Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınz hepiniz
Bi bakımm neler yapmıssınız dedimm, uzun zamandır kimse bişey yazmamış
Başlığı bile zor buldum =) o kadar gerilerde
Aylınlı joynss sizin nasıl gidiyo gebeliklerr
Diğer kızlar sizlerde gelişmeler var mıı
Hepinizi merak ettimm, özledimde sohbet etmeyi

Joynss gitmiş sanki hesabını durdurmuş hayrolsun bi sıkıntı yoktur insallah, göremedim yazılanlarda bişey ama var mı sizin haberiniz

Joynss gitmiş sanki hesabını durdurmuş hayrolsun bi sıkıntı yoktur insallah, göremedim yazılanlarda bişey ama var mı sizin haberiniz
Canımmm hoşgeldin vallahi özledim seni neler yaptın nasıl gidiyor bende durumlar iyi şükür devam ediyoruz canım joynss in hesabı banlanmış canım malesef WhatsApp grubu kurma ile ilgili bişeyler olmuş o da yasakmış o yüzden dahil olanların hesabını kapattılar malasef ki...

Aa tühh kötü olmus gelir kısa zamanda umarım
Bende özledim çok=)
Çok şükürr aman sağlıkla ilerlesin
Cinsiyet falan belli oldu mu ya erken mi yoksa daha=)
Bizde durumlar nasıl..
Eve bi hafta falan önce döndük
Kayınvalidemlerdeydik
Toparlanmaya çalısıyoruz
Ben daha iyiyim tabide eşim de alışmaya çalısıyo yavas yavas, bakalım bi süreç bu artık ne ladar sürcek
O biraz kafasını toparlayınca tahliller takipler falan bişeylere başlarız diye umuyorum bende
Şuanlık beklemedeyis

Ben daha cinsiyeti öğrenemedim kuzum haftaya kontrol de inşallah öğreneceğiz bakalım
İnşAllah hemen bi bebek haberi gelir kuzum bee eşine de ilaç gibi gelir onunla tekrar tutunur herşeye en güzel ilaç olur dualarım seninle ve tabiki isteyen herkesle ama seninle beraber çıktık bu yola Allah içimi biliyor ya o kadar çok istiyorum ki senden güzel haberi almayı en kısa zamanda inşallah

Aylinliye üzüldüm ya inşllah kısa zamanda geri gelir. İnşşlh toparlanmısınızdır biraz olsun eşinle çok zor bir durum çünkü rabbim sabır versin. Benim artık adetime 1 yada 2 gün var ve bir haftadır agrım var belim falan çatlıyor. Diyorum adet olucam herlade düşünmeyim diyorum ama sürekli aklımda kızlar.

Ayy çok heyecanlı ya içine doğan var mı kız yada erkek diye ama tabi en önemlisi senin ve bebişin sağlıgı yerindedir inşşlh

Ayy çok heyecanlı ya içine doğan var mı kız yada erkek diye ama tabi en önemlisi senin ve bebişin sağlıgı yerindedir inşşlh
Canım etrafımda biri kız biri erkek deyince benimde hislerim durdu artık inşallah sağlıklı ve vefalı bi evlat olsun en önemlisi o seninde bebişin ağrısıdır inşallah bunlar yaptın mı hiç test

İnsallah kuzu ya çok dua et bana
Belki doğru zaman bu zamanlardır diyorum
Belkide böyle bi acı yasadıktan sonra hepimize ilaç gibi olsun, herkes üzüntüsünü bi nebzede olsa unutup bebiş heyecanına kapılsın diye bekletmişizdir
Çok istiyorum bende ama bakalım =)

Amin kuzu, belkide bebiş ağrısıdır =)
Joynss da baya ağrı yasamıstı öncesinde sanki
Bizde bi alabilsek güzel haberleri =)) insallahh

İnşAllah canım benim dualarım hepinizle inşallah gelecek bebiş haberleri teker teker

Merhaba, sonuç neymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…