Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla ben de görüyorum hadi inşallah yarın daha da koyu bir testle gelirsin
belki de ağrıların bunun belirtisiydi :) olacağı varsa gerçekten oluyor. inşallah vardır ve sağlıkla ilerler :)

valla ben de görüyorum hadi inşallah yarın daha da koyu bir testle gelirsin
belki de ağrıların bunun belirtisiydi :) olacağı varsa gerçekten oluyor. inşallah vardır ve sağlıkla ilerler :)
Umarım inan adet olmamak için ve o pozitif görmek için o kadar sabırsızlanıyorum ki ilk gebeliği olacak allahım şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hem benim hem bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerinde sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Bende iyiyim canım benim hasta oldum bende bu ay olmadı

Amin canım isteyen herkes en kısa zamanda pozitif haberini alır inşallah sonra da sağlıkla doğururuz inşallah hehe

Bende iyiyim canım benim hasta oldum bende bu ay olmadı

O zaman beraber takıbe devam

Canımmm ınsallah gebelık vardır cok sevındım senın adına yaptın mı sabah test?

O zaman beraber takıbe devam

Canımmm ınsallah gebelık vardır cok sevındım senın adına yaptın mı sabah test?

Yapamadım maalesef hafta sonu malum bendede test yok dün sonuncusunu kullanmışım bide pzt kadar bekleyeyim dedim çünkü lekelenmem var emin olamıyorum adet olacakmış gibiyim umarım test yanıltmaz beni

Yapamadım maalesef hafta sonu malum bendede test yok dün sonuncusunu kullanmışım bide pzt kadar bekleyeyim dedim çünkü lekelenmem var emin olamıyorum adet olacakmış gibiyim umarım test yanıltmaz beni
Hayırlısı olsun canım umarım yerleşme kanamasıdır ve bebiş vardır
Nöbetçi eczane yok mudur yakınlarınızda

Hayırlısı olsun canım umarım yerleşme kanamasıdır ve bebiş vardır
Nöbetçi eczane yok mudur yakınlarınızda
Kanama değil canım geceden beri başladı akıntı sarı kahve arası bişeye döndü ama çok yoğun değil test çok silik çıktı ya heveslenip düşmek istemiyorum yarına adet olmam lazım pzt yapsam diye düşündüm salı gününe randevum var normalde adetimin 3 günü olacaktı hormon testi için aldım eğer testim pozitif çıkarsa ertesi günde dr görünürüm dedim sende böyle bişey oldu mu yani gebeliğin ilk haftalarında

Selam kızlar sanırım yanlış alarm bugün dayanamadım nöbetçi eczaneden test aldım yaptım tertemiz negatif Bi önceki yaptığım testin markasına yorumlara bakayım dedim Bi çok kişi Big kit marka hep hafif silik çıkartıyor diye yazmış sağlık olsun biraz ümitlenmiş hatta baya baya kendimi hayallere kaptırmış olabilirim kısmet diyelim

Dun bana nedense mesaj atinca uyari gelmemis mesajini gormemisim canim ya bugun adet oldun mu peki? Olmazsa hormon testi icin gitmen iyi olur bence de kafandan silinir.

Hay allah ya ne guzel sasirtmisti bizi. Bugun testini saat kacta yaptin peki hangi markaydi? Saglik olsun umarim yine de beklenmedik sekilde gelir bu ay bebek haberi, olmazsa da diger ay daha cok degerlendirerek olur insallah Bu ay olsa surpriz diyordun sen de

Estağfurullah canım Bugün yaptığım subway marka gebelik testi geçenki Big kit bu aydan ihtimal vermiyordum ama umutlanmıştım da sağlık olsun adet olmadım bekliyorum kısmet nasip

Adetim gecikti test yaptım bişey çıkmadı yarında beklesem gelmezse kan versem mi? Kaç güne kadar gecikme normal sayılır acaba benim 1 gün geçti
Canim 35 gune kadar doktorlar normal diyor diye biliyorum. Istersen yine bir test yap cift cizgi insallah gorursen kan verirsin ama testin yoksa ve sabirsizlaniyorsan da kan vermek sorun degilse ver derim insallah pozitif cikar

Canim 35 gune kadar doktorlar normal diyor diye biliyorum. Istersen yine bir test yap cift cizgi insallah gorursen kan verirsin ama testin yoksa ve sabirsizlaniyorsan da kan vermek sorun degilse ver derim insallah pozitif cikar
O zaman bekleyeyim bu ay biraz stresli geçti benim için belki ondandır teşekkür ederim

Kızlar yazılanları okudum daha yenice artık burdayım izinden yeni döndük bende de tık yok ama allahtan eşime siğara yı bıraktırdım. İncir fındık fıstık ne bulduysam aldım. Üç gün sonra ovülasyona başlıycam bakalım hayırlısı ile herkese verir ya buraya girerken maverra nın müjdeli haberini almayı çok istedim kayınpederi mutlu haberi duymasını çok istiyorum ve rabbim inşşlh şifasını verir bu zor günleri atlatırlar. Caglaaa ve bsr53 inşşlh umudumuzu yitirmeden devam ilerde çocuklarımız olursa büyüdüğünde burda bir birimize destek olduğumuzu söylemeyi çok istiyorum. Joynss ve aylinli sizinde bebişler in taramaları güzel çıkar inşşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…