Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim 4 çıktı hakikaten 2 gün beklesek olurmuş
sabırsızlıkla seni bekliyorum aylinliş
İnşşlha 4000 görürsün canım her zaman umut vardır benim hep 0.100 çıkıyor yani onun için yinede sevin ben umutluyum bu ay ikinizdende inşşlh güzel haberleriniz okuruz

İnşşlha 4000 görürsün canım her zaman umut vardır benim hep 0.100 çıkıyor yani onun için yinede sevin ben umutluyum bu ay ikinizdende inşşlh güzel haberleriniz okuruz
inşallah çok teşekkür ederim en kısa zamanda hepimiz görürüz pozitifleri bekleye bekleye bir hal olduk

Canım süper haber buuu 2 gün sonra mutlaka tekrarla yükseliyoorrr ben hala bekliyorum yaa aradım çıkmadı dedi deli olacam
allahtan ümit kesilmez tam sınırdı çıktı 2 günü test yaparak takip edip sonra baktırırım yine kana
artık haberler sende bekliyoruz

Canımm 2.60 çıkmış umutlanmalımıyım bilmiyorum bugüne kadar max 0.43 çıktı sonucum perşembe günü tekrar kan verecem bakalım o zaman belli olur sanırım
Bence Yükselme ihtimali var o çizgiler niye çıktı yoksa bi takip edelim şimdiden ne üzülelim ne sevinelim 2-3 gün sonra normal normal çift çizgi görürsek ki bebek varsa çizgi belirginleşmeli o zaman bi daha test veririz
Umutluyum

doktora sorayım mı sence

Sorabilecek durumun varsa sorsana canım bence de yaa yükselecek inşallah umudum o yönde benimdee

Aynen canım bu iyi haber duruma göre testi tekrarlarız o haldee umarım yükselir yaa
inşallah ya heyecanlandırdı bizi, testi falan unutalım vücudumuzu strese sokmayalım en iyisi.
olacağı varsa olur nasılsa
gidip yeni test almayı planlıyordum da yok dedim boşver

inşallah ya heyecanlandırdı bizi, testi falan unutalım vücudumuzu strese sokmayalım en iyisi.
olacağı varsa olur nasılsa
gidip yeni test almayı planlıyordum da yok dedim boşver
Bende perşembe bakacam canım teste o zaman yaparım dediğin gibi hayırlısı bakalım göreceğiz zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…