-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.661
Insallah canim bazen tam alternatif yontemi denemeden once bebisler surpriz yapabiliyorİnsallah kuzu
Bu ay olmazsa ki umarım olur, bi daha ki ay aşılama düşünebilirim
Bu geçen sürede farklı doktorlarada muayene oldum sonuç aynı, sebepsizZaten aşılama için tamamen farklı bı doktora takibe başlıcam kendi doktorumunda tavsiyesi bu yönde
İnsallah gerek kalmaz hiç bu ay gelir bebiş
Bebim nazlı bebişimde bana surpriz yapsınInsallah canim bazen tam alternatif yontemi denemeden once bebisler surpriz yapabiliyor
Guzel dileklerin icin tesekkurler caglacim. En kisa zamanda hayirlisiyla sizden de guzel haberler aliriz umarim, vardir onun da bir vakti zamani
Bebisimizin ismi sinan9 ay isim bulamadik sonradan babasi sinan istedi, bebek demeye oyle alismisim ki bebegin ismine daha yeni yeni alisiyorum
Ben de eskisi gibi baglantida olmadigimiza uzuluyordum mesaj atmana ben de cok sevindim
İnsallah kuzu
Bu geçen sürede farklı doktorlarada muayene oldum sonuç aynı, sebepsizZaten aşılama için tamamen farklı bı doktora takibe başlıcam kendi doktorumunda tavsiyesi bu yönde
Kız olursa ismi hazırBebim nazlı bebişimde bana surpriz yapsın
Aynen kuzu =) valla hazır =)Kız olursa ismi hazır
Oyy kuzuuAylini ve joynss çok sevindim sizin adınıza ya yaşları uzun olsun. Maverra inşşlh seninde güzel bir haberini alırız.Bende 5 gün sonra ikinci tüp bebeğe başlıycam kızlar amh değerim 0.51 olmuş. İnşllh bu sefer iyi sonuç alabilirim. Dua edin canlar benim için
Yaaa canıımmmm. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınAylini ve joynss çok sevindim sizin adınıza ya yaşları uzun olsun. Maverra inşşlh seninde güzel bir haberini alırız.Bende 5 gün sonra ikinci tüp bebeğe başlıycam kızlar amh değerim 0.51 olmuş. İnşllh bu sefer iyi sonuç alabilirim. Dua edin canlar benim için
İnşşlah kızlar dualarınızı eksik etmeyin. Benimde dualarımda sizler olacaksınız. Burdaki tüm arkadaşların güzel haberini almayı gönülden istiyorum. Ve birini iyi bir haberinde kendime olmuş kadar seviniyorum.
Doktor önereblrm cnm eskısehrde ucretlı yalnız ama benm ablamn 16 yıl bulanamayn cozumunu tek muayene ile gordu ve ablam hemen hamıle kaldıİnsallah kuzu
Merhaba kuzuuuKızlaaarrr. Nasılsınız? Bebişleri olanların bebişleri, bekleyenlerin de kendisi iyidir umarım..
Dün regl olmam lazımdı. Hala olmadım...
İnşallah bu ay bebiş vardır.
Bir şey hissetmiyorum ama, test yapmaya da korkuyorum yine negatif görmemek için.
Merhaba kuzuuu
Ben bugün doktora gittim
20 mm yumurtam varmıs bi tane
Çatlatma iğnesi oldum bugünn
Yarın aksamdam itibaren değerlendirmeler başlasın =)))
Belkide minik bi süpris vardırrr
Umarım vardır =)
Canımmm hadi inşallah güzel haberler ile gelKızlaaarrr. Nasılsınız? Bebişleri olanların bebişleri, bekleyenlerin de kendisi iyidir umarım..
Bir şey hissetmiyorum ama, test yapmaya da korkuyorum yine negatif görmemek için.
Süper haber kuzumm güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kuzuuu
Ben bugün doktora gittim
Umarım vardır =)
Canımmm hadi inşallah güzel haberler ile gelsabah bi test yap haber ver bize deee
İnşAllah bebişin tutunma ağrısıdır o diyelim canımoff valla yapmadım yaa , adet olacağım gibi bir agrı var belimde. bakalım birkac gun daha gecıksın. cunku daha 8/9 gun oldu tahmınımce yumurtlamadan sonra
Ayy kuzum inşşlah olmamasındır. Bir bebiş haberi gelir. Hayırlısı ileKızlaaarrr. Nasılsınız? Bebişleri olanların bebişleri, bekleyenlerin de kendisi iyidir umarım..
Çokk güzel bir yumurta maşşalh ayy seninde inşşlh bu ay içinde bebiş haberini alırız. Çatlatma iğnesinin etkisi 10 12 gün arası ondan sonra test yaparsın ve bir mucize olurMerhaba kuzuuu
Ben bugün doktora gittim
Umarım vardır =)