-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.461
Çok sağol zeze kuşSagolsın canım ilaç verdi kullandım umarım düşmüştür. Sanada çokkk geçmiş olsun canım lütfen dikkat et üşütme kendini ve bol su iç bebişe iyi bak güzel anne
Çok geçmiş olsun Allah kolaylik versinKuzular malesef ben doktora gidemedim
Kayınpederim rahatsızlandı iyice
Hastanedeydik iki gündür yine
Muhtemelen bi sürede burda kalıcaklar
Regli olmadım ama ağrılarım hala devam ediyo baya regl ağrısı gibi
Stres kaynaklı gecikti gibi geliyor artık
Gitsem adet söktürücü vericek diye tahmin ediyorum ama suan kayınpederim için ziyatete geliyor kardeşleri
Ne kadar geç olsam bu karısıklıkta o kadar iyi gibi düşünmeye basladım sanırım su durumda
Valla bende bilemedim kuzucumÇok geçmiş olsun Allah kolaylik versin
Bu kadar gecikme olur mu bilemedim canim ya. Testin varsa son bi kez bakip emin olsan mi?
Umarim her sey rayina girer. Keske doktora gidebilseydin ama olaganustu kosullar sonucta elden ne gelir
Son bi umut yap derim testiValla bende bilemedim kuzucum
Ağrılar oluyo ama gelen yok
Genelde bu ağrılar bi iki gün öncesinde olur sonrası regl, bildiğim ağrılar yani
Bi tane testim var yarın yapayım unutmassam
Bu ay için planlarımız farklıydı suan farklı ilerliyo malesef
Takipte edemiyorum yumurtlama vs, zaten yaklasık on günü geçti değerlendirme falanda yok
Eşim ilaçlarına çok dikkat etmiyo, sigara yine tavan durumda
Babasına üzülüyor, bu durumda bende çok müdahale edemiyorum
Böyle geçicek sanırım bi süre
Aynen kuzuu hayırlısı olsun artık dediğin gibiSon bi umut yap derim testiSonra Allah kerim, esin icin de cok zor zamanlar. Elbet gececek. Hayirlisi olsun ne diyelim
Kuzular malesef ben doktora gidemedim
Gitsem adet söktürücü vericek diye tahmin ediyorum ama suan kayınpederim için ziyatete geliyor kardeşleri
Ne kadar geç olsam bu karısıklıkta o kadar iyi gibi düşünmeye basladım sanırım su durumda
Canımmm çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir iyi olur inşallahKuzular malesef ben doktora gidemedim
Pof cok merakta birakti bu seferReglim geldi bugün kızlar
Tamda yatılı misafir geldiği gün bakalım nasıl atlatıcaz
Ağrısız sızısız geçer inşallah canımm fırsat bulursan doktora mutlaka git ilaç ile destekler inşallah bu son 9 ay da gördüğün son regli olurReglim geldi bugün kızlar
Tamda yatılı misafir geldiği gün bakalım nasıl atlatıcaz
Evet kuzu yorgunluktan muhtemelen streste olabilir, tüm düzenim değişti şimdilik baksana hastalık çıkıncaPof cok merakta birakti bu sefer
Insallah rahat gecer maveracim bu ara cok yoruldun belli ama umarim en kisa zamanda duzene girer her sey
İnsallahh kuzu yaAğrısız sızısız geçer inşallah canımm fırsat bulursan doktora mutlaka git ilaç ile destekler inşallah bu son 9 ay da gördüğün son regli olur
Konus canim esinle kesin tam nasil bir ortamdasin hayal edemiyorum ondan en iyi sen bilirsin ayarlarsin bu donemde. Esin de olur derse yine de bi hormonlarina baktirsan ptesi planladiginiz gibi, esin de testini verebilse. Doktora da gorunursun niye bu kadar gecikti.Bu arada nerdeyse 13 gün gecikti hatta takvime göre yarın yumurtlama günümdü
Bu kadar uzun gecikmeside hayra alamet değil ama bakalımm
Bu karısıklıkta kendimizle ilgilenemiyoruz ki bi Türlü
Iyiyiz canim ayni devam sen nasilsin her sey yolunda mi
Yerini hazırlıyordur inşallah canım ortalama 14 gün sonrası için yumurtlama olur diye düşünsen ona göre misafir durumun belli olur canım inşallah gelir güzel haberinBu arada nerdeyse 13 gün gecikti hatta takvime göre yarın yumurtlama günümdü
Bu kadar uzun gecikmeside hayra alamet değil ama bakalımm
Bu karısıklıkta kendimizle ilgilenemiyoruz ki bi Türlü
Aynen kuzu bakalımKonus canim esinle kesin tam nasil bir ortamdasin hayal edemiyorum ondan en iyi sen bilirsin ayarlarsin bu donemde. Esin de olur derse yine de bi hormonlarina baktirsan ptesi planladiginiz gibi, esin de testini verebilse. Doktora da gorunursun niye bu kadar gecikti.
Kayinpederine bebek haberi vermek de istiyodunuz, belki bi saat izin istesen kayinvalideden aradan cikar. Onlarin da istedigi bisey ondan isterler bi saat idare ederler.
eger olmazsa da vardir bir hayir bizim bilmedigimiz