Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ❤️ Bende hastalandım😅 Şubata kaldı umutlarım🙏🏻🌸

sağlık olsun canım umarım diğer ay olur🍀
Maveranın sorusuna +1 :)
😐 Olsunn, hayırlısı demiştik kuzuu
Bi dahaki aya insallahh, umuysuzluk yok😘
Senin planın neydi şimdi bi dahaki ay için
Yine ovulasyonla takip mi doktor kontrolünde mi ilerliceksin

evte yaa hayırlısı olsun :KK76:

valla doktor kontrolüne sürekli gitmek lazım sanırım . bankada calıstıgım ıcın ctesi den ctesiye ancak randevu alabılıyorum.

o bıraz sıkıntı olabılır. ertesı gun ya da 2 gun sonra cagırsa falan bıraz zor giderim :63:

bu ay oyle her gun ovulasyon yapmayayım dıyorum o da strese sokuyo ınsanı , zaten yumurtlamamı anlıyorum belırtılerınden, yıne bı bakmak ıcın o gunlerde yaparım sadece ovuyu. daha zaten bu 2 . ayımızdı denemede ılk ay rastgele denedık oyle :KK70: bu ay ovulasyona gore yaptık.
sımdı belırlı gunler arasında 2 gunde bır degerlendırelım dıyorum. :halay:

evte yaa hayırlısı olsun :KK76:

valla doktor kontrolüne sürekli gitmek lazım sanırım . bankada calıstıgım ıcın ctesi den ctesiye ancak randevu alabılıyorum.

o bıraz sıkıntı olabılır. ertesı gun ya da 2 gun sonra cagırsa falan bıraz zor giderim :63:

bu ay oyle her gun ovulasyon yapmayayım dıyorum o da strese sokuyo ınsanı , zaten yumurtlamamı anlıyorum belırtılerınden, yıne bı bakmak ıcın o gunlerde yaparım sadece ovuyu. daha zaten bu 2 . ayımızdı denemede ılk ay rastgele denedık oyle :KK70: bu ay ovulasyona gore yaptık.
sımdı belırlı gunler arasında 2 gunde bır degerlendırelım dıyorum. :halay:
çağlacım sizin 2. aymış daha ben bunu kaçırmışım. kafaya takmadan denemek en mantıklısı senin de modun öyle gibi hissediyorum :KK45: düzenli ilişki varsa olacaktır inşallah bir noktada :KK19:
Yok kuzu ya yapamadım kardeşim unutmus aksam getirmeyii
Bu aksam getircek insallahh =)
Ama ağrılarım var sanki birazcık birazcık🤔
aşk olsun kardeşş :) ağrılar iki sebepten de olabilir ama bakalım bu gidişle ya istenmeyen ihtimal olacak ya da dediğin gibi kopkoyu çift çizgi ile geleceksin :KK68:

çağlacım sizin 2. aymış daha ben bunu kaçırmışım. kafaya takmadan denemek en mantıklısı senin de modun öyle gibi hissediyorum :KK45: düzenli ilişki varsa olacaktır inşallah bir noktada :KK19:

aşk olsun kardeşş :) ağrılar iki sebepten de olabilir ama bakalım bu gidişle ya istenmeyen ihtimal olacak ya da dediğin gibi kopkoyu çift çizgi ile geleceksin :KK68:

evet canım. yasım 31 oldu gecen ay, 2 senelık evlıyım ama , 2 aydır dusunuyoruz daha. Tabı ne kadar hızlı olursa telaslanmamam ıcın de o kadar ıyı olacak :KK76:
bu kadar zorlanacagımı dusunmemıstım takıp konusunda hem ısım hem kılom yuzunden 2 yıldır erteledım genelde dusundukce.

kıloyu veremedık ama, hem onun ıcın cabalıyorm simdı hem bebek ıcın. :KK16: hayırlısı.

ayrıca evet, kafama cok takmıyorum. cunku gordum kı kafaya takmayanlarınkı daha cabuk tutuyor. :KK68:

X