Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah mavera ah aslında bu kadar ince eleyip sık dokumadan bebek sahibi olmayı dilerdik ama hayırlısı olsun ne diyelim. vardır bir hayır.
Aynen aklımın ucundan geçmiyodu isteyipte bi bucuk sene bebişin gelmiceği
Hatta ilk bi kaç ay korunda hemen ilk geceden hamile kalmıs demesinler falan diyenler bile olmustu da sakayla karısık bende inadına korunmamıstım istiyorum diye=)
Nasip işte, bugün çok dua ettim üçümüzede

amin maveracım ya allah hepimizin gönlüne göre versin. 2020den son güzel bir sürpriz gelir inşallah.

amin maveracım ya allah hepimizin gönlüne göre versin. 2020den son güzel bir sürpriz gelir inşallah.
Amin kuzu
İnsallahh hayırlısıyla
Biraz eşin destek olsa sana hersey daha iyi olcakta erkekler işte
Benimkide ne pekmezi yiyor, ne de sigarayı azalttı
Sanki bi tek istiyomuşum gibi
Sözde tam destek olucak edicek şöyle böyle
Ama icraatte sıfır
Çaba yok

canları sağolsun bir şey demek istemiyorum ama tabii ki destekleri paha biçilemez. onlara çok ihtiyacımız var. benim eşim de günde 1 paket sigara içmeye devam ediyor. spermlerin halini çok merak ediyorum. tabi test yaptırmıyor diğer taraftan ben direkt rahim filmi bile çekilmeye hazırım

Biz bayanlar daha çok istekliyiz ama erkekler olur yaa kafaya takma derdinde malasef M-Mavera2048 canım mutlaka pazartesi git zaten 13. Gün oluyor hiç bişey kaybetmezsin benimki de anca salı ya da çarşamba çatlarmış eğer bi sıkıntı yoksa o da seninde benden birgün geç olduğu için kayıp yok

Aynen gidicem gidicem kuzu
Merak ediyorum bende bakalım ne durumdayım die=)

Bizimki test yaptırdı doktor bişey yok dedi ya =) o yüzden çok rahat
İkimizdede sıkıntı yok nasip nasip hayatım diye geziyo evde=)

Bizimki test yaptırdı doktor bişey yok dedi ya =) o yüzden çok rahat
İkimizdede sıkıntı yok nasip nasip hayatım diye geziyo evde=)
hahahahah bu aklıma bişeyi getirdi. bir tanıdığım doğum kontrol hapı kullanıp çocuk isteyen eşine nasip olmuyor allah vermiyor diyormuş.

Aynen gidicem gidicem kuzu
Merak ediyorum bende bakalım ne durumdayım die=)

hahahahah bu aklıma bişeyi getirdi. bir tanıdığım doğum kontrol hapı kullanıp çocuk isteyen eşine nasip olmuyor allah vermiyor diyormuş.

Aynen canım bu arada benim dün gece sol bacağım ve kasığım ağrıyordu ve evden çıkarken dedim ki yumurta kesin sol da ve gerçekten insan hissediyormuş orada büyüyen birşey olduğunu bol bol havuç yiyorum kızlar sizde tüketin gerçekten geliştiriyormuş vee inofolic bence işe yarıyor 18. Gün olmuştu benim yumurtlama ama 11. Gün bile 14se eğer 18. Güne kalmadan çatlamış olur(yani inşallah)

bu ay biz de senden öğreneceğiz valla aylinliş :) hadi bakalım çatlasın da döllensin yumurtacık :)

selam kızlar, şükür yumurtlamayı kaçırmamışız ya. bugün koyulaşmış :) bakalım inşallah değerlendirebilirsek.

Süper haber canım o iş sende artık gün aşırı bikaç gün değerlendir ikimiz eşlerin sperm durumunu bilmediğimiz için hergün bize sıkıntı olabilir çünkü
hahaha evet bugünü ve 2 gün sonrası için umarım kandırabilirim. ya da bugün sıcak suyu kaynatamazsak : D yarın belki daha verimli bir tercih olur çatlama öncesi haha:) millet karantina bebekleri yapıyor biz takla atıyoruz :)

Kimi erkekte çocuk korkusu var galiba canım ama hamile kalınca bunları hep vur yüzüne yüzüne

Ya kızlar benimde bugün akıntım oldu şeffaf, ama baya bildiğin kanlıydı
Özür dilerim ya yazdığım içinde ama merak ettim
Bugün 11. gün daha regli sonrası
Yumurtlama desen neden kanlı, çatlama desem daha çok erken ne ara oldu da çatladı
Anlamadım gitti

Canımm yumurtlama gününde kanama olabiliyor diyorlar mutlakaaa değerlendir bugünü kaçırma inofolic öne çekmiş olabilir belki de yumurtlamayı

böyle beyaz akıntının içinde yumurtanın içinde kırmızılık olur ya arada öyle bir şey gibi mi? bir ara bende de oluyordu doktorlar normal görüyor. aylinlisin dediği gibi ilaç erkene çekmiş olabilir yumurtlamayı. endişe etme derim kuzuş:)
Kimi erkekte çocuk korkusu var galiba canım ama hamile kalınca bunları hep vur yüzüne yüzüne
hep özendirmeye çalışıyorum sen oyuncaklar alırsın senin de hoşuna gider birlikte oynarsınız falan diye. bak evlenmekten de korkuyordun şimdi çok iyi oldu diyorsun, yanımda ol yeter bu süreçte diyorum. ailesi de hiç çocuk lafı açmıyor. bugün babannesi ah bir bebek yapsanız artık dedi önceden dediğinde ses etmemiştim. dedim torununuza veriyorum ona söyleyin :))

Bu erkekler geç büyüyorlar canım aslında bebişleri olsa beraber büyürler ama anlayan kimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…