bu belki biraz hassas bir konu ama bizim eşimle evlilik öncesi de ilişkimiz olmuştu. 2 senedir de evliyiz. zaman zaman bu konudan pişmanlık duyuyorum, acaba o heyecanları evliliğe saklasaydım daha mı farklı olurdu diye.
tamamen katılıyorum 30 yaş ve sonrası artık annelik için biraz geç, her ne kadar günümüzde kariyer vs gibi sebeplerle bu durum değişse de. Allah korusun bir hastalık olmadıktan sonra genç anne olabilmek ne güzel olurdu.
eşime anlatmaya çalışıyorum ama ona göre fazla kafaya takılıyorum :) dediğiniz gibi bir sorunumuz var mı, yoksa tamamen ilişki seyrekliğinden mi yapamadık çocuk bunu ayırt edebilmeliyiz. eşiniz bir tarama yaptırdı mı? eğer o da istekliyse en azından kontrol edip, bu ihtimali eleyebilir. eşime de yaptırmaya çalışacağım bu ay.
günümüz erkeklerinde sanıyorum bir görmüş geçirmişlik oluyor. ben de kendimde kusur arıyorum eşim istemediğinde, eksik hissettiriyor. o yozlaşmanın belki de ben de bir parçasıyım, ama bu kolay ulaşılabilirlik de erkekleri bu hale getirdi gibi geliyor.
biz kadınlar olarak her şeyi de organize edemeyiz ki bari ilişki konusunda destek görelim, değerli hissedelim. sanıyorum bu çağın problemi, üzerimize alınmayalım.
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yeniden müjdeli haber gelir. nasıl bir süreç olduğunu soracaktım ama site az önce koptu sanırım o sırada açıkladınız onları okuyacağım :)
forumda kimyasal gebelikten sonra tekrar hamileliğin kolay olduğunu söylüyorlar, umarım sizin için de öyle olur.