Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 ay o günü bekleyip kaçırınca deli olmamak mümkün mü canım
Elinde bolca var canım nasıl olsa senin yumurtlama bizden de sonra oldu gerçi 8. Günden itibaren çıkıyor diyorlar ona göre hesap yap öyle başlaa

Yok canım bu normal kaset test erken gebeliği de yarına yapmayı düşünüyorum çıkarsa çıkar herhalde artık 9. Gün oluyor

Sende al yine de kuzum belli mi olur süprizzz diye çıkar bakarsın bebiş
kasette cikmazdi heralde aylinlis o ancak regl gecikince, ondan allah kerim:)

keske ciksa da olmaz gibi ya surekli kasik ve bacal agrim var regldeb 5 gun once basladi. Normalde bacagim agrir ertesi gun regl olurum. Bi tek o degisik ama cok beklentiye girmek istemiyorum cunku fos cikar

Hiçç belli olmaz canım benimde aynı bacak ağrısı ve gaz sancısı var umudumuzu kaybetmek yok regli olmadığımız sürece umut var al sende bi test yapalım sabah

Hiçç belli olmaz canım benimde aynı bacak ağrısı ve gaz sancısı var umudumuzu kaybetmek yok regli olmadığımız sürece umut var al sende bi test yapalım sabah
Bizim oglanlarin adi umut, kizlarin da hayal olacak boyle giderse

olur bakalm alayim sabah kahvesi niyetine karsilikli test yapalim

Bizim baba tarafi fena da bakalim allah boyle dert versin
Hamile kalınca ilgi sende olur halledersin canım onu Ben o konuda çokk rahatım canım evlendiğimden beri 1 kez olsun görüşmedim kendi çocukları ile görüşüyorlar ben uzak durmayı seçtim yani kendileri hareketleri ile böyle olmasını sağladılar herkes mutlu bu şekilde

dediğinde çok haklısın ben de ilk başta artık onlar da benim annem babam gibi düşündüm, oldukça doğaldım. ama yok gerçekte durum öyle değilmiş ben de artık çok mesafeliyim arada bir ararım o kadar. farklı şehirlerdeyiz zaten. önemli olan eşinle mutluluğunuz böyle oluyorsa böyle napalım:)

En iyisi canım gerçekten enerji çok önemli ki farklı şehir olması çok çok daha iyi bence

Ama niye bunu yapıyorsun ağlıycamm sabah dedim ya özellikle ilk idrar ile yapman lazımm beklemiş idrar lazımmm kana zor geçiyor idrara anca canım
Hahahahahah koptum
Ya icten ice cikmaz kendimi kandiriyorum diye dusunuyorum zaten varsa cikar diye bakiyorum hahahah
Ama haklisin zaten 2 test aldim :))

bi de benim ayin 18 inde catlamisti heralde ancak belirir malum gec yumurtladim

Hahahahahah koptum
Ya icten ice cikmaz kendimi kandiriyorum diye dusunuyorum zaten varsa cikar diye bakiyorum hahahah
Ama haklisin zaten 2 test aldim :))

bi de benim ayin 18 inde catlamisti heralde ancak belirir malum gec yumurtladim
Aynen canım öbürünü lütfen bi yere kaldır ve sabaha kadar dokunma ona sabah yapıcazz uyanınca ilk idrarrr

Herkes kaynana kayınpederden şikayetçi he
Ben bi senelik evli olunca suanlık iyi bakalım hersey
Umarım öyle giderde
Sadece kaynanam regl tarihlerimi takip etmese ve hamileliğime her ay bendrn daha çok heveslenmese daha iyi olcak

Aynen canım öbürünü lütfen bi yere kaldır ve sabaha kadar dokunma ona sabah yapıcazz uyanınca ilk idrarrr

hahahaha tamam söz benim çatlama 17-18 aralık gibi oldu 10 günde çıksa çıkar heralde di mi? bel bacak ağrısına acayip kafayı taktım da yine fos çıkacak allahım nolur bize bir sürpriz olsun

aman aman maşallah nasıl başlarsa öyle gider. bazı insanlar candan oluyor kızları gibi seviyor bazıları değil. biraz karakter ve kültürle alakalı.
oo o karışması biraz fazlaymış, o da gerer be insanı. benim eşimin ailesi çocuk yapın bile demiyor, çok garip geliyor bana.
bizim aileler şu anda eşim istemiyor sanıyor, allah korusun sorun falan çıkarsa da söylemicem sanırım onlara her ne kadar annemle bişeyi paylaşamamak çok zor olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…