Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hani isleri idare ederler diye dedim, ne iyi oyle anlayisli insanlarsa kosa kosa gonderirler sizi zaten
Bi sonuclar ciksin ona gore yol belirlenir, bakma evde birileri olunca daha heyecanli oluyor

Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Fikrinize ihtiyacım var adetime 5 gün var ama günlerdir kasık ağrım var aslında bu ağrıda değil acı hissediyorum göğüslerimde sanki ağırlık var ben anlamadım kendim mi anlam yüklüyorum anlamadım bu ay ihtimal bile veremiyorum adet bitiminde Bi kere değerlendirdim o kadar ki yumurtlamam 5 6 gün sonrasıydı zannetmiyorum tutacağını birde göğüslerime sivilce gibi bişey yer ediyor ikisinede ve akıntım var tarçın kürü bende kis falan bişey mi oluşturdu acaba Dr gitsem mi

Selam canim, kuru kac gun uyguladin? Akinti ne renkte? Kasiklarinda sanci mi var yoksa bicak sapmasi gibi mi? Bi takip et derim regl zamaninda gelmezse gidersin bence.

Selam canim, kuru kac gun uyguladin? Akinti ne renkte? Kasiklarinda sanci mi var yoksa bicak sapmasi gibi mi? Bi takip et derim regl zamaninda gelmezse gidersin bence.
7 ya da 8 gün sabah akşam kullandım adetin 2 günü başlamam lazımdı 4 günü başladım hakiki balla yapayım diye balı bekledim akıntım açık sarı doğrusu katı değil ama sıvı ağrımda batma da oluyor ama acı daha çok hissediyorum umarım kist oluşmamıştır

Canim cok gecmis olsun. Belki idrar yollari enfeksiyonu gibi bir sey de olmus olabilir. Cok uzun sure kullanmamissin ondan kist olmamistir diye umdum Istersen bol bol su ic, varsa bi enfeksiyon atar.

Bu arada nerdeyse 13 gün gecikti hatta takvime göre yarın yumurtlama günümdü
Bu kadar uzun gecikmeside hayra alamet değil ama bakalımm
Bu karısıklıkta kendimizle ilgilenemiyoruz ki bi Türlü

Stresten olmuztur canim. Kosturmaktan. Düzenin degisti. Ondandir. Sıkma canını .
Kızlar merhaba nasılsınız uzun zamandır giremedim şehir disindaydim caglaaaaaa J joynss

Ben de birkac gundur subedeyim. Bu hafta evden calismiyorum. O yuzden cok yogundu ancak bakabildim canim. Iyiyim sende durumlar nasil?

Canim belki usutmus falan da olabilirsin. Hemen moralini bozma. Bakalim adetin gununde gelirse bir sorun yoktur. Stresten, hava sartlarindan. Her seyden dolayi olabiliyor maalesef boyle seyler

Kızlar selamlar gebelik testi yaptım çok silik çıktı T çizgisinin izimi anlamadım resimde çıkmıyor filtre yaptım ben mi hayal görüyorum anlamadım adetime 2 gün var bu aydan ben ihtimal bile veremiyorum ama birde siz baksanız acaba annem adetine yakın olabilir bekle bakalım dedi bende acaba ben mi istediğim için öyle görüyorum dedim ama annemde gördü çizgiyi çok silik

Eklentiler

• IMG_20210219_173005.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 23
Canım merhaba vallahi bende gördüm çizgiyi hadi inşallahhh yaa sabah ilk idrarla yapsana bidahaaa

Canım merhaba vallahi bende gördüm çizgiyi hadi inşallahhh yaa sabah ilk idrarla yapsana bidahaaa
Şu an inanırmısın o kadar tuhaf duygular içindeyim ki anlatamam umarım T çizgisinin izi falan değildir aynen ilk idrarla yapayım bakalım allahım konuyu biliyorsun çok aminnn dua et benim için hamişsin duan kabul olur

İnşAllah canım benimmm ilk idrarla daha net çıkacağını düşünüyorum ben bu testte çok bekleyince mi çıktı 10 dk içinde mi canım

İnşAllah canım benimmm ilk idrarla daha net çıkacağını düşünüyorum ben bu testte çok bekleyince mi çıktı 10 dk içinde mi canım
2 gün önce Bi test yaptım ilk 2. Çizgi silik çıktı sonra silindi bende bugün tekrar test yaptım sonra 5 dk içerisinde oldu silikti ama Bi ben görüyordum hatta 5 10 dk içerisinde anneme de gösterdim ben mi yanlış görüyorum diye oda çok silik gölge gibi dedi resimde belli olmuyor bende filtre yaptım umarım pozitiftir sonucum ihtimal olabilir mi dersin? Tecrübeli biri olaraktan yani böyle olup negatife dönen var mıdır acaba

Yok canım hemen çıktıysa bence var hadi inşallah yaaa ilk idrarla daha net bilgi vermiş olacak hem ayy heyecanla bekliyorum bende sonucunu hadi inşallah

Yok canım hemen çıktıysa bence var hadi inşallah yaaa ilk idrarla daha net bilgi vermiş olacak hem ayy heyecanla bekliyorum bende sonucunu hadi inşallah
Allahım çookça Amin valla eğer varsa inan mucizem olur adet bitiminde 1 gün değerlendirdim o kadar hayır geçen aylarda o kadar dene çalış anam tık yok neyse yine büyük konuşmayayım umarım gebeliktir

İnşAllah canım benim dua ediyorum valla heyecanın hız kesmeden devam etsin yarın güzel haberler ile gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…