Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben ilaçtan şüphelendim aslında o yumurtayı geliştirdiyse yumurtlama sırasında kanama olmuştur gibi. hani çok aşırı kanama değil de akıntının arasında gelen lekelenmeyi kastediyorum. buna doktorlar küçük adet ara adet diyebiliyor. tabi normal kırmızı kırmızı çok kansa mutlaka kontrol et maveracım. kötü bişey yoktur diye düşünüyorum merak etme :)
Aynen kuzu akıntı içinde bi kanama
Öyle çok kan kan değil
Ne bilim pek yasamamıstım böyle ondan evham yaptım heralde bende=)

Benim eşimde tutturmus temizlik yaptın ağır kaldırdım yaa bebek varda düştüyse keserim seni diyo 😁😁😁
Daha yeni regl oldum ne ara yumurtlama olduda tuttu etti bazen çok saf oluyo güldürüyo beni😁

Aynen kuzu akıntı içinde bi kanama
Öyle çok kan kan değil
Ne bilim pek yasamamıstım böyle ondan evham yaptım heralde bende=)

Benim eşimde tutturmus temizlik yaptın ağır kaldırdım yaa bebek varda düştüyse keserim seni diyo 😁😁😁
Daha yeni regl oldum ne ara yumurtlama olduda tuttu etti bazen çok saf oluyo güldürüyo beni😁
hahah eşin ne güzel ya candan istiyor maşallah :nazar: o zaman deseydin bu süreçte artık temizlik yapıp yorulma. eşin destek olsun :KK55:

hahah eşin ne güzel ya candan istiyor maşallah :nazar: o zaman deseydin bu süreçte artık temizlik yapıp yorulma. eşin destek olsun :KK55:
Çok istiyo çok, o ilk zamanlar benden daha çok üzülüyodu ben regl olunca, baktı ben salya sümük oluyorum adamda napcanı sasırdı beni teselli etcek diyo üzülmüyomus gibi yapıyo şimdi 😁

Amin kuzu, keske istemek yetse sadece :KK43:seninkide, olunca bebeği elinden sana vermezde şimdi nazlanıyo işte =)
Erkek milleti =)
yaa hayırlısıyla o günleri görürüz umarım :) çocuk beni sever sen hep kurallar koyarsın yapma etme dersin diyor ben de biraz da gaza getirmek için evet diyorum :KK48:
benim eşit benle yaşıt ben tabi daha olgunum, yaşa ek yetişme tarzı her şey etkiliyor. ailesi çok anaç anaç değil.
Aylinlis naptı ki acaba🤔
ben de merak ettim heralde doktor sonra yemek falan derken ancak yazar :)

Kızlarrr geldim 😊 yumurta çatlamış tahminen dün akşam çatlamıştır dedi doktor rahim kalınlığı çok iyi bugün de ilişki olsun sonra beklemek kalıyor geriye dedi 😊

Kızlarrr geldim 😊 yumurta çatlamış tahminen dün akşam çatlamıştır dedi doktor rahim kalınlığı çok iyi bugün de ilişki olsun sonra beklemek kalıyor geriye dedi 😊
Ay hadii =) tam zamanında yakaladınnnn =)
İlişki olmadan bitter çikolata ve türk kahvesi eşin için burda bi yerde okumustum iyi geliyomus spermlere efsane değilse🤭
Seninkiyle benimki bigün aralıklıydı dimi acaba benimde öyle midir ki ya =)

İlişki olmadan bitter çikolata ve türk kahvesi eşin için burda bi yerde okumustum iyi geliyomus spermlere efsane değilse🤭
Canım olabilir ya minik lekelenme de oluyor senin bana öyle geliyor 😊

Misafir gelicek bugün canım o yüzden aradan çıkarttık valla bişey yapmadan 😂

Misafir gelicek bugün canım o yüzden aradan çıkarttık valla bişey yapmadan 😂
😁😁😁😁 Ya ey allamm😁
Ne güldüm 😁😁
Değerlendirmişssin ya yeter😁
Hadi hayırlısı o zaman😁

Bizimde değerlendirme günümüz bugün fındık fıstık çikolata ne varsa sipariş ettim bizimkine 🤭😁

😁😁😁😁 Ya ey allamm😁
Ne güldüm 😁😁
Değerlendirmişssin ya yeter😁
Hadi hayırlısı o zaman😁

Bizimde değerlendirme günümüz bugün fındık fıstık çikolata ne varsa sipariş ettim bizimkine 🤭😁
Ohhh yarasın inşallah bebiş olsun canım 😊
Yaa sorma benimki de şok oldu akşam olmaz mı dedi yok dedim şimdi 😂😂😂😂

Kızlar merhaba ❤️❤️ Acaba bugün pik mi bakabilir misiniz

Eklentiler

• 86927097-2121-4E8B-B4A5-384817FC8D3D.jpeg
    86927097-2121-4E8B-B4A5-384817FC8D3D.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 23
X