Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla anlamadım hiç nolduğunu
Kasıklarım sanki regl gelcekmiş gibi
Umarım bebektir insallah be=)
İnşAllah kızlar yaa kendimden de sizden de çok umutluyum bu ay içimde bi güzel his var

Kızlaaarr Günaydın ben galiba pozitif gördüm yani çıplak gözle orada kıl gibi bi çizgi görüyorum gölge gibi yani ama tabiki emin olmak için çok erken biliyorum ama heyecan yaptım var mı sizce de

Eklentiler

• IMG_20201229_063718.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlaaarr Günaydın ben galiba pozitif gördüm yani çıplak gözle orada kıl gibi bi çizgi görüyorum gölge gibi yani ama tabiki emin olmak için çok erken biliyorum ama heyecan yaptım var mı sizce de
Ayyy günaydınnn =)
Evett ince bi çizgi varrrbende görüyorum
Daha çıkması için çok erkenken çıktı testte, giderek koyulaşır mı dersinn
İnsallah hadi=)
Ama benimki tertemiz negatif tabi
Daha erken varsa bile çıkmayadabilir diye telkin ediyorum bende kendimi ama senin çıkmıs =)

Canım senin yumurtlama benden sonra oldu dur daha erken tabi yarın bidaha yapayım bari test koyulaşma var mı gerçekten çizgi çıkacak mı test felan hatalı ise diye de heveslenmek istemiyorum yoksa yıkımı çok ağır olur bana en iyisi kan testi ama onun içinde erken olur sanırım canım bilmiyorum valla kal geldi bana

Ee bu sabah hep beraber yapcas dedik diye yaptım bennde bi ümit
Boşver şimdi kan testi falan verme ona bile erken=)
Arada testi tekrarla bakalım koyulascakmı
Regl gecikmeden çok ümitlemiyoruz ama üzülmeyelim diye olur mu=) ((( bu testi görüpte nası ümitlenmiceksin onu bilemedim)
Heyecanlandıım şimdi bende valla=)

Bende canım yaa 31 inde tekrar yapıp ona göre kan versem mi diye düşüyorum yılbaşı hediyesi olur varsa eğer diye düşündüm

ayy evet ben de gördüm :)) kan testi yaparsan bence çıkar eğer kolaysa en azından emin oluruz:)

bu da benim testim hayal görmüyorsam sanki bişey var gibi ama predictor yanıltıyormuş böyle yanıltıyor olabilir
sizce hayal mı görüyorum

idrarda çıkan kanda da çıkar hani çok düşük seviyedeyse bile bilsen bence kafan rahat olur, kan testine göre seviniriz :))
Canım senin test ile biraz oynadım bi çizgi var sanki orada aydınlık yerde çekmişsin resmi iyice bi baksana testine ben mi öyle görüyorum

Eklentiler

• IMG_20201229_091255.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 45
Canım senin test ile biraz oynadım bi çizgi var sanki orada aydınlık yerde çekmişsin resmi iyice bi baksana testine ben mi öyle görüyorum
ayyyy sen kararınca var gibi çıkmış ben de evde var gibi görüyorum sanki silik silik ama inanasım gelmiyor.
bence bugün gidip kan testi yaptıralım ya aman nolcak

bu işte olana kadar inanmamak lazım ya çok uzun pozitif olsa bile bakalım tutunacak mı edecek mi biz sakinliğimizi koruyalım.
Bu ay üçümüz de sürprizleri patlatsak inşallah, hayırlısı tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…