- Konu Sahibi M-Mavera2048
inşallah 2 günde 1 olur da bizimkisi daha çok meryem ana yöntemiSelammm canım evett tamamen kafadan çıkar ve gün aşırı ya da 2 günde 1 olacak şekilde devam et ilişkiye bakalım tutacak inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah 2 günde 1 olur da bizimkisi daha çok meryem ana yöntemiSelammm canım evett tamamen kafadan çıkar ve gün aşırı ya da 2 günde 1 olacak şekilde devam et ilişkiye bakalım tutacak inşallahh
Eki Görüntüle 2740611
Öncelikle merhaba hanımlar Çatlamayı gördüm ama yine de adet olana kadar devam etmek istedim testlere son iki günde tekrar koyulaşma olmaya başladı gibi siz nasıl yorumluyorsunuz merak ettim bat 22 Aralık
Bugun tekrar yaptim iyice siliklesti varla yok arası artik yapmamin bi mantigi kalmadi demi
Tm cnm tesekkur ederimbazen 2. yumurtlama olabiliyor. uzun süreli C ve T eşit koyulukta olduğunda ise pcos olabilir diye biliyorum. (daha doğrusu yeni bilgi sahibi oldum)
ben kişisel olarak öyle yapıyorum, bazı kişilerde 2. bir yumurtlama da olabiliyor. yine de nasıl tercih ederseniz.
Selam canımm yarını bekliyorum ben sabırsızlıkla sende durumlar nasıl napıyorsunselam kızlar umarım keyifler yerindedir
Yarin doktor kontrolu mu vardi guzel haberler gelir umarimSelam canımm yarını bekliyorum ben sabırsızlıkla sende durumlar nasıl napıyorsun
Eveet bakalım ne diyecek canım birden bire koyulaşıyor genelde aslında sende mi gitseydin bi kontrole ya da hiç olmadı 21. Gün bi progesteron hormonuna mı baktırsan yumurtlamadan emin olmak içinYarin doktor kontrolu mu vardi guzel haberler gelir umarim
benim de ayni bugun bi ovulasyon testi yapayim dedim T cizgisi yok bile 14. Gundeyim biraz degisik geldi bendeki degisiklikler bu kadar
Olabilir aylinlis bu ay doktor kendi haline birakti ama sonraki aylarda denerim :)Eveet bakalım ne diyecek canım birden bire koyulaşıyor genelde aslında sende mi gitseydin bi kontrole ya da hiç olmadı 21. Gün bi progesteron hormonuna mı baktırsan yumurtlamadan emin olmak için
İnşAllah canım hepimiz içinnOlabilir aylinlis bu ay doktor kendi haline birakti ama sonraki aylarda denerim :)
ay hadi bakalim ya darisi baska guzel haberler duymaya doktordan
Canım bak kesinlikle bi doktor kontrolünde yumurta tabiki yaptırman gerekiyor. Vakit kaybetme bence çünkü ilk ay durumuna bakacak sonra eğer problem görürse ilaç denemeye başlayacak bu da ne kadar zaman alacak bilmiyoruz ki testle takibi uymayan ve kaçıran bissürü insan oluyor eğer fırsatın varsa bi randevu al ve bi doktora git lütfen kendi psikolojin de bozuluyor bu şekildeherkese merhabalar, kafaya takmadan hadi bir daha bakayım dedim yine T çizgisinden eser yok. naptım bu ay erken mi yumurtladım. allahım bebek yapmak neden bu kadar zor yine de mi kaçtı bu ay ne olacak böyle. valla direkt gidip tüp bebek yaptırasım geliyor (Büyük ihtimal cahil cahil yorumda bulunuyorum ) bana hep böyle gidecek gibi geliyor ya hiç umudum yok.
reglimin ilk günü yine gideceğim doktora rahim azğındaki endometriosis geçmiş mi diye. geçen sefer sordum yok dedi doktor ama belki bu sefer iyice ısrar ederim haklısın aylinliş valla hiç olmayacak gibi geliyor tabi her şeyin hayırlısı. evrene kötü mesaj da göndermek istemiyorum ama bu koşullarda çok umutsuzum.Canım bak kesinlikle bi doktor kontrolünde yumurta tabiki yaptırman gerekiyor. Vakit kaybetme bence çünkü ilk ay durumuna bakacak sonra eğer problem görürse ilaç denemeye başlayacak bu da ne kadar zaman alacak bilmiyoruz ki testle takibi uymayan ve kaçıran bissürü insan oluyor eğer fırsatın varsa bi randevu al ve bi doktora git lütfen kendi psikolojin de bozuluyor bu şekilde
Gerekirse doktoru değiştir canım sonuçta yumurtlama oluyor mu sağlıklı mı çatlama oluyor mu bunların hepsini bilmen lazım ki kendi kendini yemereglimin ilk günü yine gideceğim doktora rahim azğındaki endometriosis geçmiş mi diye. geçen sefer sordum yok dedi doktor ama belki bu sefer iyice ısrar ederim haklısın aylinliş valla hiç olmayacak gibi geliyor tabi her şeyin hayırlısı. evrene kötü mesaj da göndermek istemiyorum ama bu koşullarda çok umutsuzum.
senin kontrolün nasıl geçti bu arada neler söyledi doktor :)
aslında doktorumu çok seviyorum, 20 senedir güvendiğimiz aile doktoru. önce bi eşin test yaptırsın dedi aslında elbette ben çok abartıp sabırsızlanıyorum. benim asıl sorun eşimden görmediğim destekGerekirse doktoru değiştir canım sonuçta yumurtlama oluyor mu sağlıklı mı çatlama oluyor mu bunların hepsini bilmen lazım ki kendi kendini yeme
Bugün 11.günüm canım 14 mm boyutunda 1 tanecik yumurtam varmış polikistik yapılanma var ama yumurta güzel gözüküyor dedi pazar ve salı ilişki olsun çarşamba gel bakalım çatlama olmuş mu dedi bu ay bişey kullanmadan bakacak yani duruma göre gelişmez ya da çatlama olmaz ise önümüzdeki ay ilaç ile destek vereceğini söyledi çarşambayı beklemek kaldı bana da
İnşAllah canım en azından problem bende mi değil mi onu öğrenmiş olacağım eşin inada devam ediyor hala anlaşılan dilinden en iyi sen anlarsın canım bi yolunu bulursun bence güveniyorum sanaaslında doktorumu çok seviyorum, 20 senedir güvendiğimiz aile doktoru. önce bi eşin test yaptırsın dedi aslında elbette ben çok abartıp sabırsızlanıyorum. benim asıl sorun eşimden görmediğim destek
çok iyi aylinliş bu şekilde takip etmek umarım pozitif geri dönüş sağlayacak sana.
Bencede aylinliş in dediği gibi doktora gidip takip yapmak gerek kuzucukherkese merhabalar, kafaya takmadan hadi bir daha bakayım dedim yine T çizgisinden eser yok. naptım bu ay erken mi yumurtladım. allahım bebek yapmak neden bu kadar zor yine de mi kaçtı bu ay ne olacak böyle. valla direkt gidip tüp bebek yaptırasım geliyor (Büyük ihtimal cahil cahil yorumda bulunuyorum ) bana hep böyle gidecek gibi geliyor ya hiç umudum yok.
tabii konuyu konuşamıyoruz bile. kafaya takma olur bakış açısında. hayırlısı olsun bakalım bişey diyemiyorum.İnşAllah canım en azından problem bende mi değil mi onu öğrenmiş olacağım eşin inada devam ediyor hala anlaşılan dilinden en iyi sen anlarsın canım bi yolunu bulursun bence güveniyorum sana
ah mavera ah aslında bu kadar ince eleyip sık dokumadan bebek sahibi olmayı dilerdik ama hayırlısı olsun ne diyelim. vardır bir hayır.Bencede aylinliş in dediği gibi doktora gidip takip yapmak gerek kuzucuk
Biz kendimiz tam hesaplayamıyoruz galba
Benimde yarın 11. Gün ama haftasonuna denk geldi
Bugünüde kaçırdım gitmek için
Pazartesi bende gidicem bakalım ne dicek merak ediyorum