-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.341
Bizim yaşlar ve evlilik süresi baya benziyormuşevet canım. yasım 31 oldu gecen ay, 2 senelık evlıyım ama , 2 aydır dusunuyoruz daha. Tabı ne kadar hızlı olursa telaslanmamam ıcın de o kadar ıyı olacak
bu kadar zorlanacagımı dusunmemıstım takıp konusunda hem ısım hem kılom yuzunden 2 yıldır erteledım genelde dusundukce.
kıloyu veremedık ama, hem onun ıcın cabalıyorm simdı hem bebek ıcın.hayırlısı.
ayrıca evet, kafama cok takmıyorum. cunku gordum kı kafaya takmayanlarınkı daha cabuk tutuyor.
Bizim yaşlar ve evlilik süresi baya benziyormuşKilo konusunda bence porsiyon kontrolü çok önemli. Ergenlikten kalma kilolarımı verirken neler neler yapmıştım. En sonunda doyana kadar yeme, canını istediğini yiyip sonra atıştırma ataklarının önüne geçmeyle bayadır sabitledim. Cidden öneririm. Çünkü önceden yemeyip yemeyip duygusal boşlukta saldırırdım
Geçen hesapladım benim 5 regl geçmiş hamileliği düşüneli ama eşimle olan süreçler bana 1-2 sene gibi geldi. Hakikaten bu kadar yıpranmaya ve yıpratmaya hiç gerek yok.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İçler acısı bir senedir pandemiden dolayı 1000 adım anca atıyorumdur o da evde iş yaparkenbenım tek srunum hareketsızlık, subede sureklı oturuyorum, pandemıde de daha cok aldım hafta sonları da evde durmaktan.
ev ısı yapmak da enerjımı atmama yeterlı olmuyor demekkı, bır de bu duygusal bosluk dedın ya, gecen sene işimle ilgili evlendiğim yıl cok streslıydım, terfi surecı sube degısıklıgı vs. o zaman da dedıgın gıbı kontrolsuz yedım.
bır de onceden farklı bır bırımdeydım kendı memleketımdeyken , vardıyalı calısıyordum ılk o zamanlar kılo almaya basladım ve durduramadım.
sımdı spor yapıyorum o da daha enerjık olmamı sagladı ıns verıcez
Bunda da vardır bir hayır maveracım, kayınpederin umarım sağlığına kavuşurValla kuzular sormayın yapamadım testi
Bizim işler biraz karıstı bi haftadır kayınpederimdeydim pek iyi değil
Ordan anneme geçtim burdada tadilat
Bir sürü iş
O değil kayınpederim çok rahatsız haftaya buraya geliyolar tedavisi için, muhtemelen kalıcaklar bırakamayız
Eşimin moral sıfır bizin tedavi olur mu bu durumda ertelenir mi hiç bilmiyorum bakalım
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşValla kuzular sormayın yapamadım testi
Bizim işler biraz karıstı bi haftadır kayınpederimdeydim pek iyi değil
Ordan anneme geçtim burdada tadilat
Bir sürü iş
O değil kayınpederim çok rahatsız haftaya buraya geliyolar tedavisi için, muhtemelen kalıcaklar bırakamayız
Eşimin moral sıfır bizin tedavi olur mu bu durumda ertelenir mi hiç bilmiyorum bakalım
Bence ilk idrarla baksan daha doğru sonuç verirdi canım regli günü 20 ile öğrenen var kii bu ilk idrarla silik çizgi oluyor testin varsa sabah tekrar yap lütfenKızlar yaptım test az önce
Malesef bişey yok
Gecikti de regl, olsa çıkardı kesin
O yüzden ilk idrarı beklemedim ama cıks yok
Geç yumurtladığın için henüz varsa beta düşük olabilir. Test çoksa sabah bi daha baksan olur bence deKızlar yaptım test az önce
Malesef bişey yok
Gecikti de regl, olsa çıkardı kesin
O yüzden ilk idrarı beklemedim ama cıks yok
Geç yumurtladığın için henüz varsa beta düşük olabilir. Test çoksa sabah bi daha baksan olur bence de
Vaar test bikaç tane getirmiş kardeşimBence ilk idrarla baksan daha doğru sonuç verirdi canım regli günü 20 ile öğrenen var kii bu ilk idrarla silik çizgi oluyor testin varsa sabah tekrar yap lütfen
İnşallah vardır kuzuş da seni uğraştırmış olmayızVaar test bikaç tane getirmiş kardeşim
Deniim o zaman sabahta
Bikaç aydır hiç gecikmemişti aslında gecikince bende bi acaba dedim ama=)
Bakalım ınsallah sabahkınde çıkar dielşm o zaman
Canım şuan benim 9 günüm kaldı bekliyorumşubatta beraber takıp etmeye devam kuzu
Songulshn canım sen ne durumdasın? yazdın mı ben mı kacırdım
Benide alın aranızaCanım şuan benim 9 günüm kaldı bekliyorum
İnsallah kuzu=)İnşallah vardır kuzuş da seni uğraştırmış olmayızİyi haberlerle gel inşallah
bu arada maşallah ne güzel ailen size çok yakın
Ailemi Ekim’den beri görmedim, bazen bu koca şehirde tek başımıza napıyoruz diye düşünüyorum
Bebek hayırlısıyla doğarsa acil bişey olsa bırakıp gidecek tek bir tanıdığımız bile yokarkadaşlarıma çok güvenemem diye düşünüyorum onları saymadım
Allah ayırmasın kuzuş
Az kaldı az kaldı=)Benim de mide yanmam bugün biraz azaldı hafif paranoya yaptımaslında içten içe her şey iyi gidecek gibi geliyor ama tabi evhamlar bitmiyor yine de. Kontrolüm haftaya çarşamba bakalım şunun şurasında Çarşamba’ya ne kaldı canım..
Bu konuda bu sıralar biraz duygusalımİnsallah kuzu=)
Yakın çok şükür
Kayınvalidemler farklı sehirde ama iki saatlik yol
Annemde istanbulda çok şükür =)
Pandemiden bizde sınırlı görüşüyoruz ama hastalıklar işler olunca bahane oldu bunlarda=)
Hemen hemen Bi haftadır evde yokumkocamıda görmüyorum=)
Bebiş yokken belki çok aranmasda dediğin gibi bebiş gelince zor olur gallba
Öyle acil durumlar oluşmazz insallah diye umalım bizde o zaman
İnşallah canımAz kaldı az kaldı=)
Sağlıkla ilerlicek insallah hiç merak etme
Verirsin canım inşallahTakip ediyorum siziahh bende güzel haberler verebilsem keşke
Maalesef yaptıramadımBu konuda bu sıralar biraz duygusalımaileler yaşlandıkça böyle daha çok birlikte zaman geçirme isteği oluyor.
Oy eşin de özlemiştir seni
İnşallah canım
Verirsin canım inşallahHormon testini yaptırabildin mi?