrısı gaz sancısı ve ishal ile uğraştım kimyasal oldu bebeğim gidiyor diye düşündüm ve korktum ama şükür ki kanama felan olmadı o yüzdenYapıcam tabi kuzuuu
Ama ağrılarım çok regl ağrısı, gelcek givi hissediyorum =) bakalım kısmet =)
Sen ne durumdasın peki, ağrı sancı bişey yok dimi yarın regl günün ya normalde
benim de acayip bir regl ağrısıydı hiç belli olmaz maveracım:) hadi inşallah beYapıcam tabi kuzuuu
Ama ağrılarım çok regl ağrısı, gelcek givi hissediyorum =) bakalım kısmet =)
Sen ne durumdasın peki, ağrı sancı bişey yok dimi yarın regl günün ya normalde
kendini öyle de yıpratma aylinliş henüz minik birer noktalar ama negatif enerji göndermeyelim onlara. allah korusun ya öyle şeyler yaşamayalım.Dün geceyi ağlayarak geçirdim kızlar birşey mi oldu diye çünkü inanılmaz bir Kasık ağrısı gaz sancısı ve ishal ile uğraştım kimyasal oldu bebeğim gidiyor diye düşündüm ve korktum ama şükür ki kanama felan olmadı o yüzdenM-Mavera2048 canım ağrı oluyor gerçekten ağrı var diye umutsuz düşünme sakın J joynss başa çıkamıyorum valla canım merakla bekliyorum kaç olması lazım ya daha aşağı ise falan diye kendimi yiyorum
Bende aynı durumdayım canım göğüs ağrım devam ediyor mu diye bakıyorum çamaşırı kontrol ediyorum evet güzel düşünmek lazım tabi ama çok istediğimiz için bu kadar korkumuzbenim de acayip bir regl ağrısıydı hiç belli olmaz maveracım:) hadi inşallah be
kendini öyle de yıpratma aylinliş henüz minik birer noktalar ama negatif enerji göndermeyelim onlara. allah korusun ya öyle şeyler yaşamayalım.
ben de sürekli afedersiniz çamaşırımı kontrol ediyorum bir leke falan var mı diye. keşke bugün de test yaptırsaydım kafam rahat ederdi. sürekli göğüslerime bakıyorum tekrar küçülüyor mu noluyor diye.
sanırım böyle hissetmemiz normal. tedbiri elden bırakmayalım ama o kadar da üzmeyelim kendimizi.
evet idrar testi alacaktım ben de aman dedim bu kadar kafaya takmayım diye almadım, şimdi pişmanım. kaset testim olsa bakardım. sen de yarın bir bak en azından kafayı rahatlat :)Bende aynı durumdayım canım göğüs ağrım devam ediyor mu diye bakıyorum çamaşırı kontrol ediyorum evet güzel düşünmek lazım tabi ama çok istediğimiz için bu kadar korkumuzyarın idrar testi yapayım diyorum bende koyulaşma olduysa o bile rahatlatır diye düşündüm pazartesi de kan veririz canım kafamız biraz olsun rahatlar
evet idrar testi alacaktım ben de aman dedim bu kadar kafaya takmayım diye almadım, şimdi pişmanım. kaset testim olsa bakardım. sen de yarın bir bak en azından kafayı rahatlat :)
benim göğüslerim öyle acayip kötü olmadı bu arada biraz küçükler belki ondandırama regl öncesi şişkinlik gibi.
salı gününden beri kahve içmedim. çay desen çok açık çay sabah kahvaltıda bir bardak, içine limon damlatınca demir eksikliğini engelliyormuş. sen içiyor musun?
Bende sadece sabahları çay içiyorum canım ama limon olayını bilmiyordum onu yapayım bendebir de perşembe günü daha bi uyuşuktum heralde psikolojikti şimdi o halim hiç kalmadı. ama sabah 7 de sıkışmış olup uyanıyorum tek fark bu