-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Hahah aynen oyle valla:)Bu erkekler geç büyüyorlar canım aslında bebişleri olsa beraber büyürler ama anlayan kimmm
Aslında evet iki günde bir çağırıyolar bende öyle biliyorum ama doktorun mutlaka bi bildiği vardır diye bişey demedimKızlar benim kafam fazlası ile karıştı şimdi bu doktor beni 11. Gün gördü ama sonrasında normal şartlarda 2 günde bir görüp ona göre yorum yapması gerekiyormuş sanırım ama bana çarşamba perşembe hangi gün istersen gel çatlamış mı görelim dedi 16. Ya da 17. Gün yani o yüzden kafam inanılmaz takıldı başka bir doktora gitsem mi diye bile düşünüyorum açıkçası başında savma gibi geldi bana dünden beri kafayı buna taktım
Canım doktor bi değişik soruları bile suratına bakmadan geçiştiriyor cevap bile vermiyor o yüzden de sinmedi içime açıkçasıAslında evet iki günde bir çağırıyolar bende öyle biliyorum ama doktorun mutlaka bi bildiği vardır diye bişey demedim
Büyümeyi takip ediyolar öyle, ne kadar büyüme olmus kaç mm de çatlıyo vs diye
Seninki arayı biraz açmıs çağırmak için sanki
Bu aylık baslamısken onunla tamamla bence içine sinmesse farklı bi doktorla devam edersin kuzu, yada sen onun dediği zamanı beklemeden kontrole gidermiş gibi gidebilirsin bu ayıda es geçmim dersen
Ay genel tavrı oysa bencede zaman kaybetme o zaman kuzuCanım doktor bi değişik soruları bile suratına bakmadan geçiştiriyor cevap bile vermiyor o yüzden de sinmedi içime açıkçasıözel hastane bide devlette ki doktorlara alıştık ama bunlar da bi değişik ya ben pazartesi başka bir doktordan randevu alıp durumu anlatmayı düşünüyorum ya açıkçası
Medical Park canım o hastanede başka doktora gidersem çalışma arkadaşı diye yine ilgisiz olursa diye direk hastane değiştirmeyi düşünüyorum vallaAy genel tavrı oysa bencede zaman kaybetme o zaman kuzu
Doktor önemli, ilersi için takip sürecinde her zaman önemli
En başından değiştir gitsin
Hangi hastaneye gidiyosun peki=)
benim bu konuda bilgim yok aylinliş ama çok ilgilenmiyorsa bence de değiştirmeyi düşünebilirsin. ama mantıken daha sık gitmek lazım ki ona göre aksiyon alalım. belki bu ay çatlamayı kontrol etmek gibi düşündüyse bilmiyorum tabi.Medical Park canım o hastanede başka doktora gidersem çalışma arkadaşı diye yine ilgisiz olursa diye direk hastane değiştirmeyi düşünüyorum valla
Bilmiyorum ki canım yaa ama sonuçta çatlamazsa da müdahale etmesi lazım ama o fırsatı olmayacak geç çağarıncabenim bu konuda bilgim yok aylinliş ama çok ilgilenmiyorsa bence de değiştirmeyi düşünebilirsin. ama mantıken daha sık gitmek lazım ki ona göre aksiyon alalım. belki bu ay çatlamayı kontrol etmek gibi düşündüyse bilmiyorum tabi.
ben de akşam yemek hazırladım romantik ortam yarattım, yemekten sonra eşim uyudu
haklısın aylinliş doktorunla bir bağın yoksa başka doktor araştır bence de.Bilmiyorum ki canım yaa ama sonuçta çatlamazsa da müdahale etmesi lazım ama o fırsatı olmayacak geç çağarınca
Senin eşin cidden dayaklık olan kısımda canım ayyy nasıl bir korku yaaumursamaz davran bi süre korunmaya karar verdim de o zaman belki farkında olmadan rahatlar
Elbet birgün denk gelecek canım uğraşsın bakalım beyinizhaklısın aylinliş doktorunla bir bağın yoksa başka doktor araştır bence de.
doktorumu çok seviyorum mesela ben ama 6 ay daha bekle falan derse ya da yumurta takibine gerek yok derse başka doktora bi gidebilirim ben de.
kızlar bu arada sizler hangi ildesiniz ben istanbuldayım :)
hahahah değil mi ya ben kendimi boşuna yırtıyorum teknik olarak bebek yapmam zaten çok zormaalesef beni öyle iyi tanıyor ki istemiyorum desem inanmaz. alem ya hep beni peşinde koşturuyor :)
ona göre birbirimize doktor tavsiye ederiz belki diyecektim :)Elbet birgün denk gelecek canım uğraşsın bakalım beyiniz
Ankaradayım canım bende
Evet canım ilişki günleri çok önemli olacak o zaman da eşin istemez ise sen daha da çok gerileceksin malesef gerçi 3 gün önce ki sperm bile döllenme yapıyor diyorlar ama bilmiyorum kiiiona göre birbirimize doktor tavsiye ederiz belki diyecektim :)
of of kendimde çelişiyorum aslında yumurtlama takip etsem ne olur durum böyle olunca :)
Bizim aylardir boyle geciyor forumda okuyorum vajinismusken bile hamile kalan var. Kismet..:/Evet canım ilişki günleri çok önemli olacak o zaman da eşin istemez ise sen daha da çok gerileceksin malesef gerçi 3 gün önce ki sperm bile döllenme yapıyor diyorlar ama bilmiyorum kiii
Aynen öyle canım var demek ki bi zamanı diyorum artık nasip bekleyip göreceğiz artık en kısa zamanda inşallahBizim aylardir boyle geciyor forumda okuyorum vajinismusken bile hamile kalan var. Kismet..:/
inşallahAynen öyle canım var demek ki bi zamanı diyorum artık nasip bekleyip göreceğiz artık en kısa zamanda inşallah
Ya seninki hakikaten dayaklık kuzubenim bu konuda bilgim yok aylinliş ama çok ilgilenmiyorsa bence de değiştirmeyi düşünebilirsin. ama mantıken daha sık gitmek lazım ki ona göre aksiyon alalım. belki bu ay çatlamayı kontrol etmek gibi düşündüyse bilmiyorum tabi.
ben de akşam yemek hazırladım romantik ortam yarattım, yemekten sonra eşim uyudu
Olacağı varsa o ayak kaldırmaya hiç bakmıyor canım ya onu anladım okuduklarımdanBende İstanbuldayım başakşehir de oturuyorum burda bi tıp merkezine gidiyorum yakın olsun diye malum bizim burası heryere uzak=))
Benimde belki yumurtlama falandır diye değerlendirdik güyya bugün ama ne ayak kaldırdım bu sefer ne bişeyoldu bitti gibi oldu biraz
Aynenn aynen mesela benim görümcem anlatılanların aksine tam aksi bi pozisyonda hamile kalmısOlacağı varsa o ayak kaldırmaya hiç bakmıyor canım ya onu anladım okuduklarımdanpazartesi bi git bakalım bende başka yerden randevu aldım pazartesi için öğrenelim bakalım yumurtaları bi ne haldeler
ben de kadıköydeyim :) istanbulda semtimiz hariç her yer uzak en iyisi kendi bölgemizde halletmek :)Bende İstanbuldayım başakşehir de oturuyorum burda bi tıp merkezine gidiyorum yakın olsun diye malum bizim burası heryere uzak=))
Benimde belki yumurtlama falandır diye değerlendirdik güyya bugün ama ne ayak kaldırdım bu sefer ne bişeyoldu bitti gibi oldu biraz