Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki de seninki normal bi şeydir tatlım yumurta tembelliğinde de olabiliyor diye okumuştum ben regli yaklaşınca önemli o koyuluğu yakalayabilecek miyiz
Sizce oldumu yumurtlama

Eklentiler

• IMG-20201225-WA0019.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20201225-WA0017.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar benim yumurta çatlamıs=)
Silikleşmiş artık
İnsallahhh kaçırmamısımdır=)
Dünüde değerlendirdim artık beklemek kaldı banada=)

Eklentiler

• IMG_20201225_122938.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 20
bnde iğneyi yaptırfım beklemedeyım neler yaptınız neler kullanıyorsunuz bu surecte
Valla biz burda arkadaslarla yumurtlama günlerini takip etmeye çalısıyoruz işte =) ınofolıc combi kullanıyoruz ekstra =)
Onun haricinde suanlık bişey yok, beklemedeyis

selam kızlar biz de birazdan doktora gideceğiz gitmişken beta hcg me baktırsam mı hahahah
Hadi hayırlısı bakalım kuzu
Ne kadar kalmıstı regl boşver ya erkenden yaptırma =)))
Yada yaptırsan mı doktora kontrole diye gidip gebelik haberi almak baya enteresan olur

Canım yumurtlaman olmuş bencede değerlendir. İnşşlh güzel haberler alırsın

bnde iğneyi yaptırfım beklemedeyım neler yaptınız neler kullanıyorsunuz bu surecte
Bende iğne yaptırdım bana 4 gün oldu şans eseri doktora gittim yumurtamın birisi kendiliğinden büyümüş ve dedi kaçırmayalım. Bekliyorum bakalım zor olsada beklemek umarım sonu herkesin güzel olur senin nasıl oldu kaç gün oldu.

Hadi hayırlısı bakalım kuzu
Ne kadar kalmıstı regl boşver ya erkenden yaptırma =)))
Yada yaptırsan mı doktora kontrole diye gidip gebelik haberi almak baya enteresan olur

nerde bizde o şans mavera gerçi arada düşünüyorum eşime zorla sperm testi yaptırdığım ay hamile olduğumu öğrensem eşim bak gördün mü boşuna zorladın diye darlar diye :))
Çok erken canım yaaa 8 gün geçmeden çıkmaz diye biliyorum ben
En az yedi diye biliyorum rahme düşüp hormonları salgılaması için inşşlh güzel haberler alırsınız
haklısınız kızlar hiç yaptırmadım ben daha önce eşime kan verirsek ben de vermiş olayım demiştim de, reglime 5 gün var
yavaştan kasıklarda sızlamalar arada bel ağrısı da var muhtemelen regl olurum, benimkisi bir umudun peşinde koşmak

hepimiz umarım güzel haberler alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…