-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.141
İnşAllah canım yaa görelim pozitifleri
Bende de daha haber yok canım yaa aradım da 4 diyorlar bekliyorum son yarım saatDaha haber yok mu aradım daha çıkmamıştı benim
benim 4 çıktıBende de daha haber yok canım yaa aradım da 4 diyorlar bekliyorum son yarım saat
İnşşlha 4000 görürsün canım her zaman umut vardır benim hep 0.100 çıkıyor yani onun için yinede sevin ben umutluyum bu ay ikinizdende inşşlh güzel haberleriniz okuruzbenim 4 çıktıhakikaten 2 gün beklesek olurmuş
sabırsızlıkla seni bekliyorum aylinliş
Canım süper haber buuu 2 gün sonra mutlaka tekrarla yükseliyoorrrbenim 4 çıktıhakikaten 2 gün beklesek olurmuş
sabırsızlıkla seni bekliyorum aylinliş
inşallah çok teşekkür ederim en kısa zamanda hepimiz görürüz pozitifleri bekleye bekleye bir hal oldukİnşşlha 4000 görürsün canım her zaman umut vardır benim hep 0.100 çıkıyor yani onun için yinede sevin ben umutluyum bu ay ikinizdende inşşlh güzel haberleriniz okuruz
allahtan ümit kesilmez tam sınırdı çıktı 2 günü test yaparak takip edip sonra baktırırım yine kanaCanım süper haber buuu 2 gün sonra mutlaka tekrarla yükseliyoorrrben hala bekliyorum yaa aradım çıkmadı dedi deli olacam
Vallahi çok sevindim canım yaaa oldu bu ay süperrrallahtan ümit kesilmez tam sınırdı çıktı 2 günü test yaparak takip edip sonra baktırırım yine kana
artık haberler sende bekliyoruz
inşallah bakalım nolur nolmaz kalp atışını duyana kadar kendimi çok kaptırmamaya çalışacağım hayırlısı olsunVallahi çok sevindim canım yaaa oldu bu ay süperrrhaber gelsin hemen yazacamm
Oyle bi konuşmusum ki gören 10 bin çıktı sanarinşallah bakalım nolur nolmaz kalp atışını duyana kadar kendimi çok kaptırmamaya çalışacağım hayırlısı olsun
güzel haberlerini bekliyoruz
Canımm 2.60 çıkmış umutlanmalımıyım bilmiyorum bugüne kadar max 0.43 çıktı sonucum perşembe günü tekrar kan verecem bakalım o zaman belli olur sanırımOyle bi konuşmusum ki gören 10 bin çıktı sanar
Bence Yükselme ihtimali var o çizgiler niye çıktı yoksaCanımm 2.60 çıkmış umutlanmalımıyım bilmiyorum bugüne kadar max 0.43 çıktı sonucum perşembe günü tekrar kan verecem bakalım o zaman belli olur sanırım
Sorabilecek durumun varsa sorsana canım bence de yaa yükselecek inşallah umudum o yönde benimdeeBence Yükselme ihtimali var o çizgiler niye çıktı yoksabi takip edelim şimdiden ne üzülelim ne sevinelim 2-3 gün sonra normal normal çift çizgi görürsek ki bebek varsa çizgi belirginleşmeli o zaman bi daha test veririz
Umutluyum
doktora sorayım mı sence
Hemen soruyorumSorabilecek durumun varsa sorsana canım bence de yaa yükselecek inşallah umudum o yönde benimdee
Bu günlerde test için acele etme, yalancı negatif çıkabilir, testi 1 hafta sonra tekrarla dedi.Sorabilecek durumun varsa sorsana canım bence de yaa yükselecek inşallah umudum o yönde benimdee
Aynen canım bu iyi haber duruma göre testi tekrarlarız o haldeeBu günlerde test için acele etme, yalancı negatif çıkabilir, testi 1 hafta sonra tekrarla dedi.
En azından 5 ten az kesin yoktur demedi
inşallah ya heyecanlandırdı bizi, testi falan unutalım vücudumuzu strese sokmayalım en iyisi.Aynen canım bu iyi haber duruma göre testi tekrarlarız o haldeeumarım yükselir yaa
Bende perşembe bakacam canım teste o zaman yaparım dediğin gibi hayırlısı bakalım göreceğiz zamanlainşallah ya heyecanlandırdı bizi, testi falan unutalım vücudumuzu strese sokmayalım en iyisi.
olacağı varsa olur nasılsa
gidip yeni test almayı planlıyordum da yok dedim boşver
anlaştık perşembede :)Bende perşembe bakacam canım teste o zaman yaparım dediğin gibi hayırlısı bakalım göreceğiz zamanla