-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.321
umarımAyyy inşşlh ya dün geceden beri uyuyamadım vaşaha bu ay çok umutluydum. İnşşlh güzel olur herşey ya
en son öyle mi karar verdin aylinliş? ben de pazartesi kesin kan veririm belki sonra doktora giderim demiştim ama koştur koştur pazartesi yerine cuma falan da olur aslında.Aynen canım ben yine de pazartesi bi gidip kan vereyim ondan sonraki haftaya da kontrole giderim diye düşündüm canım
En kisa zamanda hem sana hem maveraya saglikli bebisler diliyorum gonulden
Bizde cumartesi falan test yapalım kuzu belki çıkar bizimde bi umut=))
Bende dayanamadım yine test yaptım bugün
Yine negatif =)
Heralde regl olana kadar yapcam hergün
tabii biz çılgın kadınlarız normal olan adet gecikince test yapmak. bugün kanımı alan hemşire hamilelikten şüphelendiğinde kendine her gün test yaptığını söyledi. adet gününde görmüş ama pozitifi. biz kadınlar böyleyiz sanırımben korkuyorum valla ya. ama okudum da adetınden once de negatıf olup sonradan gecıkınce de pozıtıf cıkan cok olmus , doktorlar da aslında gecıkmesını bekleyın dıyorlar ya. valla o kadar cok farklı ornekler goruyoruz kı kafam cok karısık
umarım bir sürpriz yaparsın bize gaz sıkıntıların falan ne durumda :)Bende dayanamadım yine test yaptım bugün
Yine negatif =)
Heralde regl olana kadar yapcam hergün
Aslında benimde pik 22 si gibiydi sonradan ovulasyon testi yapamadım, bilmiyorum ne zaman çatladı ne oldu amaben korkuyorum valla ya. ama okudum da adetınden once de negatıf olup sonradan gecıkınce de pozıtıf cıkan cok olmus , doktorlar da aslında gecıkmesını bekleyın dıyorlar ya. valla o kadar cok farklı ornekler goruyoruz kı kafam cok karısık
Valla oda gitti kuzu ondanda biraz ümitsizlik oldu =)tabii biz çılgın kadınlarız normal olan adet gecikince test yapmak. bugün kanımı alan hemşire hamilelikten şüphelendiğinde kendine her gün test yaptığını söyledi. adet gününde görmüş ama pozitifi. biz kadınlar böyleyiz sanırım
umarım bir sürpriz yaparsın bize gaz sıkıntıların falan ne durumda :)
tabii biz çılgın kadınlarız normal olan adet gecikince test yapmak. bugün kanımı alan hemşire hamilelikten şüphelendiğinde kendine her gün test yaptığını söyledi. adet gününde görmüş ama pozitifi. biz kadınlar böyleyiz sanırım
umarım bir sürpriz yaparsın bize gaz sıkıntıların falan ne durumda :)
bu ay olmazsa da gelecek aya kontrol olarak girerseniz ben inanıyorum senden de en kısa zamanda iyi haberler alacağızValla oda gitti kuzu ondanda biraz ümitsizlik oldu =)
Ne gaz var ne göğüste ağrı falan ne bilim =)
Hiç sıfır belirti
Ama olsun yinede belli olmas belki ya=)
Senin sonuç ne zaman çıkcak peki=)
Seninki dahafa yükselmiştir şimdi baya=)
Aslında benimde pik 22 si gibiydi sonradan ovulasyon testi yapamadım, bilmiyorum ne zaman çatladı ne oldu ama
22 sini baz alırsam 14 gün sonrası 6 ocak gibi regl tarihim
Varda aslında epey ama joynss ve aylınlısın çıkınca bende çıkar gibi düşünüp yaptımda cıksss yok
daha çok varmış bu arada, benim 3 gün kala incecik belirli belirsiz bi çizgi çıktı. 2 gün kala silik çizgi ve gününde çift çizgi çıktı.Aslında benimde pik 22 si gibiydi sonradan ovulasyon testi yapamadım, bilmiyorum ne zaman çatladı ne oldu ama
22 sini baz alırsam 14 gün sonrası 6 ocak gibi regl tarihim
Varda aslında epey ama joynss ve aylınlısın çıkınca bende çıkar gibi düşünüp yaptımda cıksss yok
Ohh masallh kuzu=)40.6 çıktı sonucum bu arada salıya göre güzel artmış. döllenme muhtemelen 20 Aralıkta oldu, nasıl sizce sonuçlar? daha mı yüksek olmalıydı acaba
inşallah iyi devam eder bakalım umarım sen direkt keseyi görürsün mavera böyle de stresliOhh masallh kuzu=)
Anlamıyoruz ki ne kdar yüksek olması lasım=)
Ama çok güzel artmısş kuzu bence
Ya resmen bu ay en umutsuz olanımız sendininşallah iyi devam eder bakalım umarım sen direkt keseyi görürsün mavera böyle de stresli
Evren boyle bisey ben artik olmayacak diye kabullenmeye baslayacaktim. Doktor sperm tahlilleri olmayacak gibi geliyordu.Ya resmen bu ay en umutsuz olanımız sendin
Şaka gibi v=)
Hayırlı olsunnn insallah sağlıkla ilerler, çok sevindim valla
Aynen aynennEvren boyle bisey ben artik olmayacak diye kabullenmeye baslayacaktim. Doktor sperm tahlilleri olmayacak gibi geliyordu.
Daha ne olacagi belli olmaz saglikla tutunsun da bebis
Hani tam kafamdan sildim oldu diyorlar ya o taktigi yapmak laizm sanirim
Sen de istemiyosun artik di mi bosverdinboyle takilalim
ovulasyon testini de sadece ovulasyon olacağını bildiğimde yaptım şansa nokta atışı oldu, ama kalp atışını duyana kadar tedbirli olmakta fayda varAynen aynennbende istemiyorum
Gerçekten herkes diyodu bunu ama sende tecrübe etmiş olduk=)
Bu ay hiç beklentin yokken oluverdi =)
İnsallah darısı basıma
Aynen kuzu benimde kafamdan atmam lazımda =)ovulasyon testini de sadece ovulasyon olacağını bildiğimde yaptım şansa nokta atışı oldu, ama kalp atışını duyana kadar tedbirli olmakta fayda var
bence sen de öyle dene bu ay eğer 6sına kadar güzel bir gelişme olmazsa.