-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.061
İnşAllah canım hepimiz alalım bu ay güzel haberleriAyy o güne kadar inşşlh çıkar hayırlısı ile canım
1 ay o günü bekleyip kaçırınca deli olmamak mümkün mü canımO kadar çok ay geldiler ki yumurtlama zManı
Bide yeni evli olunca tabi o kadar rahatta olamıyosun
Her gittiklerinde benimkinin burnundan getirdim
Gerçi hastanede tedavi için geliyolar il dısından ama yinede çok kaçırdım böyle
Çok var çok olmadı sabaha bi tane yapim =)
Erken gebelik testleri ya ondan moralim bozulcak diye erteliyorum aslındayine normal olanlarda çıkmasada daha erken çıkmayabilir diye avutuyorumda kendimi nerdeysse regl olana kadar
Sende al yine de kuzum belli mi olur süprizzz diye çıkar bakarsın bebişErken gebelik testi mi aylinlis?
Ben de alacaktim da dedim yeter bosuna alma
Allahtan umut kesilmez belki cikar daha :)
kasette cikmazdi heralde aylinlis o ancak regl gecikince, ondan allah kerim:)Yok canım bu normal kaset test erken gebeliği de yarına yapmayı düşünüyorum çıkarsa çıkar herhalde artık 9. Gün oluyor
Sende al yine de kuzum belli mi olur süprizzz diye çıkar bakarsın bebiş
Hiçç belli olmaz canım benimde aynı bacak ağrısı ve gaz sancısı var umudumuzu kaybetmek yok regli olmadığımız sürece umut var al sende bi test yapalım sabahkasette cikmazdi heralde aylinlis o ancak regl gecikince, ondan allah kerim:)
keske ciksa da olmaz gibi ya surekli kasik ve bacal agrim var regldeb 5 gun once basladi. Normalde bacagim agrir ertesi gun regl olurum. Bi tek o degisik ama cok beklentiye girmek istemiyorum cunku fos cikar
Bizim oglanlarin adi umut, kizlarin da hayal olacak boyle giderseHiçç belli olmaz canım benimde aynı bacak ağrısı ve gaz sancısı var umudumuzu kaybetmek yok regli olmadığımız sürece umut var al sende bi test yapalım sabah
Hahahaha çok iyi isimlerBizim oglanlarin adi umut, kizlarin da hayal olacak boyle giderse
olur bakalm alayim sabah kahvesi niyetine karsilikli test yapalim
Saka maka hayal fena degil sanki de anneanneler babanneler begenmezHahahaha çok iyi isimler
Aynen canım yarın toplu bi test günü yapalım bakalım
Çocuk sizin hiççç karıştırma valla yapmak için bu kadar uğraş 9 ay karnında taşı eee isim hakkı kimin olacak başkaSaka maka hayal fena degil sanki de anneanneler babanneler begenmez
Bizim baba tarafi fena da bakalim allah boyle dert versinÇocuk sizin hiççç karıştırma valla yapmak için bu kadar uğraş 9 ay karnında taşı eee isim hakkı kimin olacak başka
Hamile kalınca ilgi sende olur halledersin canım onuBizim baba tarafi fena da bakalim allah boyle dert versin
dediğinde çok haklısın ben de ilk başta artık onlar da benim annem babam gibi düşündüm, oldukça doğaldım. ama yok gerçekte durum öyle değilmiş ben de artık çok mesafeliyim arada bir ararım o kadar. farklı şehirlerdeyiz zaten. önemli olan eşinle mutluluğunuz böyle oluyorsa böyle napalım:)Hamile kalınca ilgi sende olur halledersin canım onuBen o konuda çokk rahatım canım evlendiğimden beri 1 kez olsun görüşmedim kendi çocukları ile görüşüyorlar ben uzak durmayı seçtim yani kendileri hareketleri ile böyle olmasını sağladılar herkes mutlu bu şekilde
En iyisi canım gerçekten enerji çok önemli ki farklı şehir olması çok çok daha iyi bencedediğinde çok haklısın ben de ilk başta artık onlar da benim annem babam gibi düşündüm, oldukça doğaldım. ama yok gerçekte durum öyle değilmiş ben de artık çok mesafeliyim arada bir ararım o kadar. farklı şehirlerdeyiz zaten. önemli olan eşinle mutluluğunuz böyle oluyorsa böyle napalım:)
Ama niye bunu yapıyorsun ağlıycammOlsaydi cikardi mottosuyla ben de predictor ile baktim da yok yani negatif:)
Hahahahahah koptumAma niye bunu yapıyorsun ağlıycammsabah dedim ya özellikle ilk idrar ile yapman lazımm beklemiş idrar lazımmm kana zor geçiyor idrara anca canım
Aynen canım öbürünü lütfen bi yere kaldır ve sabaha kadar dokunma ona sabah yapıcazz uyanınca ilk idrarrrHahahahahah koptum
Ya icten ice cikmaz kendimi kandiriyorum diye dusunuyorum zaten varsa cikar diye bakiyorum hahahah
Ama haklisin zaten 2 test aldim :))
bi de benim ayin 18 inde catlamisti heralde ancak belirir malum gec yumurtladim
Aynen canım öbürünü lütfen bi yere kaldır ve sabaha kadar dokunma ona sabah yapıcazz uyanınca ilk idrarrr
Herkes kaynana kayınpederden şikayetçi he
Ben bi senelik evli olunca suanlık iyi bakalım hersey
Umarım öyle giderde
Sadece kaynanam regl tarihlerimi takip etmese ve hamileliğime her ay bendrn daha çok heveslenmese daha iyi olcak