Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir günlükten beri kötüyüm aslında önemsemesi iyi bişey canım ama stres oluyor işte insan

hahahaha tamam söz benim çatlama 17-18 aralık gibi oldu 10 günde çıksa çıkar heralde di mi? bel bacak ağrısına acayip kafayı taktım da yine fos çıkacak allahım nolur bize bir sürpriz olsun
Canım erken gebelikte gözüküyor diyorlar bende ondan gaza geldim valla regli olana kadar umut var tabi de biz yine de merakı yenmek için bi bakalım

Aynenn bendeb çok takip ediyo ve dediğin gibi geriyo beni =)
Kalbinide kırmak istemiyorum ama denk gelicek bigün ters tarafıma ben kendim yaptım en basta hatayı ama salak gibi evlendik ilk aydan çocuk istiyoruz diye millete duyurduk şey varmıs gibi =) ne bilelim bu kadar zaman olmıcağını oda şimdi her ay soruyo

sağlık olsun canım ikinci çocukta tecrübeli davranırsınız hehe :))

Ya sanki regl olcakmş gibi ağrım var anlamadım neden
Bugün hastanede çok yürüdüm kosusturdum ondan mıdır bilemedim hiç
Daha çokta var regle, şimdi hemen belirti gibii düşünüpte umutlanmım diyorum =) ama içten içede acaba diyorum
Yada brn üşüttüm bi yandan ağrı bi yandan gaz problemi

sorma mavera benim de öyle ya sürekli bi regl sancısı. normalde bu olur ertesi güne reglim başlar yani anlamadım. belim, bacaklarım ve kasıklarım sızlıyor.
gaz da belirtiymiş bu arada.

kendi adıma bişey olmaz boşa umutlanıyorum diyorum alıştık artık bunlara yine de sitede ilgili konulara hep mesaj attım okudum hahah kafa gidiyor

Canım regli olmayacağın kesin daha çok var bebiştir o bebiş o gaz beni de bitirdi kendimden soğudum sürekli bir gaz çıkarma ama sanki karnım kaskatı içini cimcikliyorlar gibi aynı bu merak insanı bitirir

Beklentiyi kesmek yokkk tatlım tabiki kaptırıp gitmiyoruz kendimizi ama beklentimiz de bitmesin neden olmasın hiç ummadığın bi ay bu ay bakarsın şaşırtır seni kii inşallah öyle olacak

Eveet az kaldı geliyor şaka bi yana cidden çıkması imkansız canım o yüzden en iyisi sabah idrarı hatta onda bile orta idrar ile yapın diyorlar yani biraz akıtıp orta idrar ile yapın testi diyorlar hep
tamamdır sabah bu şekilde deneyeceğim yarın orta idrarı da bilmiyordum:)

Valla anlamadım hiç nolduğunu
Kasıklarım sanki regl gelcekmiş gibi
Umarım bebektir insallah be=)

Artık araştırmaktan deli oldum ben canım
sana güvenim sonsuz :)
Valla anlamadım hiç nolduğunu
Kasıklarım sanki regl gelcekmiş gibi
Umarım bebektir insallah be=)
aynen benim de öyle ve 4-5 gündür böyle. çok garip yani. hatta yumurtam çatladıktan sonraki günde de böyle 1-2 gün regl sancısı gibi sancı hissetmiştim. kağıt üstünde neden olmasın dedirtiyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…