Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim bazen tam alternatif yontemi denemeden once bebisler surpriz yapabiliyor

İsmi gibi bahtıda güzel olsun inşallah.
valla irtibatta kalmamıza ben de çok sevindim.

inşallah gelir o güzel haber bir an önce
en güzel zaman ne zamansa öyle olsun ...

Aylini ve joynss çok sevindim sizin adınıza ya yaşları uzun olsun. Maverra inşşlh seninde güzel bir haberini alırız.Bende 5 gün sonra ikinci tüp bebeğe başlıycam kızlar amh değerim 0.51 olmuş. İnşllh bu sefer iyi sonuç alabilirim. Dua edin canlar benim için

Oyy kuzuu
İnsallahh hayırlısıyla çok güzel sonuçlanır
Bebişine kavusursun sende

Yaaa canıımmmm. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın çok sevidiiim.

İnşşlah kızlar dualarınızı eksik etmeyin. Benimde dualarımda sizler olacaksınız. Burdaki tüm arkadaşların güzel haberini almayı gönülden istiyorum. Ve birini iyi bir haberinde kendime olmuş kadar seviniyorum.

Doktor önereblrm cnm eskısehrde ucretlı yalnız ama benm ablamn 16 yıl bulanamayn cozumunu tek muayene ile gordu ve ablam hemen hamıle kaldı

Kızlaaarrr. Nasılsınız? Bebişleri olanların bebişleri, bekleyenlerin de kendisi iyidir umarım..
Dün regl olmam lazımdı. Hala olmadım...
İnşallah bu ay bebiş vardır.
Bir şey hissetmiyorum ama, test yapmaya da korkuyorum yine negatif görmemek için.

Merhaba kuzuuu
Ben bugün doktora gittim
20 mm yumurtam varmıs bi tane
Çatlatma iğnesi oldum bugünn
Yarın aksamdam itibaren değerlendirmeler başlasın =)))
Belkide minik bi süpris vardırrr
Umarım vardır =)

Canımmm hadi inşallah güzel haberler ile gel sabah bi test yap haber ver bize deee

Ayy kuzum inşşlah olmamasındır. Bir bebiş haberi gelir. Hayırlısı ile

Merhaba kuzuuu
Ben bugün doktora gittim
20 mm yumurtam varmıs bi tane
Çatlatma iğnesi oldum bugünn
Yarın aksamdam itibaren değerlendirmeler başlasın =)))
Belkide minik bi süpris vardırrr
Umarım vardır =)
Çokk güzel bir yumurta maşşalh ayy seninde inşşlh bu ay içinde bebiş haberini alırız. Çatlatma iğnesinin etkisi 10 12 gün arası ondan sonra test yaparsın ve bir mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…