Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin zeze oh ya tebrikler darısı benim eşime olsun.
yumurta gelişimi için en son doktora gitmiş miydin o ay yumurta olmamıştı gibi hatırlıyorum.
En kısa zamanda tüm topic olarak bebiş haberi almış olalım umarım ya Bu ara herkes kayıp ama dönüşleri bebek haberleriyle muhteşem olur umarım
Dediğin gibi inşallah taramalarımız da iyi geçer

Doktor yumurtalrın zayıf dedi ve fsh 9 çıktı prolaktin 40 amh 0.98 tüp bebek dedi. Bende artık tayin olduğumuz yerde iyi bir özelde düşünüyorum. İnşşlh buna gerek kalmaz çünkü ilkin de çok yorulmuştum. Bir yaşlı kadına gittim senin bebeğin olacak dedi bir iki kür verdi onu yaptım. Bu ay adet olucak sın üzülme dedi öbür ay dua edicen dedi olmasa bile sevindirici konuşması güzel

Banu çiftçinin amh ile alakalı İnstagramda kayıtlı bir canlı yayını var izlemek istersen.

Senin tam sınırda çıkmış daha düşük amhlarla da hamile kalınıyor. Sanırım önemli olan kalitesi gençsin yumurta az olsa bile kalitelidir diye umuyorum Adetlerin düzenli değil mi?

ne kürü verdi peki yaşlı teyze?

inşallah işe yarar zezecim bol bol sağlıklı beslen, toksik gıdalardan ortamlardan uzak dur derim çevresel yumurtayı kötü etkileyen faktörleri azaltmak için :)

Malesef kuzuu
Kayınpederime güzel haberi veremedik
Salı gün kaybettik
Bizde çok istiyoduk ama nasip olmadı

Gelemedim buralara hiç özledim sizleride
Hastane süreçleri git geller, bi haftalık yoğun bakım ve sonuç olarak salı günü kaybettik kayınpederimi
Çok üzgünüm çok
Güzel haber veremedik ona, bi ömür içimizde kalır artık
Eşim iyi değil hiç, bakalım toparlanması ne kadar vakit alıcak biz ne zaman normale dönücez..
Şimdilik bizde hersey durdu bi süreliğine..

Canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun ne denir ki.. Allah eşine, ailesine sizlere sabır versin.
Hayırlısı olsun kısmet değilmiş ama ileride kayınpederin hissedecektir Umarım en kısa zamanda daha iyi hissedebilirsiniz Ne zaman bişey paylaşmak istersen hep burdayız

Kizlar iyi geceler bisey sormak iatiyorum benim tesylerim bu sekildeydi yumurtlama olmus mu anlayamadim ilk kez kullandim bi bakar misiniz?
Eki Görüntüle 2791272
Testler durunca biraz dagiliyor o yuzden anlamakta zorlandim. 12 ve 13 de koyulasmis pike yaklasmis gibi geldi. Kurumadan once nasil duruyordu? Isterseniz bugun de takip edin eger o 2 gun T koyuyse ve bugun siliklestiyse T epey yumurtlama olmus diyebiliriz.

Her gun saat 12-16 arasinda 2 saatlik idrarla yaparsaniz takibi daha net olur. Bu saatlerde LH hormonu pik yapiyormus o yuzden testte de daha net gorebiliyoruz.

Canim boyleydi en koyu testi ilk yaptigim zaman ustundeki sabah yaptigim alttaki aksam 7 bucukta yaptigim o arada hemen pik olup siliklesme ihltimali var mi

Eki Görüntüle 2791438
Canim boyleydi en koyu testi ilk yaptigim zaman ustundeki sabah yaptigim alttaki aksam 7 bucukta yaptigim o arada hemen pik olup siliklesme ihltimali var mi
Yumurta olgunlaştıktan sonra yani pikten sonra 24-36 saat içerisinde çatlıyor. Silikleştiğinde çatlamış diyoruz. En alttaki resim pike çok yakın. Ertesi gün ya daha da koyulaşır ya da silikleşirse çatlamış diyebiliriz. Aynı gün silikleşmesi saatle alakalı olabilir (daha önce pik olmadığını varsayıyorum)
Koyulaştığında ve çatladığında da değerlendirmek öneriliyor. İnşallah sağlıklı pozitif haberi alırsınız

Sabahki testimde siliklesmisti canim insaAllah Allah isteyen herkese naaip etsin insaAllah kuzum tesekkurler cevabin icin

Canım benim başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah inşallah en kısa zamanda bebek haberi gelir de hepinize ilaç olur

Aynen canim valla devam
Bu ay ben kendimi cok takip edemedim. Sube cok yogundu ve is hayatimda yasamadigim kadar stres yasadim. sanmiyorum bisey ciksin. 5 mart bat tarihim. Oyle yumurtlama belirtim akintim vs bile olmadi hic. Olduysa da dikkat etmedim cok. Hatirlamiyorm son 10 gunumu hayirlisi artik.

Canim basiniz sagolsun Allah geride kalanlara sabir ve uzun omurler versin.

Ne oldu acaba aynı durumdayız merak ettim kalabildiniz mi

Yinede ümitsizliğe kapılmayalım inşşlh olur.Ben yine tekrardan başladım ovülasyon testine bakalım inşşlh bu ay yumurtalamam olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…