Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin yazdıklarına göre pik ten sonra daha 11 gün geçmiş canım 15 değil ki

Anladım illa 14 gün kurali yok yani.yarından sonra ilk idrarla yapayım tekrar gelmesse.teşekkürler❤

Kuzum senin o zaman biraz geç mi olmuş yumurtlaman? Bat 31 se biraz geç olmuş yumurtlama. Benim daha bat 8 Ocak canimcim ama bugün ki ekranı attimya sanki bir iki güne pik olcak gibi benimde erken olcak dimi kafam karıştı

Anladım illa 14 gün kurali yok yani.yarından sonra ilk idrarla yapayım tekrar gelmesse.teşekkürler❤
ne demek, en azından ben böyle biliyorum. şimdi bir beklenti oluştuysa stresten de ufak bir gecikme olabilir, ya da bebiş de olabilir :)
kendim bol bol hayal kırıklığına uğradığım için gecikmeden emin olmadan test yapmamaya çalışıyorum, kendime hakim olabildiğim ölçüde.
belirtileriniz var mı peki?

1-2 güne pik olabilir evet tam takip etmeden anlayamıyorum :/

evet benim yumurtlamam takip etmeye başladığım zamandan beri geç oluyor. hani 13. ve 14. günde oluyor sanıyordum eskiden ama 15. ve 16. ya kalıyor. inşallah bir soruna işaret etmiyordur bu durum :/

testim 19 ve 20 aralıkta koyulaştı bugün de silikleşmişti.

bence testlerin seyrini takip etmekte fayda var, şu anda çok yorumlayamıyorum ama evet hafif koyulaşmaya başlamış. LH aniden yükseliyor diyorlar.

Son düzenleme:
Ben bu ay 3 kere test yaptım ve kendime çok kızdım
Erken gebelik testi de almıştım 5 6 gün kala o da negatifti.Sizim gibi bende hayal kırıklığına çok uğradım.Sadece bu ay ilk defa degerlendirdim testle . O yüzden bir umut oluştu.
Belirtim normalde göğüs hassasiyetim her adet öncesi 5 6 gün önce baslar.Bu sefer bugün başladı yani adete 1 2 gün kala.Bir de arada bel ağrısı.Seffaf akıntı.Başka belirtim yok.Seffaf akıntıyı adete yakın ilk defa gordum ama

bu çok ayrı psikolojik bir durum ya. ben artık eczaneden test almaya utanıyorum bu kız da her ay test mi alıyor diyecekler gibi geliyor
burada dertleşmek çok iyi geldi bana birbirimizi anlıyoruz

forumda okuduğum kadarıyla işte o şeffaf akıntı konusunda hamilelik belirtisi diyenler var, ancak ben hiç tecrübe etmedim. :)
önceki testler erken olduğu için negatif çıkmış olabilir.
dilerim bebek haberidir. ancak olana kadar umut etmeyelim varsın sürpriz olsun.

aa burada sizin bebek var mı ikinci çocuk mu :)

Ayy vallahi içimi okudun canım:) bende utanıyorum zaten cevremde 3 eczane var her ay farklı gidiyorum dikkat çekmeym diye:) en sonunda internetten toplu alicam:)
Valla benim bir kizim var ben onda da yaşamadım öyle akıntı.adet gecince koyu beyaz alıntılar geliyordu .
Inşallah vardır ama nedense umudum yok canım çünkü test kesin olsa az bile silik çıkarması gerekirdi diye düşünüyorum.

Ben yanlış okumuşum afedersin canım. Bence sen kendi adet dönemini bekle birkaç güne test yap. Çünkü kesin 14 gün sonrası olunacak diye bişi yok sarkabiliyor
Rica ederim canım bende bi telaş yaptım tekrar hesap yaptım
Adet günüme 1 2 gün kala testler silik bile olsa cikmazmiydi ki acaba canım ya

Sen 17-18-19-20-21 değerlendirdin mi canım bugünde değerlendirin bence muhakkak. Genelde pik in önceki iki günü pik ve sonraki gün diyorlar. Benimde inşallah yükselir ya

ben de öyle 2-3 ay her defasında farklı eczaneden aldım sonra baktım olmayacak internetten aldım
Allah bağışlasın ne güzel tecrübelisiniz, bir defa olmuş nasılsa yeniden olur hiç kafanıza takmayın. çok ara verdiniz mi?

Rica ederim canım bende bi telaş yaptım tekrar hesap yaptım
Adet günüme 1 2 gün kala testler silik bile olsa cikmazmiydi ki acaba canım ya
Kuzum adeti 3 günden uzun geçenlerin bile cikmayabiliyor valla sen birkaç gün bekle sonra normal test yap erken gebelik testlerine ben pek güvenemiyorum acikcasi

Sen 17-18-19-20-21 değerlendirdin mi canım bugünde değerlendirin bence muhakkak. Genelde pik in önceki iki günü pik ve sonraki gün diyorlar. Benimde inşallah yükselir ya
tabii ki de yükselir. hiç merak etme :)
benim eşimle biraz ilişki sıklığında sorunlarımız oluyor ama allahtan 13, 16 ve 17 yi değerlendirebildik. hayırlısı artık.

Amin cümlemizin inşallah . 4 sene oldu dogum yapalı.ama ben 2 senedir istiyorum. Kistim vardı engelliyordu.3 ay önce kist alındi. Baska sorun yok şükür.3 aydır deniyorum yani kist olmadan

Kuzum adeti 3 günden uzun geçenlerin bile cikmayabiliyor valla sen birkaç gün bekle sonra normal test yap erken gebelik testlerine ben pek güvenemiyorum acikcasi
Ben normal test yaptım bugün zaten. Erken gebelik de 5 6 gün önce yaptım. Valla kimisi çıkıyor diyor kimisi çıkmıyor olsada diyor o testler de. en guzeli beklemek ama insana bir sabırsızlık geliyor. Beklicem artık canım inşallah vardır.

tabii ki de yükselir. hiç merak etme :)
benim eşimle biraz ilişki sıklığında sorunlarımız oluyor ama allahtan 13, 16 ve 17 yi değerlendirebildik. hayırlısı artık.
Valla benimde öyle canım hep te bu zamanlara denk geliyor malesef bizde de o sıkıntı var

İnşallah vardır canım birkaç güne yap bana da güzel haberlerini ver kuzum

Valla benimde öyle canım hep te bu zamanlara denk geliyor malesef bizde de o sıkıntı var
gerçekten çok üzücü, benim eşim uzun süredir birlikte olmayı ve iş stresini bahane ediyor

tedavi de olduğunuza göre olur hayırlısıyla artık. 3 ay çok yeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…