-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.121
forumda predictoru güvensiz bulan çok insan var umarım aralarına katılmayızAynen canım sonucu almadan sevinmek olmaz ayy inşallah yaa
Aynen canım yaa bende baktım modum düştü biraz aslında ama alalım bakalım sonucu ne çıkacakforumda predictoru güvensiz bulan çok insan var umarım aralarına katılmayız
Sikayet vara bile dusmusAynen canım yaa bende baktım modum düştü biraz aslında ama alalım bakalım sonucu ne çıkacak
Hadi yaa kan verdiğime bile pişman oldum şuanSikayet vara bile dusmusayni benim sonuc gibi
Allahtan umit kesilmezHadi yaa kan verdiğime bile pişman oldum şuanyine umutlar kırılacak gibi
Öyle de canım ne biliyim insan tribe giriyor neyse öğrenmiş oluruz ya napalımmAllahtan umit kesilmezben de hazirlanip vericem simdi icimize kusku dustu bir kere
Tatlım yumurtlama gününe göre sende daha vakti var 9. Gün bugün benim başka bi sitede bi arkadaş benim gibiydi testi 3 e yakın çıkmış sonucu ona takıldı kafam büyük ihtimalle bende de bişey çıkmayacak yılbaşı hediyesi olsun istiyordum aslında ondan acele ettim ya hayırlısı bakalımmHayırlısı kuzular=)
Benim testte sıfır çizgi hiç bişey yok =)
Ondan kana ihtiyaç duymadım şimdilik ama ikinizdede belli çizgiler baya =)
Hayirlisi olsun maveracim bakalim hicbir seyin garantisi yok hepimize acil bebisler diliyorumHayırlısı kuzular=)
Benim testte sıfır çizgi hiç bişey yok =)
Ondan kana ihtiyaç duymadım şimdilik ama ikinizdede belli çizgiler baya =)
Bakalim aylinlis ya kan negatif cikarsa bi sakinleriz regl gelmezse yine bakarizTatlım yumurtlama gününe göre sende daha vakti var 9. Gün bugün benim başka bi sitede bi arkadaş benim gibiydi testi 3 e yakın çıkmış sonucu ona takıldı kafam büyük ihtimalle bende de bişey çıkmayacak yılbaşı hediyesi olsun istiyordum aslında ondan acele ettim ya hayırlısı bakalımm
Benimde 7. Gün oluyor kuzu aynen erken yapmıs oldum ama merak ettimTatlım yumurtlama gününe göre sende daha vakti var 9. Gün bugün benim başka bi sitede bi arkadaş benim gibiydi testi 3 e yakın çıkmış sonucu ona takıldı kafam büyük ihtimalle bende de bişey çıkmayacak yılbaşı hediyesi olsun istiyordum aslında ondan acele ettim ya hayırlısı bakalımm
İnsallah kuzu=)Hayirlisi olsun maveracim bakalim hicbir seyin garantisi yok hepimize acil bebisler diliyorum
Bu idrar testleri hiçç güven vermiyor yaaBakalim aylinlis ya kan negatif cikarsa bi sakinleriz regl gelmezse yine bakariz
sanki idrarda gozuken kanda da cikar bence ya
Ya da cikmaz cunku yoktur
Doğru söylüyorsun canım negatif olsa bile ayın 4 üne kadar umudum olacak zaten bakalımBenimde 7. Gün oluyor kuzu aynen erken yapmıs oldum ama merak ettim
Hayırlısı bakalım ya
Henüz senin içinde erken zaten tamam çıkanlar var ama reglisi geciktiği halde çıkmayanda var hemen
Keyfini kaçırma hiç
Senin hep dediğin gibi regl olana kadar ümidimiz var
Benimde 7. Gün oluyor kuzu aynen erken yapmıs oldum ama merak ettim
Hayırlısı bakalım ya
Henüz senin içinde erken zaten tamam çıkanlar var ama reglisi geciktiği halde çıkmayanda var hemen
Keyfini kaçırma hiç
Senin hep dediğin gibi regl olana kadar ümidimiz var
hemşire de bana 1-2 gün bekleseydiniz daha iyi olurdu dedi ama dedim zaten negatif şaşırtmaz beni pozitif şaşırtır :)Bu idrar testleri hiçç güven vermiyor yaaneyse sonuca göre regli olmazsa denemeye devam napalım olana kadar
İnşAllah pozitif çıkar canımmmhemşire de bana 1-2 gün bekleseydiniz daha iyi olurdu dedi ama dedim zaten negatif şaşırtmaz beni pozitif şaşırtır :)
zaten pozitif çıkması benim için çok alakasız olur baya bi sürpriz ama işte allahtan ümit kesilmez :))
5-6 gibi dediler çok geç ya, normalde 1 -2 saatte çıkıyormuş da heralde toplu mu bakıyorlar atıyorlar artık nasılsaİnşAllah pozitif çıkar canımmmsenin kaçta çıkarmış sonuç sordun mu
Aynen canım bende 9.30 da verdim akşam 4 e bıraktı sonucu5-6 gibi dediler çok geç ya, normalde 1 -2 saatte çıkıyormuş da heralde toplu mu bakıyorlar atıyorlar artık nasılsa
bence de ya yaşayıp göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun :)Aynen canım bende 9.30 da verdim akşam 4 e bıraktı sonucuneyse az kaldı bekleyelim bakalım inşallah güzel haberdir 2-3 bile çıksa umudum olacak ya ne biliyim 2 gün sonra baktırırım tekrar bi umut diye
İnşAllah canım yaa görelim pozitifleribence de ya yaşayıp göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun :)
aslında bana 5 üstü çıkar varsa gibi geliyor ama tamamen iç güdüsel konuşuyorum