Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabırsızlanıp kendimce ben de saf saf böyle düşüncelere kapılıyordum ama bu zorluklarını bilmiyordum tabi ki.
sağol mavera bilgilendirme için :)

ben de hamileyim desem eşim hiç filmlerdeki gibi kucaklayıp döndürmez düz düz söylerim sanırım

Eşin çok takmıyo heralde senin çok işini anladığım kadarıyla =)
Yani senin kadar istekli değil mi=)

Erkekler kadınlar kadar ince varlıklar değiller malesef birde duyguları dışa vurmakta biraz sorun yaşıyorlar istisnalar var tabi o da yetiştiği aileyi göre oluyor bana göre

Evet malesef benim kadar istekli degil, olursa olur olmazsa olmaz ben o kadar istemiyorum diyor
Bu corona doneminde mantikli bulmiyormus ve tipik sorumluluk almaktan kaciniyor
Cani sagolsun tabi ama eslerin destegi cok onemli bu surecte
Onu ikna edebilmek icin takla atiyorum baya :)

O yüzden demek ki ilişkinizde düzenli olmuyo
Yani çok istemediği içinn=)
Benim eşimde ilk dört bes ay pek istemiyodu
O yüzden bu kadar sık değerlendirmiyoduk günleri yeni evli olmamıza rağmen bide =)
Son bes altı aydır baya istekli o yüzden hergün sey yapmamız gerekiyo gibi davranıyo oda beni deli ediyo=)
Aslında düşünceside çok mantıklı bu hastalık zamanında çok zor gebelik takibi, benim kuzenim 12. haftada iki kes gidebilmiş kontrole
Doktoru sık gelmesini istemiyomus virüsten dolayı
Ama işte bizde yaptık oldu diyene kadar bi seneyi gecicek bizde öyle düşünüyoruz

Evet lafta tamam cocuk yapalim dedi ama teknik olarak buna engel oluyor. Ondan sonra da cok kafaya takiyosun takintilisin bu konuyu konusmak istemiyorum diye isin icinden siyriliyor

gecen gun daha hicbir arkadasimizin cocugu yok argumanini one surdu:) e zaten simdi 30 um dogdugunda 31 olsam, 2. Cocuk istesek ancak zaman var 35e kadar. Ama iste evren boyle hesap kitapla islemiyor malesef :/

esinin istekli olmasi guzel bisey en azindan ne gerekiyorsa yapmaya calisiyor. O heyecana ortak oluyor. Ben regl oldum diye geldigimde direkt hmmm tamam abartma vs vs seklinde o konuda hic destek degil

kontrole gitmek zorlananlari duydum ama bi taraftan dogum yapan ve yapmaya devam eden de cok. Bi de bu corona baya bi normalimiz olacak gibi hic bitmeyecek sanki 1-2 sene daha

Bende işte aynen senin gibi düşündüğün için suan bu kadar takıyorum çocuk meselesini
35 e kadar iki çocuk olur zaten, suan ilki olsa =)
Benimde planım bu yöndeydi ama nasip işte =)

Yok eşim Allahı var benden daha çok takip ediyo regl zamanlarını ama oda olunca benim gibi üzülmüyo tabi hatta kızıyo
Erkekler bizim gibi değil pek ya =)

Ne guzel Allah bozmasin

Hayaller gercekler iste, anneme bile bu sikintimi soyleyemiyorum o yuzden sizinle konusmak cok iyi geliyor sagolun kizlar

Biz korunmayi temmuz ortasi gibi biraktik ama oncesinde nadir de olsa korunmasiz iliskimiz olmustu o zamanlar surpriz gebelik olsa diye fe hep beklerdim. Heralde ondan bana daha uzun suredir ugrasiyorum gibi geliyor

insallah en kisa zamanda (insallah hemen bu ay hahah) saglikla bebek haberi veririz birbirimize

bu arada bi de benim rahmim kalp seklindeymis gebe kalmayi zorlastiriyor mu tam bilgim yok

Canım benim ovulasyon testi me bakar mısın 3.sünü bugün saat 2 de yatım bugün akşam piki götürürüm diye heyecan yapıp tekrar yaptım ama daha acık cıkmış ne demek oluyor ki, hepsini kurallara uygun yaptım bu arada

Eklentiler

• IMG_20201206_210028.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 55
Regliden sonra kaçıncı gün ki kuzu bu son test
Henüz pik olmamış
Yapmaya devam et testi
Tam koyulasma yakalayana kadar
İstersen hergün yaptıkça at buraya fikir verelim bisde =)

Regliden sonra kaçıncı gün ki kuzu bu son test
Henüz pik olmamış
Yapmaya devam et testi
Tam koyulasma yakalayana kadar
İstersen hergün yaptıkça at buraya fikir verelim bisde =)
Canım bugün 14. Günüm ama 30 günde bir adet oluyorum normalde 18. Gün yumurtluyorum ama dün akıntı olunca heralde bu ay erkn olucam dedim ama 4. Test 3 Tersten daha acık, 6 saat sonrası yapmıştım daha koyu olması lazım degil miöyle oluncaya moralim bozuldu yani

Benim pik olana kadar sürekli dalgalandı canım sanki yavas yavas koyulasması gerekiyo gibi düşünüyo insan ama öyle olmadı bendede
Bigün koyu çıktı ertesi gün daha koyu beklerken silikleşti
Ee dedim yumurta mı olmuyo acaba yinede devam ettim baktım bigün sonra daha koyu vs
Yani bırakma hiç yinede
Pik görene kadar devam et
Hatta mesajlarımıza baktıysan biz hepimiz 24 25 gibi yumurtladık nerdeyse regl olcas hala hergün yapıyoruz test

Evet canım baştan okudum, İnş nasip olur bu ay hepimize hayırlısı artık,
Yani sizde de koyulaşması yerine acılma oldu mu ya bu işler zor ya insan kararsız kalıyor acaba dün daha koyuydu dün müydü diye diye stres yapıyoruz

Seninde daha yeni başlamıs deneme çalısmaları=)
Bak benim bi seneyi geçti sen hem tahlili falanda erken yaptırdın, en azından bişey var mı yok mu erkenden bakar stressiz denersin
Ben herseye baktırmadan önce hormon tahlilleri hsg falan beni görcektin şimdi ağrım var diye ağlıyo olmam lazım regl gelicek yine neden olmadı diye
En azından sorun olmadığını biliyorum o yüzden daha iyim şimdi sadece ne zaman zamanı diye stres yapıyorum, olmayınca bu ayda kısmet değilmiş diye üzülüyorum neden neden diye kendimi yiip bitirmiyorum=)

Kalp şeklinde rahimlede alakalı hiç bilgim yok valla kuzu, benimkindede hafif sola dönüklük varmış mesela ama hiç sorun değil dedi doktor

Canım var mı gelen giden ne durumdasın benim ağrı ara ara yokluyor ama gelen giden yok henüz

Aynen aynen oluyo hatta benim buraya atmadan bi gün önce 24 yada 25 i olması lazım tahmini yumurtlama günümden bigün önce falan işte o kadar silikti ki dedim bu bigünde hayatta koyulasmas
Ama ertesi gün kopkoyu çıktı bende sasırdım
Böyle anlık pik olduğu zamanlar oluyo
Bırakma sakın test yapmayı

Evet benim islerim zor olur siz bana simdiden tahlil ne yapmak isterseniz bana uyar dedim

sukur ki sorununuz yokmus artik guzel haber gelir insallah ya yakinda

Saka maka regliniz gelmeyecek mi acaba kizlar ☺ tabi insan umitleniyor ama uzulmemek icin her ihtimali dusunup beklemeye devam

Ben supheye mahal birakmadan kirmizi kart gorup oyun disi kaldim

aylinlis evde kac tane stok var oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…