-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.101
sana güvenim sonsuz :)
aynen benim de öyle ve 4-5 gündür böyle. çok garip yani. hatta yumurtam çatladıktan sonraki günde de böyle 1-2 gün regl sancısı gibi sancı hissetmiştim. kağıt üstünde neden olmasın dedirtiyor insana.
İnşAllah kızlar yaa kendimden de sizden de çok umutluyum bu ay içimde bi güzel his varValla anlamadım hiç nolduğunu
Kasıklarım sanki regl gelcekmiş gibi
Umarım bebektir insallah be=)
Ayyy günaydınnn =)Kızlaaarr Günaydın ben galiba pozitif gördüm yani çıplak gözle orada kıl gibi bi çizgi görüyorum gölge gibi yani ama tabiki emin olmak için çok erken biliyorum ama heyecan yaptım var mı sizce de
Canım senin yumurtlama benden sonra oldu dur daha erken tabiAyyy günaydınnn =)
Evett ince bi çizgi varrrbende görüyorum
Daha çıkması için çok erkenken çıktı testte, giderek koyulaşır mı dersinn
İnsallah hadi=)
Ama benimki tertemiz negatif tabi
Daha erken varsa bile çıkmayadabilir diye telkin ediyorum bende kendimi ama senin çıkmıs =)
Ee bu sabah hep beraber yapcas dedik diye yaptım bennde bi ümitCanım senin yumurtlama benden sonra oldu dur daha erken tabiyarın bidaha yapayım bari test koyulaşma var mı gerçekten çizgi çıkacak mı test felan hatalı ise diye de heveslenmek istemiyorum yoksa yıkımı çok ağır olur bana en iyisi kan testi ama onun içinde erken olur sanırım canım bilmiyorum valla kal geldi bana
Bende canım yaa 31 inde tekrar yapıp ona göre kan versem mi diye düşüyorum yılbaşı hediyesi olur varsa eğer diye düşündümEe bu sabah hep beraber yapcas dedik diye yaptım bennde bi ümit
Boşver şimdi kan testi falan verme ona bile erken=)
Arada testi tekrarla bakalım koyulascakmı
Regl gecikmeden çok ümitlemiyoruz ama üzülmeyelim diye olur mu=) ((( bu testi görüpte nası ümitlenmiceksin onu bilemedim)
Heyecanlandıım şimdi bende valla=)
ayy evet ben de gördüm :)) kan testi yaparsan bence çıkar eğer kolaysaKızlaaarr Günaydın ben galiba pozitif gördüm yani çıplak gözle orada kıl gibi bi çizgi görüyorum gölge gibi yani ama tabiki emin olmak için çok erken biliyorum ama heyecan yaptım var mı sizce de
Bende şuan onu düşünüyorum canım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye oturdum kara kara onu düşünüyorumayy evet ben de gördüm :)) kan testi yaparsan bence çıkar eğer kolaysaen azından emin oluruz:)
idrarda çıkan kanda da çıkar hani çok düşük seviyedeyse bile bilsen bence kafan rahat olur, kan testine göre seviniriz :))Bende şuan onu düşünüyorum canım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye oturdum kara kara onu düşünüyorum
Canım senin test ile biraz oynadım bi çizgi var sanki orada aydınlık yerde çekmişsin resmi iyice bi baksana testine ben mi öyle görüyorumidrarda çıkan kanda da çıkar hani çok düşük seviyedeyse bile bilsen bence kafan rahat olur, kan testine göre seviniriz :))
ayyyy sen kararınca var gibi çıkmışCanım senin test ile biraz oynadım bi çizgi var sanki orada aydınlık yerde çekmişsin resmi iyice bi baksana testine ben mi öyle görüyorum
Aynen testi beraber yaptık kan testini de beraber verelim hadi bakalım alalım sonuçlarıayyyy sen kararınca var gibi çıkmışben de evde var gibi görüyorum sanki silik silik ama inanasım gelmiyor.
bence bugün gidip kan testi yaptıralım ya aman nolcak
ayy hayırlısı olsun bakalımAynen testi beraber yaptık kan testini de beraber verelim hadi bakalım alalım sonuçları
Verdim kanı bi anlık gaza geldimayy hayırlısı olsun bakalım
oo baya uzun sürüyormuş benim de eşim evde ne yapsam diye düşünüyorum :)Verdim kanı bi anlık gaza geldim4 de çıkacak ama sonuç
bu işte olana kadar inanmamak lazım ya çok uzun pozitif olsa bile bakalım tutunacak mı edecek mi biz sakinliğimizi koruyalım.Ee bu sabah hep beraber yapcas dedik diye yaptım bennde bi ümit
Boşver şimdi kan testi falan verme ona bile erken=)
Arada testi tekrarla bakalım koyulascakmı
Regl gecikmeden çok ümitlemiyoruz ama üzülmeyelim diye olur mu=) ((( bu testi görüpte nası ümitlenmiceksin onu bilemedim)
Heyecanlandıım şimdi bende valla=)
Biriyle buluşacam de ya da alışveriş felan bişey deyip kaçoo baya uzun sürüyormuş benim de eşim evde ne yapsam diye düşünüyorum :)
Aynen sonu iyi olsunBiriyle buluşacam de ya da alışveriş felan bişey deyip kaç
Aynen canım ya malesef baya uzun sürüyor yeterki olumlu olsun da sonuç bekleyim gerçi
Aynen canım sonucu almadan sevinmek olmaz ayy inşallah yaaAynen sonu iyi olsunAyarlicam dedigin gibi ben de
duruma gore seviniriz