Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar Bende hastalandım Şubata kaldı umutlarım

sağlık olsun canım umarım diğer ay olur
Maveranın sorusuna +1 :)
Olsunn, hayırlısı demiştik kuzuu
Bi dahaki aya insallahh, umuysuzluk yok
Senin planın neydi şimdi bi dahaki ay için
Yine ovulasyonla takip mi doktor kontrolünde mi ilerliceksin

evte yaa hayırlısı olsun

valla doktor kontrolüne sürekli gitmek lazım sanırım . bankada calıstıgım ıcın ctesi den ctesiye ancak randevu alabılıyorum.

o bıraz sıkıntı olabılır. ertesı gun ya da 2 gun sonra cagırsa falan bıraz zor giderim

bu ay oyle her gun ovulasyon yapmayayım dıyorum o da strese sokuyo ınsanı , zaten yumurtlamamı anlıyorum belırtılerınden, yıne bı bakmak ıcın o gunlerde yaparım sadece ovuyu. daha zaten bu 2 . ayımızdı denemede ılk ay rastgele denedık oyle bu ay ovulasyona gore yaptık.
sımdı belırlı gunler arasında 2 gunde bır degerlendırelım dıyorum.

çağlacım sizin 2. aymış daha ben bunu kaçırmışım. kafaya takmadan denemek en mantıklısı senin de modun öyle gibi hissediyorum düzenli ilişki varsa olacaktır inşallah bir noktada
Yok kuzu ya yapamadım kardeşim unutmus aksam getirmeyii
Bu aksam getircek insallahh =)
Ama ağrılarım var sanki birazcık birazcık
aşk olsun kardeşş :) ağrılar iki sebepten de olabilir ama bakalım bu gidişle ya istenmeyen ihtimal olacak ya da dediğin gibi kopkoyu çift çizgi ile geleceksin

evet canım. yasım 31 oldu gecen ay, 2 senelık evlıyım ama , 2 aydır dusunuyoruz daha. Tabı ne kadar hızlı olursa telaslanmamam ıcın de o kadar ıyı olacak
bu kadar zorlanacagımı dusunmemıstım takıp konusunda hem ısım hem kılom yuzunden 2 yıldır erteledım genelde dusundukce.

kıloyu veremedık ama, hem onun ıcın cabalıyorm simdı hem bebek ıcın. hayırlısı.

ayrıca evet, kafama cok takmıyorum. cunku gordum kı kafaya takmayanlarınkı daha cabuk tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…