-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.361
Umarim olur hayirlisiylaAynen canım bende öyle düşünüyorum artık :) inşallah olur. Geçen ay testin pik ve ertesi gununu degerlendirmistik. Bu ay da pik günü yapmayalım bakalım ne olcak
İnsallahhhhhCanım inşallah gecikmeli de olsa yeni yılın ilk günlerinde vereceksin o güzel haberi
İnşAllah canımmmm ediyorum valla Allah gönlündekini versin sana ve bekleyen herkeseİnsallahhhhh
Dua et olur mu, artık siz gebesiniz dualarınız çok çokk önemli =)
Evet malesef öyle . Neden tutmuyor anlamış değilim . Allah nasip etmiyor demekten başka birşey kalmıyor malesef . Benim dün pikti ya test dün olmadi ilişki bu sabah değerlendirdik bakalım inşallah tutar.Umarim olur hayirlisiylaNeye gore oluyor olmuyor akil sir ermiyor
İnsallahhhh kuzuu insallahh TutarrrEvet malesef öyle . Neden tutmuyor anlamış değilim . Allah nasip etmiyor demekten başka birşey kalmıyor malesef . Benim dün pikti ya test dün olmadi ilişki bu sabah değerlendirdik bakalım inşallah tutar.
Yumurtlamanın kaçıncı günüydü pik dahil olmak üzere yani hayırlı olsunKızlaaarr Günaydın ben galiba pozitif gördüm yani çıplak gözle orada kıl gibi bi çizgi görüyorum gölge gibi yani ama tabiki emin olmak için çok erken biliyorum ama heyecan yaptım var mı sizce de
Teşekkür ederimYumurtlamanın kaçıncı günüydü pik dahil olmak üzere yani hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaTeşekkür ederimben yumurta tabiki yaptırdım aslında 20 Aralık akşamı felaket bi kasık ağrısı yaşadım 21 inde gittiğim de çatladığını söyledi doktor ve ayın 30 unda değer 12 çıktı yani yumurtalamadan 10 gün sonra öğrenmiş oldum bugün 12. Gün sabah yine de test yaptım atayım size de bilgi olsun. Üstteki erken gebelik testi (prodictor) alttaki normal kaset test
Canım bugünde bugün de pik benim test . Neden acaba merak ettim. Normalde bir gün önce çift çizgi olup ert3si gün siliklesirdi.Umarim olur hayirlisiylaNeye gore oluyor olmuyor akil sir ermiyor
Aminn inşallah canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
Bende şöyle görebilsem testlerimi bi=)Teşekkür ederimben yumurta tabiki yaptırdım aslında 20 Aralık akşamı felaket bi kasık ağrısı yaşadım 21 inde gittiğim de çatladığını söyledi doktor ve ayın 30 unda değer 12 çıktı yani yumurtalamadan 10 gün sonra öğrenmiş oldum bugün 12. Gün sabah yine de test yaptım atayım size de bilgi olsun. Üstteki erken gebelik testi (prodictor) alttaki normal kaset test
Kuzum bugün senin için hesaplama yaptım benBende şöyle görebilsem testlerimi bi=)
Bugün dayanamadım yine yaptım ama cıksss yine tertemiz negatif
Bu aydan umudumu kesmem lazım galiba artık=)
Ya kuzu yaKuzum bugün senin için hesaplama yaptım ben22 si pikti ya 23 ya da 24 ünde çatlamış olsa eğer 10 gün koymak lazım üstüne ki geçen ay yumurtlaman 2 gün sürmüştü senin yine öyle olduğunu düşünürsek eğer pazar günü erken gebelik testinde merhaba diyecek bence ama unutma sabah ilk idrar ve biraz akıtıp orta idrar ile yapacaksın
1-2 ay önce benim de 2 gün pik oldu üstüste, 3. günde silindi. bu ay yumurta geç çatlıyor olabilir. yarınki duruma göre ilerlersiniz, e bir de yarın akşamı değerlendirirsiniz artık :)Canım bugünde bugün de pik benim test . Neden acaba merak ettim. Normalde bir gün önce çift çizgi olup ert3si gün siliklesirdi.
İnşAllahh canım benim vallahi benim hislerim o yönde inşallah yanılmayacağım daa ben inanıyorum güzel haberi vereceksin bizeYa kuzu ya
Ne zaman düşsem bişey söylüyosun kaldırıyosun yine beniii =))
Aynen 22 si pikti çatlama gününü bilmiyorum malesef yapamamıstım test =)
Ve dediiin gibi iki gün sürmüştü geçen aybu ayda 24 ünü efsane değerlendirmiştik
İnsallah ya valla hergün test yapıyorum hatta sBah aksam yapıyorum desem yeridir
Pazar dediiğin gibi yapim bakim, insallah dediğin gibi olur
oh aylinliş testte de çıkmaya başlamış bu artış böyle sürsün.Teşekkür ederimben yumurta tabiki yaptırdım aslında 20 Aralık akşamı felaket bi kasık ağrısı yaşadım 21 inde gittiğim de çatladığını söyledi doktor ve ayın 30 unda değer 12 çıktı yani yumurtalamadan 10 gün sonra öğrenmiş oldum bugün 12. Gün sabah yine de test yaptım atayım size de bilgi olsun. Üstteki erken gebelik testi (prodictor) alttaki normal kaset test
benim 20 aralıkta döllenme oldu, 10. günde betam 4 çıktı. öyle düşün maveracım hemen çıkmıyor. umarım senden de alacağız güzel haberleriBende şöyle görebilsem testlerimi bi=)
Bugün dayanamadım yine yaptım ama cıksss yine tertemiz negatif
Bu aydan umudumu kesmem lazım galiba artık=)