- 5 Ekim 2020
- 1.605
- 394
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Sizce oldumu yumurtlamaBelki de seninki normal bi şeydir tatlım yumurta tembelliğinde de olabiliyor diye okumuştum benregli yaklaşınca önemli o koyuluğu yakalayabilecek miyiz
Silikleşmeye başlamış gibi duruyor ancak sıvı alımına bağlı da öyle çıkmış olabilir diye şüphe ettim. bugünleri değerlendirmekte fayda var bol şans:)Sizce oldumu yumurtlama
Merhaba, Polikistik var mı acaba Lh seviyesi yüksek sanıyorum ki o yüzden ne yorum yapsam çok doğru olmaz ama gün aşırı değerlendirin mutlakaSizce oldumu yumurtlama
evet çatlamış yumurtanızKızlarrrr selam herkese
Benim takvimime göre yumurtlamama iki gün var ama bi saat önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı
Bu pik yapmıs demek mi
Yani yumurtlamıs mıyım
Bugün dahil üç günü mü değerlendirmem lazım
Yardımcı olur musunuz rica etsem
Teşekkürler=) o mesajdan bir ay sonraki çatlamanın streslerindeyis bugünlerdeevet çatlamış yumurtanız
bnde iğneyi yaptırfım beklemedeyım neler yaptınız neler kullanıyorsunuz bu surecteTeşekkürler=) o mesajdan bir ay sonraki çatlamanın streslerindeyis bugünlerde
Iyi yakaladiniz bence tarihleri hadi bakalim yaKızlar benim yumurta çatlamıs=)
Silikleşmiş artık
İnsallahhh kaçırmamısımdır=)
Dünüde değerlendirdim artık beklemek kaldı banada=)
Süper canımmm şafak kaç o haldeKızlar benim yumurta çatlamıs=)
Silikleşmiş artık
İnsallahhh kaçırmamısımdır=)
Dünüde değerlendirdim artık beklemek kaldı banada=)
Valla kuzu 4 ü 5 i gibi heralde reglim, 22 si pikti işte=)Süper canımmm şafak kaç o halde
Valla biz burda arkadaslarla yumurtlama günlerini takip etmeye çalısıyoruz işte =) ınofolıc combi kullanıyoruz ekstra =)bnde iğneyi yaptırfım beklemedeyım neler yaptınız neler kullanıyorsunuz bu surecte
Hadi hayırlısı bakalım kuzuselam kızlar biz de birazdan doktora gideceğiz gitmişken beta hcg me baktırsam mı hahahah
Canım yumurtlaman olmuş bencede değerlendir. İnşşlh güzel haberler alırsınKızlarrrr selam herkese
Benim takvimime göre yumurtlamama iki gün var ama bi saat önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı
Bu pik yapmıs demek mi
Yani yumurtlamıs mıyım
Bugün dahil üç günü mü değerlendirmem lazım
Yardımcı olur musunuz rica etsem
Çok erken canım yaaa 8 gün geçmeden çıkmaz diye biliyorum benselam kızlar biz de birazdan doktora gideceğiz gitmişken beta hcg me baktırsam mı hahahah
Bende iğne yaptırdım bana 4 gün oldu şans eseri doktora gittim yumurtamın birisi kendiliğinden büyümüş ve dedi kaçırmayalım. Bekliyorum bakalım zor olsada beklemek umarım sonu herkesin güzel olur senin nasıl oldu kaç gün oldu.bnde iğneyi yaptırfım beklemedeyım neler yaptınız neler kullanıyorsunuz bu surecte
En az yedi diye biliyorum rahme düşüp hormonları salgılaması için inşşlh güzel haberler alırsınızselam kızlar biz de birazdan doktora gideceğiz gitmişken beta hcg me baktırsam mı hahahah
Hadi hayırlısı bakalım kuzu
Ne kadar kalmıstı regl boşver ya erkenden yaptırma =)))
Yada yaptırsan mı doktora kontrole diye gidip gebelik haberi almakbaya enteresan olur
Çok erken canım yaaa 8 gün geçmeden çıkmaz diye biliyorum ben
haklısınız kızlar hiç yaptırmadım ben daha önce eşime kan verirsek ben de vermiş olayım demiştim de, reglime 5 gün varEn az yedi diye biliyorum rahme düşüp hormonları salgılaması için inşşlh güzel haberler alırsınız
Çağlaaa sende mi biyologsun