- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.321
Kızlaaarrr... ben bugün regl olduuumm..
sağlık olsun canım umarım diğer ay olurKızlaaarrr... ben bugün regl olduuumm..
Günaydın canım hadi inşallah diğer ay olsunGünaydın kızlarBende hastalandım Şubata kaldı umutlarım
İnşallah canımGünaydın canım hadi inşallah diğer ay olsun
I ııı gelmedi henüz regl kuzucanM-Mavera2048 regline 2-3 şubat demiştik kuzuş gelişme var mı? Evine dönebildin mi:)
Hadi inşallah canım varsa sevinicez, yoksa da üzülmücez plan hazır ne de olsaI ııı gelmedi henüz regl kuzucan
İnsallahh bebiştir =)
Kayınvalidemden kendi anneme geçtim işler bitmiyo=)
Ama kardeşim test getircek bugünn, yarın sabah yapcam
İnsallah vardır =) ama dediğin gibi yoksada en azından nasıl ilerlicemis belliHadi inşallah canım varsa sevinicez, yoksa da üzülmücez plan hazır ne de olsa
Canım inş adet olmazsın, güzel haberler ver bizeI ııı gelmedi henüz regl kuzucan
İnsallahh bebiştir =)
İnsallahh kuzuu insallahhhCanım inş adet olmazsın, güzel haberler ver bize
Canım hadi inşallah güzel haberini bekliyoruzzI ııı gelmedi henüz regl kuzucan
İnsallahh bebiştir =)
sağlık olsun canım umarım diğer ay olur
Maveranın sorusuna +1 :)
Olsunn, hayırlısı demiştik kuzuu
Bi dahaki aya insallahh, umuysuzluk yok
Senin planın neydi şimdi bi dahaki ay için
Yine ovulasyonla takip mi doktor kontrolünde mi ilerliceksin
İnsallahh kuzuu insallahhh
Günaydın kızlarBende hastalandım Şubata kaldı umutlarım
Yok kuzu ya yapamadım kardeşim unutmus aksam getirmeyiisen ne durumdasın kuzu test yaptın mı bu sabah
Yok kuzu ya yapamadım kardeşim unutmus aksam getirmeyii
Bu aksam getircek insallahh =)
Ama ağrılarım var sanki birazcık birazcık
çağlacım sizin 2. aymış daha ben bunu kaçırmışım. kafaya takmadan denemek en mantıklısı senin de modun öyle gibi hissediyorumevte yaa hayırlısı olsun
valla doktor kontrolüne sürekli gitmek lazım sanırım . bankada calıstıgım ıcın ctesi den ctesiye ancak randevu alabılıyorum.
o bıraz sıkıntı olabılır. ertesı gun ya da 2 gun sonra cagırsa falan bıraz zor giderim
bu ay oyle her gun ovulasyon yapmayayım dıyorum o da strese sokuyo ınsanı , zaten yumurtlamamı anlıyorum belırtılerınden, yıne bı bakmak ıcın o gunlerde yaparım sadece ovuyu. daha zaten bu 2 . ayımızdı denemede ılk ay rastgele denedık oylebu ay ovulasyona gore yaptık.
sımdı belırlı gunler arasında 2 gunde bır degerlendırelım dıyorum.
aşk olsun kardeşş :) ağrılar iki sebepten de olabilir ama bakalım bu gidişle ya istenmeyen ihtimal olacak ya da dediğin gibi kopkoyu çift çizgi ile geleceksinYok kuzu ya yapamadım kardeşim unutmus aksam getirmeyii
Bu aksam getircek insallahh =)
Ama ağrılarım var sanki birazcık birazcık
Aynen canımşubatta beraber takıp etmeye devam kuzu
Songulshn canım sen ne durumdasın? yazdın mı ben mı kacırdım
çağlacım sizin 2. aymış daha ben bunu kaçırmışım. kafaya takmadan denemek en mantıklısı senin de modun öyle gibi hissediyorumdüzenli ilişki varsa olacaktır inşallah bir noktada
aşk olsun kardeşş :) ağrılar iki sebepten de olabilir ama bakalım bu gidişle ya istenmeyen ihtimal olacak ya da dediğin gibi kopkoyu çift çizgi ile geleceksin